סקר קצר

סקר קצר

נכון ששום הכיח את עצמו בעליה לליגת האלופות וב 5:0 על כפר סבא אבל זה סקר מתבקש איזה מאמן יותר טוב
יצחק שום או אברהם גרנט

תשמע...

עדיין קשה לדעת כי העונה התחילה אבל לא היו הרבה משחקים עדיין, אבל עוד איזה חודש נוכל לראות באמת מי יותר טוב, אברהם גרנט או יצחק שום.

the predator

New member
אתה צודק במאה אחוז!

לדעתי הגדולה של גרנט היתה בכך שהשאיר את המערכת שקטה במיוחד עם האגואים של כל השחקנים בקבוצה ולא נתן לה להתפרק אחרי כל עניין קטן שהתקשורת מצאה. לפני גרנט כל עניין קטן במכבי היה הופך לגדול ומנופח וכבר באמצע העונה היינו מתפרקים. לכן צריך לחכות ולראות את הקבוצה של שום לאורך כל העונה...

רמי ורד

New member
צריך לזכור דבר חשוב

שיצחק שום קיבל במכבי חיפה קבוצה מוכנה מאברהם גרנט(שקיבל דרך אגב קבוצה מוכנה מאלי כהן)לכן קשה לשפוט מי מאמן יותר טוב כי הכל נשפט לפי התוצאות

כשפתחתי את הסקר התכוונתי

לפי צורת המישחק אני יותר אהבתי את הצורה שמכבי שיחקה בתקופה שגראנט אימן אז הכדורגל היה יותר יפה לדעתי

ELior

New member
אני אומר שעם אברהם היה מאמן את חיפה

אז לא הייתה קורה התקרית הזאת עם המענקים ועם זה היה קורה זה היה בתוך המועדון ולא יוצא לתיקשורת זה מה שמיוחד באברהם השקט שלו

OZ MASTER

New member
על מה אתם מדברים?

שום מאמן ענק! הוא לא רואה ממטר את אברהם!

yafit75

New member
שום או גרנט???

אני אגיד לך משהו,,, גרנט הוא מאמן גדול,, יודע איך לכוון את השחקנים,,, מציב לעצמו מטרה ויודע איך להשיג אותה, וגם האוהדים מכירים את גרנט, עם השגעונות שלו, והיכולת המעולה שלו,,,והשחקנים הסתדרו איתו טוב מאוד,,, לגבי שום,,, במשחק אחד לא מודדים מאמן,,, צריך לפחות שיעברו כמה חודשים, לבחון אותו היטב,,, ולראות את הישגם של השחקנים,,,, ולאיזה תוצאות הם יגיעו,,, ובמיוחד הקשר בין שום לבין השחקנים,,, אם הוא מסתדר איתם,,, או ההיפך,,, נכון שהשחקנים צריכים להתאים את עצמם למאמן,,, אבל ברגע שיש קשר טוב,,,אז זה טוב מאוד,,, ואם הקשר הוא לא טוב,,, כמו שהיה עם שפיגל,,,, אז חבל על הזמן... אני חושבת שזה עוד מוקדם לדעת אם שום מתאים לאמן את חיפה או לא!

למעלה