סקר קצרצר

REZ10

New member
סקר קצרצר

נודה להשתתפותך במחקר קצרצר שבודק את האופן שבו אנשים חושבים על מחירים בתחומי צריכה שונים.
מחקר זה נערך במסגרת תכנית מחקר בפסיכולוגיה במכללה האקדמית נתניה.
נבקש ממך לקרוא תיאור קצר של מכשיר מסוים ולאחר מכן לענות על כמה שאלות. המידע שנאסף במחקר זה הינו חסוי, זהותך לא תיחשף ותשובותיך ישמשו רק לצורך המחקר. חשוב לנו לקבל תשובות שמייצגות את דעותיך ועמדותיך הספונטניות והכנות.
ההשתתפות במחקר היא מרצונך החופשי. תוכל/י להפסיק את השתתפותך בכל עת וזכותך לא להשיב על שאלות מסוימות, מבלי שתהיינה לכך השלכות כלשהן לגביך.
אם תהיינה לך שאלות או הערות בקשר למחקר תוכל/י לפנות לחוקר בדוא"ל: [email protected]
תודה על שיתוף הפעולה!

https://docs.google.com/forms/d/1tyfbDI0dptreB8XVpvRi_zuGzqZdgrdNuXBrlobM11w/viewform

shoosh2607

Member
מנהל
אפשר להעיר משהו?

לא הבנתי כלום. גירסה חדשה למה? איזו חברה? מה המכשיר נותן?
נורא רציתי לעזור אבל לא ממש הצלחתי לענות. אני לדוגמא מבינה למה S4 עולה 3000 ש"ח אבל לא אשלם אותו מחיר עבור לנובו.

היי ספאם, מתי יוצא סמסונג גלקסיs5פריים?

ואיך קוראים לאפליקציה לאנדרואיד שמאפשרת שיחות וידאו עם אנשי קשר און ליין מהפייסבוק
באייפון זה : סקייפ פור פייסבוק
באנדרואיד זה: ?
תודה!

שושני5

New member

יש לך אנדרואיד?

אני מחפש אפליקצייה כמו שיש באייפון סקייפ פור פייסבוק
אז אני צריך לאנדרואיד? אתה יכול לעזור לי , בבקשה?

בתמורה תיצפה בחתימה שלי ממש כאן למטה

שושני5

New member
תודה

אמן ייתגשמו כל משאלותייך

היום בערב בשעה 22:05 אני עושה מופע קסמים.
ואני הולך לעשות המון כסף מהמופע קסמים שלי חחחחחחחחחחחח

אתה חייב לעזור לי !!!!!

יש מטומטמת אחת שראתה מישהו (לא מופע קסמים) חותך כפית לשניים בכוח המחשבה והיא אמרה לי פעם שזה היה אמיתי
אמרתי לה שאני מכיר את הקסם הזה
והיא רבה איתי
אתה יכול למצוא לי אולי ביו טיוב סרטון הדגמה כזה?
אני אראה לה שצדקתי! ושהיא מטומטמת
שנייה אני גם אראה לך אותה כי יש לה אתר באינטרנט והיא בקטע של מיסטיקה

הינה היא:

זה כתוב באמצע הדף...
״וגראנד מאסטר דניאל ד . העניק לי את ההבנה שיש בנו את היכולת לחצות כפית לשניים באמצעות כוח המחשבה ואת דרגת המאסטר.״

למעלה