סקר קצרצר מה אתם עושים כדי להילחם בדיכאון? מה גורם לכם לצאת מהבאסה?
F fluppster New member 21/2/07 #1 סקר קצרצר מה אתם עושים כדי להילחם בדיכאון? מה גורם לכם לצאת מהבאסה?
F fluppster New member 21/2/07 #2 ואני עונה..... שופינג מטורף (או סמלי, העיקר לקנות בגדים!). לאכול . או . החבר שלי...
פ פשוט מ א ו ש ר ת New member 21/2/07 #4 בעיקר מוזיקה חברים, אימונים.. בדר"כ מספיק אפילו לשכב על הדשא בחוץ איזה שעה כדי להרגע ואז הכל עובר
B baril New member 21/2/07 #5 ../images/Emo80.gifפשוט מוזיקה לשכב במיטה עם השמיכה מעל הראש ולשמוע מוזיקה, זה תמיד מרגיע אותי
I I N S T I N C T New member 21/2/07 #6 שלי..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif מוזיקה של הראל סקעת שופינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדבר עם עומרי בפלאפון לראות תמונות של הראל
שלי..../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif מוזיקה של הראל סקעת שופינג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לדבר עם עומרי בפלאפון לראות תמונות של הראל
H happy flower New member 21/2/07 #7 אני :] 1. לשחק עם הכלבה שלי. 2. לנגן בגיטרה שלי. 3. לצפות בשיר שלנו XD חשוב - עצה 3--> מומלצת מאוד
M My Chemical Lotan New member 21/2/07 #8 ../images/Emo219.gifיש כל מיני לבכות להיות בחדר,כשהכל חשוך [נו,זה מרגיע ] לצייר שירים אוכל לשכב ופשוט לא לעשות כלום להסכל על הנוף [בכ"ז,קומה 8. רואים הכל D:] לנגן בגיטרה [ז"ל לעתיד. אחד מהמיתרים שלה עומד להקרע נראה לי ]
../images/Emo219.gifיש כל מיני לבכות להיות בחדר,כשהכל חשוך [נו,זה מרגיע ] לצייר שירים אוכל לשכב ופשוט לא לעשות כלום להסכל על הנוף [בכ"ז,קומה 8. רואים הכל D:] לנגן בגיטרה [ז"ל לעתיד. אחד מהמיתרים שלה עומד להקרע נראה לי ]
C crazykid oO New member 21/2/07 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחוץ מגיטרה םO אני לא יודעת לנגן בגיטרה ): 0.0
M My Chemical Lotan New member 21/2/07 #12 אני יודעת../images/Emo123.gif../images/Emo219.gif וסוףסוף הצלחתי לנגן את WTTBP מההתחלה עד הסוף בלי לעצור D:::
אני יודעת../images/Emo123.gif../images/Emo219.gif וסוףסוף הצלחתי לנגן את WTTBP מההתחלה עד הסוף בלי לעצור D:::
C crazykid oO New member 21/2/07 #13 O: D::::::::::::::::::::::!!!!!!!! איזה מגניב ! ! ! ! ! תנגני את דיס איז יאו אי דיספיר D:
M My Chemical Lotan New member 22/2/07 #16 כן,בטח XD ../images/Emo219.gif אני צריכה לעשות לעצמי מסע לימודים מפרך עד שאני אלמד את DIWID בלי לעצור .
כן,בטח XD ../images/Emo219.gif אני צריכה לעשות לעצמי מסע לימודים מפרך עד שאני אלמד את DIWID בלי לעצור .
M My Chemical Lotan New member 22/2/07 #17 כן,אבל../images/Emo219.gif כל פעם שנקרע לי מיתר כל הגיטרה שלי עומדת להתפרק לי. ככה זה נדמה לי לפחות. טוב נו,היא ישנה . אני אוכל לנצל ת'הורים ולבקש אחת חדשה D::
כן,אבל../images/Emo219.gif כל פעם שנקרע לי מיתר כל הגיטרה שלי עומדת להתפרק לי. ככה זה נדמה לי לפחות. טוב נו,היא ישנה . אני אוכל לנצל ת'הורים ולבקש אחת חדשה D::