סקר קצר

סקר קצר

שלום, אני חדש פה למרות שגלשתי לפה לפעמים בעבר דרגו את הספר מ 1-10 דרקונים של דמדומי סתיו דרקונים של ליל חורף דרקונים של שחר האביב דרקונים של להבת קיץ עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים 1. נשמות אחיות 2. תאוות נדודים 3. לב אפל 4. הכבוד והמידה 5. ברזל ואבן 6. החבורה

strahd

New member
תשובה

0 לכל הספרים האלו, חרא של ספרים, ספרים גרועים, מי רוצה לקרוא אותם. ואני לא יודע מה מתלהבים כולם מהרייסטלין הזה!!!???

dralan

New member
הנה:

רשומות - 9 דשל"ק - 6 אגדות - 8 שישיית המפגשים - 3

דירוג שלי:

רשומות: 5 דרקונים של להבת קיץ: 7 אגדות: 6 (זכור לי שהראשון היה משעמם קצת בהתחלה אבל אחר כך ב 2 הספרים הבאים זה היה יותר מענין) שישית המפגשים (קראתי רק את השניים הראשונים): 7

הסברים:../images/Emo58.gif

נתתי לרשומות 5 רק בגלל הסוף העצוב של זה שתאניס ולאורנה לא הסתדרו בסוף אם למשל זה היה מסתיים שהם אוהבים אחד את השני הייתי נותן לספר 8 אבל זה לא וזה היה לי מזה עצוב הסוף הזה, ככה שבגלל זה נתתי את הציון אני לא נראה לי אוהב ספרים כאלה עצובים, מה שבטוח את הסוף העצוב הזה לא אהבתי

Mystic Dragon

New member
זה עצוב?!../images/Emo58.gif

הרי הם בסוף כן הסתדרו. מה שאיכשהו עצוב זה שסער מת.

איזה הסתדרו../images/Emo58.gif

לא ראיתי שהם הסתדרו גם כשקראתי את דרקונים של להבת קיץ אז הם היו נשואים אבל היחסים שלהם לא היו משהו, איזה הסתדרו... (אולי זה היה בספר שלא קראתי?)

Mystic Dragon

New member
דווקא בלהבת הקיץ../images/Emo58.gif

אולי הם לא ראו אחד את השני יותר מדי, אבל בכל זאת, ראו שהיתה שם אהבה רצינית ואני שהיו להם רגעים במערכת יחסים שהלכו טוב. זה שהברברי דקר אותו בצריח הכהן, זה דפק את הכל.

אני לא חושב../images/Emo58.gif

דווקא לפרטים האלה שמתי לב, היחסים בין תניס ללאורנה היו לא משהו בדרקונים של להבת קיץ... אולי אני טועה, אבל לא נראה לי, אולי מישהו פה יותר מבין ויכול להגיד? אתה מדבר על תניס שהרגו אותו? אממ, לא יודע אם זה הרס בשבילי

Mystic Dragon

New member
לא קשור הרס בשבילך../images/Emo58.gif

גם אני לא התעצבתי יותר מדי, הוא לא יכול לחיות לנצח, תניס. התכוונתי שזה הרס להם ת'יחסים. אתה בטוח שהיחסים שלהם היו לא משהו בדל"ק? אני דווקא זוכר שהם היו די טובים/במתכונת שיפור.

תשמעע...

אם הם הספיקו לעשות ילד ועדין היחסים שלהם לא השתפרו אז כנראה שזה לא היה משנה הרבה אם הוא מת או לא מת, כמובן שחל שיפור מאז הדרקונים של שחר האביב, שם הם בכלל היו פרודים, אבל לא שיפור משמעותי...

Mystic Dragon

New member
טוב, תראה

שניהם אנשים עסוקים, תניס עסוק במלחמה פה, לאורנה עסוקה בטיפול בקאליסטי שם, זה קשה. חוץ מזה, תראה איזה גבר יצא גילתאס בסוף, אז לפחות זה.

טוב שלא שחכת

את הבעיות הכלכליות שלהם ואת השאלה מי ילך לעבודה ומתי, וכמובן את הצורך לשלם ארנונה, ומיסים, ואת הבעיות עצמם של לחיות על עצים. וכשלאורנה שופכת את המים ותניס מבקש ממנה שתשפוך על העציצים!! צודק עכשיו הכל ברור לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mystic Dragon

New member
שמח שהצחקתי אותך

ואלו הבעיות שהיו אז, מה אתה רוצה? בלאו הכי כל הדיון הזה די חסר טעם.

למעלה