סקר קצרצר!

עדי2211

New member
אני בעד...../images/Emo6.gif

השיר שמתנגן כרגע בערוץ 11 (הארוייזיון ) חהחהחהחה..... לא נתחיל בשירים קלים....

ד נ י ת3

New member
כן, יש לי שירים

שאני אוהבת לשמוע, בדרך כלל בדיסקים שיש לי באוטו: אינפקטד משרום (THE NIGHT OF THE REVELOTION) וכמובן - דיסטורבד. והכי כיף - GREEN DAY. הדיסק האחרון - עונג צרוף ועלאי. אחחחח עונג צרוף

מופע הארנבות של ד"ר קספר

"תראו אותי" (אני שמח היום) זה השיר היחיד שגם נמצא אצלי ב- desktop של הנייד ובכל מצב ובכל מצב רוח זה השיר שעושה לי מצב רוח טוב!!!!! אילת

אם ראית ת'סרט "חכמת הבייגלה"

אז ת'ה בטח מבין שלא כדאיי להתעסק עם בחורות כאלו
. ועכשיו ברצינות זה קורה לי המון ודוקא שאני מכבה ת'אוטו. אז עכשיו רגע לפני שאני חונה אני מכבה ת'רדיו
לילה טוב.

eyali75

New member
יכול להיות נחמד לשבור סרוויסים

ככה סתם על המרפסת לא?!

השיר שתמיד עושה לי את זה

הוא-HOTEL CALIFORNIA לא אחת ישבתי לי באוטו ושרתי בקולי קולות

אם זה שיר שגורם לי להתעכב

זה בד"כ שיר מדיסק לא סתם ברדיו. השניים היחידים שגרמו לי להתעכב היו: בוא בגרסה של עברי לידר מה שאת אוהבת של גלי עטרי יושבת באוטו צורחת כמו מטורפת ואז יוצאת עם אנרגיות וחיוך מקצה לקצה היתר אפשר לשמוע כשחוזרים, שום דבר לא דחוף (לא זוכרת כרגע עוד שירים שעכבו אותי)...

כל הטובים לטייס ../images/Emo7.gif

העוגיות הכי שוות לא אוהבות אותנו.... זה כ"כ כואב ממש עושה עצוב בלב
דרך אגב, חברה של עברי זו חברה שלי... אז אם טרם אמרתי: ברוכה הבאה

יש שיר אחד של אורן חן וסטלוס

שעושים לי את זה (ואני לא אוהבת מוזיקה יוונית) אתה הילד שביקשתי שעליו תמיד חלמתי זה אני שמחייך בקטן בחיי אגן עליך ואשמור את צעדך שתמיד תהיה בטוח כל הזמן אני מביט בך בלילה אתה צוחק מתוך חלום מתמתח וזורק את השמיכה אבל כשעולה הבוקר אתה מאיר לי את היום עושה לי טוב עם החיוך שלך טוב, אני לא זוכרת את הבית הראשון אבל זה שיר מדהים בעיניי, בכל פעם ששומעת אותו העניים שלי דומעות.

P u s s i c a t

New member
רשימה ארוכה....

אבל לאחרונה (כשזה לא משהו שלא שמעתי שנים ומרעיד לי פתאום כל נים ונים לזכר..) Damien Rice - The Blowers Daughter ממיס...

למעלה