סקר קצר!

סקר קצר!

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)? 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)? 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)? 4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני או מיקי)? מקווה שאהבתם!

עונה

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)? מיקי 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)? איה 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)?שירלי 4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני או מיקי)?פיני

עונה...!!!

1. הכי אהבתי את רועי... 2. הכי אהבתי שהוא היה עם איה 3. אהבתי מהחברות של רן את שירלי 4. החברים של מורן גרוס את מיקי מאוד נהננו תודה...

אניייי../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifעונהנהנה../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)
את רועי (מעיין)
ומיקי (רן)
מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)
כולן.. חוץ מרננה
מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)
**שתיהן מתאימות לו
**
מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני, מיקי, גולן)
פיני איכסס
ומיקי יותר מתאים לאליאן מאשר גולן למרות שאני אוהבת גם את רן וגם את סמי

למה זה ככה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

התשובות היו אמורות להיות לא מודגשות ואני סימנתי איפה להדגיש ואיפה לא

sapirr1

New member
אני עונה רק על שאלה שתיים!

מלי לוי גרשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מלי מלי מלי חחחח.... סתם סתם אבל עוד מעט זה באמת יקרה!!! ישששששש

אביחי 33

New member
עונננה../images/Emo26.gif

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)? |דגש|
מיקי הכי חמוד
למרות שגם מעין הרוש[רועי] 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)?|דגש|
ברור שאת איהה איזה נשמה היא
אבל גם רננה רז[קרן] ממש נחמדה... 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)?|דגש|
בואו ניתן ניחוש
ברור שאגמי כפרה עליייה
מי לא ירצה אחת כזו
4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני מיקי או גולן)? |דגש|
אהבתי את רן בכור. למרות שעם גולן היה לה כימיה ממש טובה...זה גם היה נראה יפה שהיא כזו צעירה והוא קצת מבוגר זה נחמד כזה
תודה על בדקר,
אביחי

../images/Emo45.gif

גמלי זה שינה הכל
עשיתי עם ההדגשה וסיום הדגשה שזה ידגיש תשאלות ובתשובות זה לא יהיה מודגש וזה עשה לי הכל מודגש

../images/Emo86.gifועכשיו אני

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)?מיקי 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)?מירי 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)?אליאן 4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני או מיקי)?מיקי

עונה

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם(מעיין,ארז,מיקי,אייל)?-מיקי 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם(מירי,איה,רננה)?-מירי 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם (אליאן או שירלי)?-אליאן 4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם(פיני או מיקי)-מיקי

AmiTutiT14

New member
../images/Emo129.gifעונה../images/Emo26.gif

1.מי מהחברים של אגם רודברג בסדרה הכי אהבתם
את אייל. 2.מי החברות של יהודה לוי בסדרה הכי בסדרה הכי אהבתם
ברור שאת אלונה. 3.מי מהחברות של רן בכור הכי אהבתם
אליאן. 4.מי מהחברים של מורן גרוס הכי אהבתם
שונאת את שניהם.

תשובה לסקר של הודיה :)

1. הכי אהבתי מהחברים של שירלי את מיקי 2. הכי אהבתי בסידרה מהחברות של יהודה לוי את איה 3. הכי אהבתי מהחברות של רן בכור את שירלי 4. הכי אהבתי מהחברים של מורן גרוס את מיקי דרך אגב הודיה- סקר יפה

tairb

New member
../images/Emo26.gif

1.מיקי
זוג מושלם 2.מירי
הכי חמודה משלושתם (לא אהבתי לא את קרן ולא את איה) 3.שירלי
זוג מושלם 4.פיני
יותר מתאים לה

dana20il

New member
עונההה>>>>.....ונתקע לי מחשב.

חברים של יהודה זה>איהההההההההההה חברים של אגם>>אייל חברים של מורן>>מיקי איה קורן כי נסיכות לא קימות רק באגדות!

למעלה