סקר קצרצר!

eyali75

New member
סקר קצרצר!

שאתם לפני יציאה,אם זה מהאוטו או ממקום אחר פתאום אתם שומעים שיר שאתם אוהבים ומחליטים להתעכב ולשמוע אותו. איזהו השיר? לי זה קרה היום,בחניה ליד הבית,אחרי אימון במכון פתאום שמעתי את Call Me של אנה ויסי אם אני לא טועה,ומצאתי עצמי מכבה המנוע ומקשיב. ספרו גם אתם.

נימשון

New member
זה משתנה

אבל כרגע זה סוליקו וסיגה פה

:) אה, אני לא היחידה

שנשארת באוטו אחרי החנייה בגלל שיר טוב, ולפעמים אפילו בוחרת בדרכים ארוכות יותר בגלל זה? יש הרבה שירים כאלו.. הפעם האחרונה היתה שלשום, הגעתי לעבודה ונשארתי עוד קצת באוטו בגלל "שורדת" אוחחחח

eyali75

New member
../images/Emo13.gif גם אני מצאתי עצמי מאריך לפעמים

או נוסע לאט בגלל זה. חשבתי שאני המשוגע היחיד.

יפעת*

New member
קורה

תלוי במצב הרוח, ובשעה ביום (בתנאי שאני לא מאחרת) אילו יכולים להיות הרבה שירים

גלית35

New member
אז זהו שלא קורה לי בגלל שיש לי../images/Emo20.gif

רדיו טיפ באוטו והרדיו מת-ואם ממש משעמם לי עם עצמי אני שמה קלטת זוכרים מה זה? עם הסליל.. ככה שאין לי בעיה לסגור ולשמוע שוב

גלית35

New member
נמש-דני רובס הוא שלי לעד../images/Emo20.gif

ותמיד ולעולם יחכה לי באוטו. מתה עליו במיוחד על כוחו של המשורר.

3שרונית

New member
גלית, במיוחד בשבילך ....

רק הצגה אין בינינו שום מגע רגע מבוכה מאחורי המסכה קיר תפאורה אור דולק במנורה שוב את ממשיכה ואת בסוף תמיד בוכה (דני רובס - הצגה)

הפלא ה8

New member
ברור! משתנה מתקופה לתקופה

וממצב רוח למצב רוח... לפעמים (אבל אל תגלו לאף אחד...) הראל סקעת בביצוע שלו לשיר ששכחתי את שמו... לפעמים (ושוב - בנינו בלבד) זה יכול להיות ג'ורג' מייקל עם לחישה פזיזה... ולרוב - כל שיר שמח/עצוב במיוחד שלא שמעתי מזה זמן רב... ותנוחו - הדוגמאות לעיל הן בכוונה מקרים קיצוניים של שירי קיטש שלא יוצא לי לשמוע הרבה...צריך מצב רוח מיוחד להם...

eyali75

New member
עכשיו מה שנותר

זה לקבוע ערב במקום נחמד שינגן את כל השירים הללו ולהנות מכל רגע עם וכל קל והמון אושר. מי יודע לאן נגיע בהשראת השירים?

eyali75

New member
צריך קודם לקבץ את מאגר השירים שלנו.

אשמח לעזור בזה ולהכין דיסק האהוב על חבריי הפורום. שלחו את שמות השירים המלאים ואתחיל לארגן. אפשר גם להפגש במקום ציבורי,בפארק כלשהו עם שמיכות,מוזיקה ואוכל ושתיה קלילה. במידה ומזג האוורי יאפשר זאת.

למעלה