סקר קצר

the man is back

New member
סקר קצר

בעד מי אתם? סכנין או הקבוצה האלבנית טיראנה? אני אישית בעד האלבנים

אריק ל

New member
לא שכחתי... פשוט סכנין מייצגת את

המדינה... אם זה היה דנמרק נגד אלבניה, הייתי בעד האלבנים נגיד. או צ'כיה נגד פורטוגל, הייתי בעד הצ'כים. אבל קבוצה ישראלית נגד קבוצה לא ישראלית - ברור שבעד הישראלית.

סכנין מיצגת את המדינה ? חחחחהההה!

קבוצה ישראלית ? אולי תסע למשחקים שלה ותעודד אותם ביחד עם כל האוהדים שלהם? ואז תרגיש מי היא קבוצה ישראלית . זו קבוצה פלסטינית. אהבל ! נראה אותם שרים את ההמנון

הפלסטינים הישראלים הם איום קיומי

ואם היית פוגש כמה מהם לאחרונה היית מדבר אחרת. הם האויבים האמיתיים שלנו כי רק הם יכולים להשתלט עלינו מבפנים. יום העצמאות שלנו הוא יום האסון שלהם תתפקח. ותשתמש במילה גזענות כמה שאתה רוצה .אני לא מתרגש מכך יותר מידי. הם שרו את ההמנון או לא ?

אריק ל

New member
ברור ששרו

גם במשחקי הליגה. תבין שלא כל פלסטיני ישראל הם אותו דבר. נכון, פלסטיני הדרום ואזור המשולש הם יותר לכיוון אש"ף, אבל חלק גדול מערביי הגליל, וערביי עכו, יפו, חיפה, צפת וכד' - הם ישראלים לכל דבר.

אריק ל

New member
פחחחחח

תגיד מה האידיאולוגיה שלך בכלל? אתה נשמע כמו כהניסט שהתחיל לשנוא מתנחלים. בלי שום בסיס אידיאולוגי.

Roobie

New member
אריק...

למה אתה חוזר על השטויות האלה כל פעם? בדר"כ אתה נותן רושם של אחד הרציניים פה, וכל כמה זמן יש את היציאות האלה שמקלקלות... נראה לך שמה שהוא אמר מייצג את כל השמאל? מן הסתם לכל אדם יש את דעותיו, ואני חושב שכשזה נוגע לכדורגל זה ממש לא קשור לפוליטיקה. אני הייתי בעד סכנין כי היא מייצגת את ישראל, אבל בגמר הגביע הייתי בעד הפועל חיפה וממש לא מסיבות פוליטיות (אלא סתם כי ראיתי את המשחק בצבא עם חבר שאוהד אותם ולפני זה הייתי נייטרלי).

אריק ל

New member
האמרה הייתה כמובן כדי להראות

לאותו "שמאל לוחם" כביכול עד כמה הכללותיו על כל הימין נשמעות מפגרות וחסרי שחר. האבסורד הוא שאחרי הכללות מן הסוג הזה הוא בא וטוען שלאף אחד אחר אין הגיון חוץ ממנו. נתתי לו לטעום קצת ממה שהכין...
אין סיבה להתרגש

צדיק תמים כן פתאום אתה חסיד אומות

העולם. אני עבדתי עם הפלסטינים מהשטחים ועם הפלסטינים הישראלים ההרגשה לעבוד עם הישראלים הרבה יותר קשה הם הרבה יותר קיצונים אם כי תפקידם הוא לדבר במתק שפתיים בכדי לכסות על זאת שהם סוס טרויאני. אז לך ותהיה אוהד שלהם .

אל תמהר לשמוח ... בכדי להסכים איתי

צריך קודם כל מדינה פלסטינית שיהיה לאן לשלוח אותם או שיקבלו את האזרחות שלה . כל צורה אחרת היא לא ישימה

ardata

New member
הבולגרים הצילו 48000 יהודים

זאת שגיא שחוזרת בפורום עוד ועוד. אמנם אלבניה ובולגריה שוכנות בחצי האי הבלקני. האמת ההיסטורית היא כי בולגריה לא מסרה אף יהודי לידי הגרמנים.פשוט טעות בכתובת.

MS6

New member
ושלחו 80000 יהודים מסלוניקי להשמדה.

הם אומנם הצילו את יהודי בולגריה אבל השמידו את יהדות יוון.

מטרניך

New member
הבולגרים השמידו את יהדות יוון?../images/Emo6.gif

בסוף תאשים את כולם חוץ מהרוצחים האמיתיים.

למעלה