סקר קצרצר:

dani5451

New member
סקר קצרצר:

בן כמה אתה: כמה שנים אתה רוקד בלט: איפה ומי המורים:

אוקי

17 12 שנים בקיבוץ שלי הייתי אצל כל כך הרבה מורים... הנוכחים עינת דואק(היא התחתנה .. אני תמיד שוכחת את השם החדש..)3 שנים, מודרני ואורית משהו.. חחח. שנתיים, ג'אז

TheBlackFairy

New member
אממ...../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

בת 17 וחודש (מחר
). אני רוקדת מכיתה ד' בלט קלאסי (8 שנים
), אבל בכללי מכיתה א' וזה 11 שנים
. אני רוקדת באולפן למחול במועצה ויש שתי מורות שמלמדות קלאסי, וזה לא כזה יעזור לך שמן
.

Ballerino

New member
אז כה......../images/Emo6.gif

אני בת 15 (אבל בכיתה י'!) רוקדת בערך 10 שנים מתוכן 4 בלט+שנה פויינט. המורים שלי: רן אדרי- מודרני, הילית נוף-קלאסי, רמה גורן-מורדני (הייתה הסולנית של "קול ודממה"), פלג (שכחתי את השם משפחה אבל היא מורה לקומפוזיציה). ולימדו אותי גם איריס לנדה-ג'אז, יעל טנא- היפ-הופ(מהממת!!!!!), מאיה (גם שכחתי את השם משפחה, אבל היא מלמדת גם באקדמיה בירושלים). והיו עוד כל מיני שלמדתי אצל ביסודי אבל אצלם השיעורים היו יותר חובבנים.

מאיה

היא באקדמייה הגבוהה מלמדת או רוקדת לא? פעם נראה לי היא החליפה איזה מורה למודרני אצלנו...היא צעירה כזאת,בוגרת התיכון?

אני..

בת: 16 שנים שרוקדת בלט: 5 שנים בכלל.. 10 איפה: במגמת מחול בקציר, "הדרי רחובות" של שלמה ממן- פולקלור וב"סופה" של חן נדיר- סגנון נדיר.. המורים: השנה- קלאסי: מריולן גוסטמן במגמת מחול וחן בלום ב"סופה". מודרני: אמירה (לא זוכרת ת'שם משפחה) קומפוזיציה: יעל (גם.. לא זוכרת ת'שם משפחה) פוקלור - ליאת כץ היא המדריכה ב"הדרים".. ג'אז, מודרני ועוד כל מיני אחרים שאין להם הגדרה- חן נדיר המדהימהההההההה!! זהו. נראה לי =)

../images/Emo187.gif

אני בת 14 עוד שבועיים
רוקדת 9 שנים... 7 מתוכם בלט
במתנ"ס שטיינברג ביהוד. המורה לבלט שלי זאת דליה דביר...

אה ו...

אני לומדת פוינט כמעט שנה
המורה לג'אז-עדי כלף
, מורה למודרני-קרן
(לא זוכרת את השם משפחה שלה...) למדתי גם סטפס פעם
שנה שעברה הפסקתי...

dani5451

New member
דליה דביר...

איזה כייף לך אומרים שהיא אחת המורות הטובות בארץ...

ח ב ו ד ה

New member
ברצינות?../images/Emo12.gif

(גם אני לומדת אצלה... אני רוקדת עם מור [זאת שכתבה את ההודעה]) ידעתי שהיא ודודיק (בעלה...) טובים אבל שאומרים שהיא אחת המורות הטובות בארץ?! נחמד...

../images/Emo187.gifכן היא מורה מעולה../images/Emo9.gif

היא קשוחה... אבל היא טובה
(האא... נחמד שאומרים לך שהמורה שלך טובה
) ובקשר למורה למודרני... היא לא יותר מידיי גבוהה... אבל יש לה שיער מתולתל... והיא לובשת שמלות עם חולצות מקופלות מלטה יש לה מלא מכנסי שלושת-רבעי ורודים ושחורים, ויש לה לק ירוק בקבוק ברגליים
(שימי לב לפרטים
) אבל יש לה ריקודים נחמדים
אה ויש לה פוני מוזר

../images/Emo182.gif

בן כמה אתה:16 כמה שנים אתה רוקד בלט:10-11 איפה ומי המורים:באקדמייה למוזיקה ומחול ובסטודיו פרטי לבלט מורים לבלט קלאסי:אלכסנדר אלכסנדרוב,פט נידלמן,נדיה,(עד השנה גם לימדו אותי לודה ולידה)

מורים למודרני וג'אז

כתבתי רק קלאסי... מודרני-למדתי עם מירי חרובי,תמיר גינץ'...עכשיו עם אוליון יפרח... ג'אז-אורן מנצורה התותח

למעלה