סקר קצרצר

Hesogr

New member
סקר קצרצר

שלום לכולם. כמובן הבחנתם שכל מורי הסוד עוסקים גם במדיטציה. ג'ון הגלין הוא מראשי האוניברסיטה של מהארישי מאהש יוגי....... מסקרו אותי באיזו מדיטציה אתם מתרגלים. אני עם המדיטציה הטרנסנדטלית. תודה על ההענות חנניה

Hesogr

New member
תודה ע ו פ ר ה

זה מעין סקר בין הנוכחים כאן. האם אלה שציינת הם מדיטציות? תודה חנניה

ע ו פ ר ה

New member
את אלה שציינתי

עושים בהרפיה. דמיון מודרך, זו מדיטציה מודרכת. טתא הילינג זה סוג של איבחון וטיפול שנעשה במצב של הרפיה קלה ואולי המילה ריכוז מתאימה יותר. באהבה עופרה

חן Y

New member
נחשפתי בעיקר ל-NLP דימיון מודרך

ויכול להיות שאני מצליחה די טוב בדרך זו לעשות מדיטציה כשאני משתמשת באוטוסוגסטיה . מסקרן אותי לדעת באמת האם ניסית כמה שיטות והתבייתת על זו או שזו הייתה הראשונה וגם הטובה לך? איפה ניתן להשיגן?

ע ו פ ר ה

New member
היי חן

לא ברור לי אם השאלה הופנתה אלי. בכל מקרה, למדתי NLP ודמיון מודרך. לפני כן הייתי בטיפולים ובסדנאות שעסקו בדמיון מודרך. טתא הילינג למדתי. באהבה עופרה

shanula

New member
../images/Emo204.gifהידעתם??????????

ידעתם שיש בצפון ישוב שלם שכל התושבים בו מתרגלים מדיטציה טרנסנדטלית. מצפה הררית. מקום מדהים על ראש ההר עם נוף משגע.

אני משתמש

במדיטציה של ד"R ברוך אליצור. אני לא יודע עד כמה הוא מוכר בכלל, אבל קיבלתי דיסק שלו ממרפאה. יש 4 שלבים שעוזרים להירגע ולחוות דימיון מודרך. אני שם כל יום לפני השינה, ומקשיב לדבריו... לפעמים אני מרגיש יותר טוב, ולפעמים אני פחות מחובר, אבל מקבל זאת בצורה שלווה. אני לעיתים גם שם מוסיקה קלאסית, ועושה מדיטציה. מישהו יכול להסביר מה זה NLP?? אם יש למישהו עוד עצות למדיטציה או דימיון מודרך אשמח לשמוע!

חן Y

New member
על NLP

NLP (NLP (Neuro Linguistic Programming, ובעברית, ניתוב לשוני פיזיולוגי. מודל לתקשורת בין אישית ותוך אישית. יתרונה הטיפולי של ה-NLP בכך שהיא מאפשרת לכל אדם להשיג גמישות התנהגותית ומחשבתית, ובעקבות כך גם הסתגלות קלה יותר למצבים רגשיים. הגישה מאפשרת לפתור בעיות בזמן קצר, תוך הגדרת מטרה באופן ברור ושימוש בכוחו המופלא של הדמיון .

חן Y

New member
כרגע אני לומדת את הנושא

כבר שנה שאני מתנסה וזה אחד הדברים הטובים שעשיתי בשביל עצמי אי פעם. אני מנחה אנשים שמעוניינים ללא תמורה כספית לעת עתה.

נשמע מאוד מעניין

אני הייתי מנסה את זה. ככל שאני לומד יותר על נושא הסוד והדברים הנלווים למחשבות שלנו, זה מקל עליי בדברים שונים ופותח דברים חדשים ומעניינים בחיים!

Hesogr, השאלה מופנית אליי??

כבר התבלבלתי בשירשור חחח אם שאלת אותי, אז אני עושה מדיטציה של ד"R ברוך אליצור. קיבלתי דיסק שלו במתנה עם כמה אפשרויות הרפיה נחמדים! בנוסף לכך, אני שומע מוסיקה קלאסית ועושה הרפיה.

למעלה