סקר קצרצר:

ballet20

New member
אני../images/Emo13.gif

בת 23 רוקדת: ג'ז במצטבר 11 שנים (5 בזכרון אצל ענת פרבדה ו 5 אצל ארנון צוקר) בלט שלוש שנים אצל יורם כרמי

ballet20

New member
כן הוא מעולה

רק חבל שלאחרונה הוא מלמד פחות ויש כל מינינ מחליופת..כנראה חזרות

אני אני אני

בת 15 קלאסי רוקדת 8 שנים, אבל סה"כ רוקדת 10 שנים. בשנה הראשונה (גיל 5-6) רקדתי בקיבוץ ובהמשך בכל השאר השנים רקדתי במרכז האזורי שלנו, עם המון מורים...

prophecy girl

New member
טם טם טם..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אני בת 14 וחצי [עוד חודשים וחצי יומולדת חעחעחע ^^] כמה שנים אני רוקדת בלט? 10 שנים ^_^ איפה? בסטודיו למחול של לאה מנור ואורה דרור בהרצליה.. מי המורים? ב6 שנים הראשונות ורדית קורנפלד-סרוסי וב4 שנים האחרונות לאה מנור...

מיכל../images/Emo13.gifיש לי שאלה. נכון הרמות בRAD

המקצועיות (נראה לי שזה ככה
) אז הן לא הולכות לפי מספרים נכון? פשוט רוצים להעביר אותנו שנה הבאה מסלול ואז במקום שנעשה את רמה 6 שנעבור למקצועיות ישר
משו כזה.

MiniMe20

New member
אני...

בת 20 רוקדת 11. למדתי אצל חפצי עופר, מגמת המחול: יורם כרמי, נטע בלומנטל, רודה מנס ולובה סטריק (נדמה לי). היום לומדת כוראוגפריה.

עונה../images/Emo9.gif

בן כמה אתה: 13 וקצת כמה שנים אתה רוקד בלט: אמממ בלט
אני אספור שניה. 5 וחצי
אבל אני רוקדת יותר זמן
פשוט ר-ק בלט 5 וחצי. איפה ומי המורים: פעם רקדתי עם מורה שקראו לה הגר (קלאסי כן?) למדתי איתה שנתיים וחצי כמעט..ואז למדתי שנה בקדימה עם מורה שקוראים לה נדיה אבל פרשתי כי היה לי יותר מדי כי רקדתי גם בעוד מקום, ועכשיו אני רוקדת כבר עם אורית לא מעט זמן, ועם נטלי התחלתי השנה בנוסף לאורית
וכל זה מורות של קלאסי כן?

טוב אני אכתוב גם את שאר המורות..כי

כולם כתבו
אז למדתי בקדימה גם עם יעל, ועם עוד 2 מורות ברח לי השם
והייתי כמה שיעורים עם רננה רז
ונכון לעכשיו אני לומדת ג'אז עם מורן
, היפ הופ עם גלית והשם משפחה המסובך שלה
, מודרני עם קרן
וקלאסי כמו שכתבתי עם אורית ונטלי..

ח ב ו ד ה

New member
קרן?

איזו קרן?
(נחמדה או מגעילה ולא יודעת לרקוד ומעצבנת ובעלת פיצול אישיות כבד?)

Vitamin Chick

New member
אני ../images/Emo28.gif

בן כמה אתה: 15 כמה שנים אתה רוקד בלט: 5, ובאפן כללי 9 איפה: לימור שולב ומי המורים: קלאסי - סיגל נחמוני פוינט שוז - רחלי (אינלי מושג מה השם משפחה) ג'אז - לימור שולב ג'אז מדורני - נטע (שוב לאדעת תשם משפחה) סטריט ג'אז - קובי רוזנפלד מודרני - נאווה (מהלהקה של עידו תדמור וגם אינלי מושג לגבי השם משפחה) סטרצ'ינג וכוח - אורטל חתוקה

netushit

New member
ואיי את רוקדת עם קובי??

באיזה סטודיו.?? אני לא סובלת אותו.. כאילו הוא תותח על! אבל הוא מגעיל ומעצבן..

Vitamin Chick

New member
אצל לימור שולב

מגעיל ומעצבן? לאידעת... כשמעצבנים אותו כן... בד"כ ממש לא אני ממש אוהבת אותו!

אני עונה.....

בן כמה אתה:בת 18 וקצת... כמה שנים אתה רוקד בלט: מגיל 4 מה שאומר 14 שנים.... מודרני 6 שנים וג'אז 4 שנים איפה: סטודיו 52 ולהקת "מקצבים" ומי המורים:שרון ואזן-אזולאי, ואלקי כסיף למדתי גם אצל מיכל שאנן, אילנה כליף, מרטין, עידו, קרן, שלומי (רקדנים לשעבר בקיבוצית שלימדו מודרני/ ג'אז), רחלי, עירד מצליח ועוד כל מיני שאני כבר לא זוכרת.

אני לא זוכרת...אבל,

יש לה שיער שחור והיא כהה... רזה ומלאה בשרירים .. חיה כזאת....

FrEaK DaNcEr

New member
אני ../images/Emo70.gif

בת: 14 רוקדת בלט כמעט שנתיים
חוצמזה היפהופ ג'אז וכו' כמעט 6. אני רוקדת היום בבת דור אצל ג'נט אורדמן (בלט), אלון אבידן (בלט) ורוני ננר (מוגרני). ובמחולה ת"א אצל קרן אורון (פאנק-פיוז'ן) מדהימה!!! ואריק אלפסי (פוינט), חוצמזה כשיוצא לי -בעיקר חופשים- אני הולכת לשיעורים אחרים, כי יש לי במחולה מנוי פתוח... :)

למעלה