סקר קצר

פילפולה

New member
סקר קצר../images/Emo75.gif

מה הייתם עושים בעבור 3 מיליון יורו
-חוץ מהמובן מאליו [סוגרים חובות,עוזרים להורים,חוסכים,ששכר אוניברסיטה,לקנות בית וכו']. תתפראו....

Light18m

New member
3 מליון יורו

זה הרבה פעמים ללכת לאכול במקדונלדס או קצת פחות פעמים בלגאוצ'ו וואי אני ממש רעב ברגעים אלו. אבל האמת שהייתי מממן עם זה את החולם שלי- להקיף את העולם בהליכה!

baril

New member
../images/Emo80.gifאז ככה

קודם כל הייתי עושה טיול בכל העולם! אחר כל תורמת קצת לנזקקים [[ חח ושאני אומרת קצת אז זה קצת.. צריך גם לעצמי לא ]] משיגה לעצמי לימודים פרטיים בלי ללכת לבצפר, קונה 5637 כלבים,ועוד הרבה דברים שאני לא אפרט

פילפולה

New member
מצד אחד-קצת?!יש לך 3 מיליון יורו...

מצד שני-הכל יחסי וקצת משלוש מיליון יורו יכול להיות גם 300.000 יורו...וכשמחשבים בשקלים..

light angel

New member
דיברתי על זה עם מישהו לפני כמה זמן

הגענו למסקנה שאם נגיד יש לך מיליון דולר, הדבר הכי חכם לעשות זה לשים אותו בבנק ולחיות מריבית חודשית נדיבה של נגיד 5000 דולר בחודש
ככה הכסף לא ייגמר לעולם, ואתה גם תחיה טוב. למה לבזבז? עם 3 מיליון יורו זה יהיה עוד יותר מוצלח

Rocking Diva

New member
../images/Emo4.gifמה שאני הייתי עושה...

קודם כל, חשוב לציין שאני מאוד הייתי רוצה לקבל את 3 מיליון היורו האלו!!!
מה שהייתי עושה זה...הממ... מה שאני כותבת זה כאילו רצוף למשל מה שבהתחלה זה מה שאני עושה בהתחלה ואח"כ ואח"כ... 1. עוברת לגור באמריקה וגם נותנת כסף לחברה הכי טובה שלי לעבור לגור באמריקה 2. מטיילת בכל אמריקה למשך חצי שנה עם החברה הכי טובה שלי והמשפחה 3. קונה 2 כלבים וחתולה 4. נרשמת לביה"ס הפרטי הטוב ביותר (וכך גם חברה הכי טובה שלי) 5. עושה טיול בכל העולם עם החברה הכי טובה שלי למשך 3 שנים 6. את שאר הכסף מבזבזת על כלמיני דברים שאני אוהבת 7. אחרי שמיציתי וחרשתי את העובדה שאני עשירה, תורמת את כל השאריות לנזקקים

אני רק חושבת עכשיו

שאם באמת היו לך 3 מליון יורו הייתי מאוד שמחה להיות חברה שלך..

ffiendd

New member
3 מיליון. ממ. צצ. ../images/Emo54.gif

קודם כל דירה. גדולה. מרווחת, ביתית ונעימה. אח"כ הייתי הולכת לאיקאה וכלמיני חנויות לרהיטים מגניבים ומוצרי חשמל, ולחנות לצבעים לקיר, ומרהטת ומעצבת איך שאני רוצה ואיך שנעים לי. אח"כ הייתי קונה מכונית יפה וטובה כלשהי, צבעונית וחמודה, ושוכרת נהג פרטי. לאחר מכן הייתי קונה לי הרבה דיסקים וספרים שאני רוצה כבר הרבה זמן, קונה מתנות לחברים הטובים ולמשפחה. לבסוף הייתי קונה את ביה"ס או לפחות חצי ממנו, הופכת להיות אחראית של המנהלת וקובעת חוקים חדשים לתקנון, ביניהם החוק המאפשר צבעים לא טבעיים לשיער וכל הבגדים שאנשים רוצים, כל עוד הם אנשים טובים לסביבתם ואינם מזיקים. ואחרי כל זה - מכניסה את מה שנותר לבנק ונהנית מהריבית הגדולה לכל חיי. תודה רבה ולהתראות

...

מה הייתם עושים בעבור 3 מיליון יורו? חוץ מהמובן מאליו. [סוגרים חובות,עוזרים להורים,חוסכים,שכר אוניברסיטה לקנות בית וכו'] <---לא מובן מאליו בכלל.
טיול בבריטניה
החלקה יפנית
קונה ואנס
לשמור לעצמי בבנק מליון יורו ואת השאר להביא לאמא *ולא. זה לא מובן מאליו*

אוקי../images/Emo9.gif

קונה מלאמלאמלא דיסקים,נרשמת לשיעורים פרטיים במחול(וגם לשיעורי סטודיו
)קונה מלא דברים קטנים שאני אוהבת,בגדים וממתקים ואמ..3 מיליון יורו זה הרבה
סביר להניח שהייתי חושבת על זה..
אם היו לי 3 מיליון יורו

למעלה