סקר קצר...

kinley

New member
מזל שאת קיימת.........../images/Emo6.gif

מפיקה בי גלי צחוק ......... אפרופו סיפור אמיתי- מסתבר שגם בהתנחלויות המרוחקות הבלתי חוקיות מי שבסופו של דבר בונה את הבתים הם "שכנינו הערבים" ומסתבר שהערבים האלו לא כאלו טיפשים כמו שחושבים כי במהלך עבודת הסיוד הם פשוט חוקקים את שמם על מפתני הבתים ובכך מבטיחים לעצמם נחלה.... הם הרי יודעים שזה רק ענין של זמן עד שהבתים האלה יתפנו והם הרי צרכים לדאוג לעצמם........

mayakol

New member
על זה שאני קיימת את צריכה להודות

לשלושה, לקב"ה (תפילה...) ולהורים שלי (רוצה ת'מספר?)
סתם, האמת היא שחשבתי על זה שנחמד שלפחות יעוד אחד ומיוחד יש לי בחיים, והוא להפיק בך גלי צחוק... אחלה. והסיפור שלך מצחיק ועצוב כאחד... רגע, כשהם חוקקים את שמם על הבטון, אח"כ כשיהיו פינויי התנחלויות אז מגרדים את הסיד כדי לגלות של מי כל בית? פשששש... אחלה רעיון! משו משו! אולי אם נודיע לכל מתנחל שיגרד את השם החקוק עוד ועוד עד שהוא יעלם, נוכל לסכל את מזימתם הזדונית של בני דודינו הערבים?? אה, מה את אומרת?
אגב- לא מתה על השם קינלי... אהבתי את חיפוש עצמי יותר! אבל אני עוד אתרגל...

דרך אגב,

מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זו מפת הדרכים הזו? כי ממש לא הבנתי כלום מהחדשות. רק הבנתי שתהיה מדינה פלשתינית. אבל גם לא הבנתי ממש מה זה אומר לגבי השלטון והכל...

mayakol

New member
מפת הדרכים... היה לנו על זה שיעור

חינוך בכיתה, ומשם הידע הדיי פושר שלי (למרות שהייתי מראשי המתדיינים... אני מלכה בלדבר בלי להבין על מה...
) בכל אופן, יש שני עניינים מרכזיים בעניין מפת הדרכים- הראשון הוא מדינה פלסטינאית, שתוקם לצד המדינה היהודית. תהיה החזרה של רבים משטחי ההתנחלויות, ובארץ (וזה הכי מדהים-) יהיו פרוזדורים. כמו פרוזדור לעולם הבא, אבל לא. מדובר בשטחים קטנים שעדיין יהיו בשליטתנו, בתוך אותה מדינה פלסטינאית, מעיין מעברי דרכים כאלו... אחרי שדובר על מפת הדרכים הופיעה מפה של "מדינת ישראל המחודשת" וזה פשוט איום ונורא. הנושא השני שעליו מדברת מפת הדרכים, הוא "זכות השיבה". שום זכות, ושום שיבה. הצעה שלי? מעתה אימרו במקום הביטוי הזה- הרס של המדינה היהודית, כי זוהי המשמעות האמיתית של ה"זכות" הזו... מדובר בעצם בחזרה של שלושה מיליון ערבים בערך שחיים במדינות ערב, אל ביתם... רק ש"ביתם" זה לא בעזה, זה אצלנו בלב הארץ- לוד, ת"א, יפו... הכול. ממעטים לדבר על זה, אבל מנהיגי ערב אומרים שלא יקיימו שום מפת דרכים בלי התנאי הזה. יש גם את עניין ירושלים שלא הזכרתי, שגם שם צפויה חלוקה. אם תרצי, אסביר עוד בהמשך...

שניה,

אז מה יעשה כל מי שגר עכשיו באותם ערים? ואיזה ערםי נכללות במדינה הפלשתינאית? מי יהיה ראש הממשלה שלהם? שרון או "אדם" משלהם? (אדם במרכאות בכוונה, כי הם חיות!) וחוצמזה, עכשיו נתחיל לצייר את מפת ארץ ישראל עם "חור" באמצע??????????? וחוצמזה, אם יהיו "פרוזדורים" בתוך ה,מדינה", זה יהיה הרבה יותר מסוכן לעבור שם!

mayakol

New member
אל תיבהלי!!! הודעת הרגעה!!!

כרגע לא מדברים על זכות השיבה, כך שאת עדיין יכולה להנות מהבית שלך מותק...
ראש הממשלה שלהם יהיה ההוא שמונה במקום יאסר עראפת, שכחתי את שמו... וברור שיהיה מסוכן בגלל הפרוזדורים,, אין שום ספק.

אוף, מעצבנים!!

למה שרון הזה וכל השרים שלו היו חייבים להצביע בעד??. ועוד עם כזה אושר מוצף על הפנים!!! למה הם חייבים להרוס אותנו, ואת הארץ שלנו? ל-מ-ה??????? ואם יש כאן מישהו שהוא קרוב משפחה של שרון, שיגיד לו שהוא ממש בן אדם חסר התחשבות...

beckham17

New member
כמה הבהרות ותיקונים:

קודם כל, לא כל חברי הממשלה הצביעו בעד מפת הדרכים, רק רוב שרי הליכוד ושרי שינוי. השאר (מפד"ל והאיחוד הלאומי)התנגדו/נמנעו (ביבי אני יודע נמנע)! חוץ מזה, הממשלה קיבלה את מפת הדרכים, עם הסתייגות שאומרת שלא תהיה "זכות" שיבה לפליטים הערבים! בנוסף זה כולל גם הפסקת אש מלאה של הפלסטינים, ככה שלצערנו זה לא יקרה בקרוב, ואף יותר מזה, יש הסלמה מצד הפלסטינים מכל הפלגים, כולל אלה שכפופים לאבו מאזן, ראש הממשלה (איך לא זכרת את זה, מאיהקולה???). נקווה שההתפכחות של שרון תבוא מהר.........

........

ב"ה אמרו לי שלא הייתי ברורה אז נראה לי שאם התאפשר לי אני יגול בהתנחלות כמובן בגלל על רקע אידאולוגי !!!

ובכן...

בס"ד בטח שיש סיכוי... במיוחד אם אתחתן עם אחת עם ראש מתנחל או מתנחלת ממש שאז הסיכויים גבוהים מאוד...

eviv

New member
בהחלט לא

אני לא הולך להתגורר בהתנחלות אני חושב שזה דבר בילתי צודק והדבר הוא בגדר עבירה על חוקים בינלאומיים שבאו בעקבות מלחמת העולם השניה אני מקווה שבעתיד לא יהיה כזה דבר התנחלויות סתם דבר שרק מזיק לעם שלנו. שוויון לכולם זכות הגדרה עצמית לכולם

אני בטוח ש...

בס"ד החדירות שהערבים חודרים לישובים יהודיים זה בגדר ביצוע החוק הבין לאומי נכון? כל פיגועי הירי זה בגדר החוק הבין לאומי נכון?

kinley

New member
ליאור, התגובה שלך לא ענינית!

לא מצדיקים עוול בעוול אחר.

kinley

New member
שכחת להוסיף....

"לדעתי זה לא עוול ל ד ע ת י " אני לא איזה יפת נפש מתיפיפת או משהו כזה אבל תבין שלכל מטבע יש שני צדדים אתה רואה רק את הצד של העם שלך אבל יש עם נוסף והוא רואה את זה אחרת על סמך מה אתה כל כך בטוח שה"התנחלויות" הם שטחים שלך ורק לך יש זכות אבות!? כי לימדו אותך ככה בישיבה!!? כי זה מה שלימדו אותך בהיסטוריה!? בתור מישהי שעברה את כל זה ובאה מאותו מקום שאתה בא רק שבניגוד אליך עברתי עוד כמה דברים בחיים אי יכולה לאמר לך שלימוד היסוטריה במגזר שלנו לוקה בחסר יש פספוס אדיר של היסטוריה של העמים וסריקה של המלחמות וההיסטוריה של ההיתישבות בארץ ישראל דחילקום - מה מענין אותי ההיסטוריה של יהודי ספרד!? אולי אני לא מדויקת מענין אבל למה להתמקד רק בזה כשיש עוד כל כך הרבה נושאים אחרים חשובים ורלוונטים. מתחיל להביןאת עמדתי!?

mayakol

New member
סליחה אבל...

ההסטוריה של יהודי ספרד פחות מעניינת מזו של עם אחר??

kinley

New member
../images/Emo3.gifנודניקית

לכל מקום את נדחפת!? תקראי את התיקון שלי.

למעלה