סקר קצרצר...

Shablula 88

New member
סקר קצרצר...

טוב לא בדיוק סקר, רק לשאול את דעתכם... אנשים, מה דעתכם על שרשור תמונות של חברי הפורום?... מתאים לכם?

Ronush14

New member
חחחח לי אין בעיה... שמתי כבר

מלא עם כל חבריי (
) מהאקדמיה...ואני מאוד ישמח לראות תמונות של כולם פה

באי דה וואי...שבלולה...

התעמקתי בחתימה שלך... יש לי עבודת חקר מטעם שיעור תנ"ך... בקשר למשפט... "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו..."

Shablula 88

New member
חחחח יה מצחיקולה.... האמת

שהמשפט הזה מסיפור איוב... בערך... :) טוב, גם אני אשים את התמונה שלי, אבל אנשים, בחייאת רבאק, תשימו גם!!!

כן כן !!! שבלולה !!!

ספר איוב... פרקים א,ב,מ"ב... איך בא לידי ביטוי המשפט והכל ואז להכנס לסיכומים של פרשנים ובלה בלה בלה... למי יש כוח לזה ?! אוף~!~!~! ואסייייייייייייי ממי!!! תמונהההההההה :) אני גם רוצה... חיחחחיי :)

Shablula 88

New member
חחח... תאמת שזה הספר הכי מעניין

בתנ"ך, אבל זה כבר לפורום אחר..

חחחח...כן אה?! :)

ממ... ללא ספק מעניין שם... :) ובאי דה וואי!!! בלי קשר... יש אליפות... אין אנ'לא יכולה יותר... אני רואה ת'חגיגות של השחקנים... תודה לכל אחד ואחד מכם... שי בירוק אתה המלך.

NimaZ

New member
אני לא מצליחה לשים את התמונה...

גם בשישור וגם בגלריה... הוא אומר: נא המתן עד שיופיע הכתור אישר לסיום התהליך ואז הוא מחללף למשפט הבא: The system cannot find the file specified. מה לעשות?

אסִי

New member
גלרית "חברי הפורום" נפתחה

הכניסו בבקשה את תמונותיכם לגלריה, בכדי לעשות סדר ולשמור על תמונותיכם גם לאחר שהשרשור יעבור לארכיון.

אוש7יתי

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

אסי! שים גם אתה.... נווו בבקשה! למעננו ולמען

אסִי

New member
חחחחחחח... למען ../images/Emo43.gif?

אני לא אשים את תמונתי בשלב זה, אך אני אשקול זאת.

Ronush14

New member
אסי../images/Emo70.gif כל הפורום דורש לראות אותך../images/Emo70.gif

ומידדדדד

למעלה