סקר קצר

X יו יו S

New member
עונה גם

1) עם אמא שלי שלי ולא היה לנו כוח לחכות לאחותי שהיה לה זמןלראות איתנו (אחותי צפתה בעונה הראשונה ואהבה לעומת כ"נ שהיא לא)
2)בלועזית
וזה לא שאני לא אוהבת שירים בעברית אבל רוב שירים שאני אוהבת הם משנות ה90 ובקושי שרים שירים מתקופת הזאת בתוכניות אלו
3)אביב למרות שזה היה נחמד אם היה לו חוסר ביטחון
4)ג'סטין טימברלייק ורובי וויליאמס כי נראה לי שהוא יהיה מאוד מצחיק
5)לא
אני מזהה שאנשים מזייפים שהם ממש אבל ממש גרועים

אז שלא לדבר על שאר המושגים

GK_FF

New member
אני..

1)אם מי אתם צופים בתוכנית?
או לבד, או עם חבר אחד, או עם חברה אחת, או עם שניהם.
(כל פרק היה אחר בנתיים!)

2) מעדיפים מוזיקה בלועזית או בעברית בתוכנית?
מעדיף בלועזית אבל לפעמים יש ביצועים טובים ומיוחדים לשירים עבריים.

3)מנטור מועדף?
בנתיים אביב - לא ראיתי את העונה הראשונה, איני יודע איך הוא בעבודה עם המתמודדים, אוהב את הגישה שלו, הדברים שהוא אומר והמתמודדים שהוא בוחר במהלך האודישנים.

4)מי המנטור חלומי שלכם?(לא חייבים מארץ )
אחד שהייתי רוצה ללמוד אצלו?! קייטי פרי.

5) אתם מבינים על מה מדברים שהם אומרים "לא בסולם " זייפת" "נמוכים גבוהים" וכל שאר מושגים אלו?
בד"כ כן, אבל לא תמיד מסכים!

GK_FF

New member
וואו..

עוד ממש לא הצלחתי לגבש פייבוריטים ראיתי כל אחד רק פעם אחת!
הדוסית שאביב לקח אהבתי, הלסבית השמנה השוודית השחומה אהבתי גם, הבלונדה ששרה ליידי גאגא מוזר אהבתי, לינה מחול הרשימה אותי גם, נופר מורדכייב,
מאוד לא אהבתי את מייקל ג'ייד, לא הבנתי את ההתלהבות ממנו, ובכלליות אני הרבה פחות מתרכז באלה ששרים מזרחית..

Lhuna1

New member
עונה

1)אם מי אתם צופים בתוכנית? לבד או עם המשפחה.

2) מעדיפים מוזיקה בלועזית או בעברית בתוכנית?
עברית. באנגלית הם לא תמיד שרים נכון, לפעמים במבטא מגוחך, ולפעמים ממש שומעים שהם לא מבינים בכלל מה הם שרים וזה מאוד מפריע לי.
יש מספיק מוזיקה טובה בארץ, ואין סיבה אמיתית בתוכנית ישראלית כזאת למוזיקה לועזית. גם מוזיקת המעבר והרקע שבין הקטעים יכולה היתה להיות על טהרת העברית, (ולא כל הזמן קולדפליי, למרות שאני אוהבת אותם).

3)מנטור מועדף? אביב, כי הוא לא מתיפיף ואומר את האמת. לא תמיד נעים לשמוע ולפעמים גם יש לו יציאות מוגזמות, אבל אני מעדיפה את זה מכאלו שרק מחניפים.

4)מי המנטור חלומי שלכם?(לא חייבים מארץ)

5) אתם מבינים על מה מדברים שהם אומרים "לא בסולם " זייפת" "נמוכים גבוהים" וכל שאר מושגים אלו?
לפעמים שומעים בבירור את הזיופים. לפעמים לא.

למעלה