סקר קצר:

mkarin

New member
../images/Emo45.gif

לגמרי. "אתה יודע מה חשבתי כשראיתי אותך? שאתה נראה כמו בן אדם. וכל מה שרציתי זה לקחת את הלב שלך בידיים שלי ולעשות לו קווץ' כזה... אבל לא הייתי צריכה לעשות את זה. עצם הנוכחות שלי עשתה את זה." או משהו כזה.

mkarin

New member
../images/Emo9.gif

כמובן שהושמטה שם מילה, בטעות- "בן אדם מת."

G A L E V Y

New member
הסצינה הכי מרגשת

לפי דעתי הסצנה הכי מרגשת היא בטיפול הזוגי כשמיכאל פורץ בבכי ובעצם מוריד את המסכה של הקשוח.

yaeliki

New member
מסכימה עם galevy

סצנה נוספת שאהבתי היתה בפגישה של נעמה כשהוא התוודה שהוא אוהב אותה ובסוף כשהיא אמרה לו שהיא רוצה לשכב איתו, הוא הלך לכיוון הכיסא (שזה היה קטע חזק) ומה שאמר לה אחרי כן - שהוא יודע שזו הנקודה החלשה אצלה - שהיא חושבת שרק אם ישכבו איתה היא תהיה שווה משהו ואחרי זה יזרקו אותה ולכן הוא לא רוצה לשכב איתה כדי להראות לה שהוא יכול להעריך ולאהוב אותה גם בלי זה (או משהו בסגנון) - הניסוח שלו היה חזק - כמעט התאהבתי בו בקטע הזה... חחח.....

nomi99

New member
הסצנה שבה....

הבת שלו מציעה לו לצרוח והוא עומד שם, מסתכל בה דרך החלון, יודע שהוא מאכזב אותה ואת עצמו - אבל לא מסוגל.... והמבט הזה שלו....

לדעתי..

הפרק שראובן משוחח עם רונה, בתו. הוא משתנה לחלוטין. הופך לגוש רוך מהלך. לא מפסיק להתפעל ממנה. והיא תופסת אותו ואומרת לו לצרוח, עד השמיים בלי להתחשב בשום דבר. ויוצאת מהבית, מסתכלת דרך החלון. המבט של ראובן. אני לא אשכח את המבט. ואת הדמעות שירדו לי שרונה התרחקה עם הפלאפון שלה...

לא יודעת אם זו סצינה יפה

או אמינה אבל הקטע שאורנה סיפרה על זה שאבא שלה נדרס היה מן טריגר כזה בשבילי... מצמרר כזה

mobac

New member
יש המון.. אבל בשבילי -

המונולוג של אורנה בפרק הראשון של הזוג על מה היא הולכת להגיד בוועדה בשביל לעבור את ההפלה. ואז בסוף: "נו, שכנעתי אותך?"

כשאיילה סיפרה על אבי ועליה

(בפרק 3 נראה לי) איך שהיא איכזבה את דליה, ועל התאונה, ושירה. עמדו לי דמעות בעיניים...

למעלה