סקר קצר לנשים:

סקר קצר לנשים:

1. ממה אתן נהנות יותר, ממשגל טוב או מירידה טובה?

2. הגמירה הכי חזקה שהיתה לכן בחיים, מירידה או מחדירה? או משהו אחר בכלל?

3. האם אתן גומרות מחדירה, ובמידה וכן, האם בכל חדירה או פעם בכמה?

תודה על ההשתתפות

למה רק לנשים? מעניין מה מענג גברים יותר..

אני נהנית יותר ממשגל טוב.
הגמירה הכי חזקה שהיתי לי בחיים היתה מהידיים שלו. כשהוא עושה את זה נכון אני מולטי אורגזמית לחלוטין.
די נדיר, אבל גומרת מחדירה.

תודה על תשובתך

לגבי שאלתך על מה מענג גברים יותר, מציצה או משגל, אני מאוד נהנה משניהם, אבל נהנה יותר ממשגל. אני אף פעם לא מצליח לגמור ממציצה. החיכוך שם פשוט לא חזק מספיק ולא מהיר מספיק בהשוואה למשגל. אני חושב שהמערכת הנשית שונה לגמרי בנושא הזה, ומאפשרת רמות הנאה הרבה יותר גבוהות ממין אוראלי, אצל הנשים פשוט הכל רגיש יותר ולכן הלשון יכולה בהחלט להרים לגבהים...

זה לא רק הצד הטכני של המגע עצמו

אני רוצה אותו מולי, אני רוצה לגעת בזרועות ובחזה, אני רוצה להסתכל בעיניים ולהתנשק.. ץמיד מרגיש לי קצת לבד באוראלי.

טוב אבל את יכולה גם להגיד את אותו הדבר

על תנוחות כמו דוגי וכדומה, כשאין מגע מלא כמו במיסיונרית.

הנקודה שלי הייתה יותר לבדוק את ההנאה מבחינת גירוי איבר המין נטו, בלי עוד "הטבות" - מין אוראלי או חדירה, מה גורם ליותר עונג עבור כל אחת מכן (וכן, כמובן שיש תלות במבצע, אז נניח מבצע מעולה בשני המקרים).

הכוס שלי מחובר לגוף שלי ואפילו למוח שלי

אין דבר כזה 'הנאה מגירוי איבר מין נטו'. אפילו באוננות המוח שלי פועל.
וכן, דוגי מבחינתי פחות מהנה, אלא אם כן זה בכפיות ואז אני מריגשה את החיבוק שלו לאורך כל הגוף שלי.זה לא שזה לא מהנה בכלל (בעיקר כי דוגי מטריף אותו בשניה) אבל אני מעדיפה לרכב עליו או שהוא יהיה מעלי או כל דרך שאני יכולה ממש להרגיש אותו.

אני מבין את הנקודה שלך

לא התכוונתי שהמוח לא יפעל. את יודעת, גם כשהוא יורד לך, אלו הפנים שלו שנמצאות לך בין הרגליים, והלשון שלו שמלקקת לך את איבר המין, יש נשים שימצאו את הסיטואציה הזו כמאוד מחרמנת... את כנראה פחות.

נראה שאת מעדיפה את המשגל, לא בהכרח בשל הגירוי השונה באיבר המין (חדירה ע"י איבר מין vs ליקוק הכוס ע"י לשון), אלא בשל היכולת להעצים את החוויה עם המגע שלו בכל הגוף שלך. תשובה לגיטימית, למרות שלא בדיוק מה שחשבתי עליו כשכתבתי את הסקר...

אכן...

את אומרת שרק לעיתים נדירות את גומרת מחדירה, בעוד עם האצבעות את מולטי-אורגזמית. ואיך את מבחינת גמירות בקטע של קבלת מין אוראלי? את אומרת שאת מרגישה קצת "בודדה" בסיטואציה הזו, וזה אולי רומז על כך שאת גם פחות גומרת מהסיטואציה?

באיזשהו שלב אני מושכת אותו למעלה אלי

ואם קורה שלא משכתי וכן גמרתי - זו תיהיה אורגזמה פחות חזקה.

דרך אגב

מכיוון שחשוב לך המגע איתו בזמן יחסי המין, אולי תפיקי יותר הנאה מ 69, מאשר שהוא יורד לך ואת פאסיבית...

את זה הוא אוהב

לי קשה להתרכז בלקבל ולתת בו זמנית

זה לא שאני לא נהנית ועושה דברים אחרים, אני גם מאוד נהנית למצוץ לו ויכולה בקלות לאונן תוך כדי ולגמור, וכם נהנית מההנאה שלו בדוגי.. אבל 'הכי עושה לי את זה' החיבור בכל המישורים.

לדעתי זה פסיכולוגי..הגירוי שלך ממציצה הוא קטן

יותר.

במציצה אפשר להוסיף את כף היד ואפילו את שתי הידיים, ואז יש תוספת לחץ גדולה מאד.

ובכל מקרה, כשמגורים מספיק (למשל בחלום) אפשר לגמור בלי שום מגע בשום מקום.

הגוף של כל אחד שונה...

אני מעולם לא גמרתי מחלום. כדי לגמור אני צריך חיכוך רציני, ולאורך זמן. הבחורה יכולה להוסיף יד, אבל בדרך כלל כואבת לה היד לפני שאני גומר..

נסכים שלא להסכים...

בכל מקרה אני נשארת בדעתי שאם מציצה היתה מגרה אותך כמו חדירה (או יותר) לא היה נדרש גירוי כה ארוך, חזק, מהיר, וכו'...

אבל...

גם אם מציצה לא מגרה אותי כמו חדירה, היא עדיין מגרה בהרבה מלעשות ביד... ועדיין מלעשות ביד אני גומר תמיד. ולכן אני אומר שזה גם עניין של עוצמות וחיכוך.

צודק, אבל יש עוד אלמנטים חשובים ליצירת גמירה

למשל שחרור או מנגד, רתיעה מלפלוט בפה של הפרטנרית וכו'....

בוא נגיד שמאוננות של גבר על הפין שלך אתה לא תגמור, נכון?

יש הרבה גורמים שמטים את המשוואה הזו בדרך לאורגזמה, חלק יכולים להאפיל על האחרים בתנאים מסויימים ואחרים לא, וכל מקרה לגופו (למשל גבר שבחיים לא יגמור במציצה בתנאים רגילים, יגמור ממנה ועוד איך אם כוכבנית חלומותיו תעניק לו אותה, או אדם שמאד אוהב מציצות לא יגמור ממציצה אם פרטנר/ית מאד דוחה יעניקו לו אותה וכו').

יתכן שאני טועה במקרה שלך, אבל לדעתי ברוב המקרים הדומים לך זה שנתקלתי בהם זה היה פסיכולוגי לחלוטין.

Berethor

New member
צודקת יש חלק פסיכולוגי ויש פזיולוגי

ויש גם כמובן הבדלים בין המינים וגם באנשים מאותו מין. בדרך כלל הנטייה היא דווקא לחשוב שלגבר יותר קל לגמור מאשר לאישה, אבל יש גם מקרים הפוכים, אלא אם כן סתם משוויצים פה.

למעלה