סקר קצרצר

אמרו כבר הרבה שטויות בפורום הזה....

אבל בלי ספק השטות שעכשיו פלטת היא הדבר הכי אדיוטי שיצא לי לקרוא כאן, ואני כאן כבר תקופה לא קצרה.

Mad Sorcerer

New member
חחחח

בימינו שלכל ילד בן 15 יש קיובייס זה לא ממש בעיה לעשות סאונד האמת.. נראה את הילדים של היום עובדים עם הכלים האנלוגיים של פעם - שמה לעשות לא הגיעו לרמת סאונד כמו של היום אבל המוזיקה שלהם לא מתקרבת לשערה שעל הקרסוליים. תכלס מאז 2002 סאונד טוב נהיה תירוץ לחוסר יכולת או רצון לעשות מוזיקה טובה

char la maskus

New member
ובכן

זה עדיין לא תירוץ לזה שהסאונד של הגואה הוא מסריח וגם בגואה שעושים היו כמו פילטריה לדוגמה שכבר אני מאמין שיש לו תיכולת (אבל כנראה לו את הידע) לעשות סאונד ולגבי טוויסט דרימס, כן שמעתי.. סאונד זוועה...

char la maskus

New member
ול Mad Sorcerer

אני לא יודע איך הגעת למסקנה שזה לא בעייה לעשות סאונד.. אבל אם מביחנת להוציא צליל מסינטי אנלוגי זו גבורה אז אני כבר לא יודע מה ההגדרה שלך לסאונד

FadleR

New member
אין קשר!

ת'שמע אם קוראים עד היום למוזיקה של זוהר ארגוב "מלך" זה לא בגלל שהסאונד היה מטורף במוזיקה שלו, זה בגלל המסר שהוא העביר במוזיקה שלו, ככה גם במוזיקת הגואה הכל מלודי, כל מני באייס לאנים מטורפים, וכל מני נוסחאות ולא יודע מה עוד הולך שם, הכל בגלל המסר והאנרגיות שיש במוזיקה הזאת, תכלס אני אגיד לך אני דווקא מכנה את עצמי "גלגלצ" כי אני אוהב כל מה שנכנס לאוזן שלי ואומר יפה, אין אצלי סלקציה או דברים כאילו, אבל המוזיקה פול-און של היום כבר מעוסה מה שאינפקטד עושים אז סתם דוגמא בייזר קונטקט עושה כל המקצבים והבייס לאנים כולם מעתיקים מכולם, אף אחד לא מחדש כלום! אם תרכוש ת'דסקים של המוזיקה גואה ת'בין שאז כל אחד נתן מהסריטה שלו והכישרון שלו בטראק עצמו! וזה מה שנותן לזה איכות ומקוריות ... וגם כייף שאתה יודע שהבן אדם שעשה ת'מוזיקה לא התכוון לעשות עלייך כסף :)

char la maskus

New member
איזה מסר זוהר העביר?

כולו היה דיסלקט נרקומן את כל השירים כתבו לו חחח

Mad Sorcerer

New member
שמע גבר

עם קצת תרגול וציוד טוב ובסגנון טיפה פחות מורכב כמו פול און שסביר להניח שאתה שומע זה לא ממש בעיה להוציא סאונד טוב, כנראה שממש לא הבנת למה התכוונתי - ליצור דברים כמו טוויסטד של סימון או קוסמולוג'י של קוסמוסיס בטכנולוגיה של 94 95 זה טיפה יותר מסתם להוציא צליל...

char la maskus

New member
כן אבל שוב

זה סתם חרטה.. אין בטראנס מסר.. אתה יכול לפרש את זה איך שבא לך אבל זה סתם חרטה.. טראנס זו מוזיקת דאנס פלור ושאף אחד לא יגיד לך אחרת.. שוב יש סאונד ויש סאונד שכמו שאתה בטח יודע זו אומנות בפני עצמה... זה אמנם עיניין של טעם אבל יש עובדות שאי אפשר להתווכח איתם... אני לא שומע פול און מסחרה אחי.. אני שומע פול און איכותי..אני מתכוון לסי פי יו לפני האלבום של 2006 פיין קילר ובליס בעיקר.. בכל זאת אחי אולי את הגואה של אז אפשר להצדיק.. אבל היום? אני חושב שהרבה יותר יחמיא לסגנון סאונד קצת יותר בריא נקרא לזה חחח כמו שאתה בטח יכול להסיק מהדיון הזה אני די פריק של סאונד ואני בטוח שיש עוד הרבה כמוני

למעלה