סקר קצרצר:

netushit

New member
קרן אורון באמת ענקיתת!!

פשוט תותחית עללל!! היא לימדה אותנו שעה וחצי בקורס שסיפרתי עליו פה בפורום.. עשתה לנו קומבינציה ממש ממש יפה וארוכה וקשה!! הספקנו ממש מלא!! חחחחח והייתי נורא רוצה את הדיסקים שלה...

FrEaK DaNcEr

New member
מסכימה לגמרי../images/Emo99.gif

וואוו ממש הרווחת! היא פשוט אחת הרקדניות הכי מעולות שאני מכירה, והקומבינציות שלה באמת מהממות!! חח חוץ מהדיסקים היא גם מכינה מיקסים שווים לאללה!!

ballet20

New member
איך השיעורים של אריק?

הייתי בתחילת השנה אבל לא גיבשתי ממש דיעה...

FrEaK DaNcEr

New member
איפה היית אצלו?

האמתי שלפי דעתי הוא מורה מעולה כשהוא עובד עם בוגרים יותר... הוא הרבה יותר נהנה וזה ניכר. הוא גם בנאדם מאוד חברותי ככה שכל השיעור אנחנו גם מדברים ועבירים חוויות מה שאני לא חושבת שקורה בקבוצות של בנות צעירות יותר. (אני קטנה, אבל לומדת אצלו עם בנות יחסית גדולות
) לפני שנתיים למדתי אצלו שיעור מודרני אחד (עוד לא הכרתי אותו) וזה היה עם קבוצה של בנות בכתה ה', והוא היה פחות חביב כזה. ניסה להעביר רושם רציני נראה לי.. אבל גם אז השיעור שלו היה מעולה!! אין מה לעשות השיעורים שלו ממש מקדמים (ומהנים - אחד השיעורים שאני הכי מחכה להם בשבוע
) לא משנה באיזה רמה נמצאים או עם מי...

Mr GK

New member
אני

רוקד שנתיים וחצי (בערך) באלט קלאסי - לריסה פדידה וורדה שובל מודרני - שרון ויסוסר

לרסימה מלמדת אותך? ../images/Emo12.gif

יא יא יא גמותי
מכל המורות שיש לי ואי פעם לימדו אותי, כמה שאני אוהבת אותן, אותה אני הכי אוהבת

Mr GK

New member
יאפ

היא מקסימה ולחשוב שהיא כבר מתקרבת לגיל 40 ורוקדת כמו שהיא רוקדת, נראית כמו שהיא נראית! מדהים! היא קצת שחוקה בזמן האחרון, אבל אני יכול להבין אותה.

בלע

בן כמה אתה: 14 וחצי
כמה שנים אתה רוקד בלט: בלט בכלל? בלע.... שנה אחת בכיתה א', לא נחשב
שנה אחת בכיתה ה'
לא נחשב
והתחלתי השנה, מהחופש הגדול
איפה ומי המורים: כלמיני

ליזיגי

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

אוווף הרוב כאן לומדים מלא מלא זמן.. נו כיף
אני בת 14 וחצי <כיתה ט'> רוקדת בלט מכיתה ז'.. עולה על פוינט מהשנה.. והמורה שלי וולארי קמינר לקלאסי, ותמר משהו
לפוינט.

אוקיי גמניי..../images/Emo110.gif

אני בת 14 וחצי [כיתה ח']. התחלתי ללמוד בלט בגן חובה [לא זוכרת מי הייתה המורה
], ואז עברנו למודיעין באמצע כיתה א', אז הפסקתי, ובכיתה ב' חזרתי ללמוד בלט אצל דינה חינקיס עד כיתה ד', ועד כיתה ז' לא למדתי בלט. בכיתה ז' התחלתי ללמוד קלאסי עד עכשיו.

אני../images/Emo70.gif

בן 14 {כיתה ח'} כמה שנים: טוב אני אף לא זכרתי בדיוק כמה שנים כיה היו מלא שינויים בסטודיו שלי אז יצא שאמרתי לכמה אנשים דברים לא נכונים
אממ אז זה הולך ככה התחלתי בכיתה ב'-הורה
בכיתה ג' היה את השילוב עם סחרור צעירה אז לא רקדתי בלט
בכיתה ד' אני חושב שהתחלתי רק בסוף שנה ,עם הלהקה...
בכיתה ה' בטוח רקדתי בלט {פעם אחת בשבוע}
ובכיתה ו' עברתי משיעור אחד בשבוע לשניים..
כיתה ז' וח' גם שתי שיעורים בשבוע של שעה וחצי
והשנה עשיתי את הבחינות של RAD אז יצא לי לרקוד הרבה יותר קלאסי.! אז השנה יוצא שאני רוקד שנה 4 בקלאסי אבל רק שיעור אחד בשבוע {בממוצע} איפה?:בנס ציונה תמיד מי המורים? לקלאסי מורה אחת -טובה צוברי ובאה פעם מחליפה שקוראים לה יפעת ...{היא הייתה תלמידה של טובה והיא גם רקדה בתחרות הממי,בתור אורחת} למודרני -לימור גילבוע המעולה! למודרני\מחול\קלאסי -מודרני+מנהל אומנותי
שי גוטסמן ולפלוקלור- יורי מירוצניק אממ מהמורים שעשיתי אלצם סדנאות יש את-מריולן גוטסמן,עידו תדמור,מריה וואחרשובה,ועוד מורים שאני לא זוכר שהם מכנס אביב של שנה שעברה..

dancer14

New member
אז ככה....

אז זהו קוראים לי גל מחזרי אני רוקד אצל מרים קופמן בפתח תקווה ואני רוקד שנה אחת

maholnikit

New member
טוב אני גם עונה...

בן כמה אתה: 17 וחצי כמה שנים אתה רוקד בלט: אמממ....14 שנים... איפה ומי המורים: וואו את כולם??? טוב קודם כל...בסטודיו זהר ברעננה,מגמת מחול תיכון אוסטרובסקי, סטודיו בי, דנסיטי, פעם אחת מחולה ופעם אחת ביכורי העיתים... מורים...המממ....קלאסי: שרון משהו, מיכל סבר, זהר גולדברג, שירה גנור , ברי קלאוס, יורם כרמי, מרטין קורי. זה מה שאני זוכרת... מודרני: זהר הורוביץ, אדוה משהו, גלית משהו, איריס ארז ,איריס נייס, רן אדרי, חיים און, ועוד כל מני... ג'אז: יורם שבו, נוגה בר-און, קרן בנזינו, חגית יקירה, יעל משהו, ענבל בן זקן, תות מולאור, רוני ברנשטטר, חגית פפר, אלכס חסיק וכו... יש מלא ששכחתי בטח אבל לא נורא...

למעלה