סקר קצר...

ashkeloni

New member
את האמת....

אין לי מושג... אני לא מתכנן לצאת מהבית בקרוב

תחיה

New member
אין מה להתווכח אפילו!

בעזר"ה ברור שאני הולכת לגור בהתנחלות!

kinley

New member
אז הצצתי קצת לכרטיס שלך ו.......

בתור בחורה בוגרת....... ומה אם בן הזוג שלך יאמר שלא מתאים לו!?

תחיה

New member
אז ככה...

בעזר"ה ברור שדיברנו על זה ובשנה שנתיים ראשונות אנחנו בורחים לצפון אבל אחרי זה מיד להתנחלויות!

beckham17

New member
למה שלא תהיה אפשרות?

מי שאומר עכשיו שהוא לא יגור בהתנחלות, זה מוזר... לפסול שנים לפני שעוברים, זה ביטול של עמדה...

kinley

New member
למה מוזר!?

אולי מישהו פוסל את זה כי אצלו באידיאל הוא איננו מוכן להיות שותף ב"פלישת אדמות"!?!? לא אני לא שמאלנית

beckham17

New member
לאחד כזה הייתי אומר:

לך תלמד הסטוריה!!!!!! פלישה זה לקרקע לא שלך, אבל זה לא סתם נקרא "התנחלות", זה מלשון "נחלה", האדמה אותה הורישו לנו אבותינו... להם אין שום זכות על האדמה הזאת, וזאת עובדה הסטורית. וחבל שכ"כ הרבה אנשים מתעלמים מזה...

kinley

New member
אריאל, זו הצטדקות....

תבין שמשנתך, פי שפרשת אותה בהודעה הקודמת היא חד צדדית היא ההיסטוריה הסוביקטיבית שלך לך תסביר למישהו אחר , מדת אחרת, שהאדמה הובטחה לך ולא לו.

beckham17

New member
זאת הנקודה...

שזאת ההסטוריה של כל העולם! אולי יש כאלה שנהנים לשנות אותה, אבל זאת עובדה! וגם האמריקנים מעיינים מדי פעם בתנ"ך, כי הם רואים את זה כמסמך הסטורי תיעודי נכון ומדוייק... חוץ מזה שפה בדיוק את טועה! אנחנו לא צריכים להסביר לאף אחד! זאת ההסטוריה של העם היהודי, שאחרי 2000 שנות גלות שב לארצו, לכל ארצו! ובא להתנחל בארץ... זאת זכותנו, כמו שזכותם של האמריקנים לחיות באמריקה, וזכותם של האפריקנים לחיות באפריקה, וכך גם אנחנו! מתוקף העבר שלנו, והמסורת שבאופן לא יאומן ושלא קרה מעולם בהסטוריה האנושית, לאחר 2000 שנות נתק מוחלט המסורת נשמרה, וקיימת בתוך כל יהודי (כמעט)!!! ואנחנו לא צריכים לשאול אף אחד אחר!

wafell

New member
תני לי לעזור לך לשנות את דעתך.

התנ"כ בתור ספר שאנשים כתבו אין הוא ספר הסטורי מדוייק, הוא נותן את ההיסטוריה לפי נקודת המבט של היהודים בגלות. אומנם חלק ( ורק חלק ) מהמלחמות באמת קרו לפי התנ"כ. אך שום דבר לא מדוייק, דמותה של האשה בתנ"כ לא מדוייק ( הוא נכתב ע"י גברים ), פילוג הממלכה הוא לא מדוייק לפי התנ"כ, אפילו גבולות ארץ ישראל לא מדוייקות, תאמיני או לא - אך היהודים בגלות, שעשו עבודת קודש לכתוב את התנ"כ ואח"כ לחתום אותו לפעמים הוסיפו לארץ ישראל כמה ק"מ או הורידו כמה '"מ לא נחוצים, וזאת מידיעה שהקב"ה יחזיר אותנו לארץ לפי מה שהם כתבו. אך לא כך הדבר, רק הקב"ה יודע מה באמת קרה ואיך זה בדיוק קרה מנקודת מבט אובייקטיבית מוחלטת, אנשים מעודם אנשים, טועים. שלא תביני לא נכון, אני לא אומר שהתנ"כ הוא טעות, הוא פשוט עושה היסטוריפיקציה ומיסטיפיקציה לכל מיני ארועים ומאורעות. עכשיו תני לי לשאול אותך שאלה. והיה ויבוא יום אחד חייזר ( לכי איתי שניה ) ויביא לך ספר אחר, עוד יותר עתיק מהתנ"כ בו מסופר על הקב"ה שנתן את הארץ לחייזר, הגלה את החייזר ועשה אותנו. ועכשיו החייזר חזר ( בפקודת ה' או לא, את לא יודעת ) ואומר לך שתעופי מהאדמות כי היסטורית הם שייכות לו. את תזוזי? לדעתי לא. שאלי עצמך - למה?

שרוך

New member
אישת לא חושב

בס"ד הי לכולם מה קורה אישית אין סיכוי שמשפחתי תעבור !! אולם בעזרת ה' האם אני יגור לא חושב (אבל לא לגמרי פוסל ) שרוך

LadyTitania

New member
אממ...

אני מניחה שיש סבירות. למה לא
כמובן שההחלטה אינה תלויה רק בי. מה שלומכם? אני אישית עברתי את סף העייפות
. יש שיטענו שאני סובלת "ג'ט לאג"
. אני ערה כל הלילה
וישנה ביום
... - בקיצור מזל שיש לי משקפי שמש להסתיר את הסימנים
- החניכות שלי עזבו/עוזבות לארה"ב וקנדה. עצוב לי...

kinley

New member
האמת- מה זה משנה!?......

הרי מן הסתם עד שתתחתנו ות"תישרו", מפת הדרכים תסלל הסכם שלום יחתם התנחלויות בלתי חוקיות יפונו ואז מה שנקרא היום התנחלות כבר יקרא - ישוב או משהו כזה (כי הרי זה כבר חוקי) וזהו.... נגמרה הדילמה. לא ככה!?

mayakol

New member
../images/Emo13.gif ככה, בטח שככה, רק ש...

ההתנחלות תקרא ישוב, אבל ישוב ערבי...
עדיין יש מתנדבים?

למעלה