סקר קצרצר - שניה לפני הגמר....

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

Jason2

New member

Hadas 87

New member
מסכימה לגבי מה שאמרתי על הדתיים

הצביעות שלהם זה משהו שמחרפן אותי פה. מציגים אותם כאילו הם צדיקים וחמודים אבל אני כשאני מסתכלת עליהם אני רואה התנשאות, גזענות, קיצוניות מוגזמת לגבי הפרשנות שלהם לדת, הם לא כאלו חביבים הם מאוד אינטרסנטים בדיוק כמו כל זוג אחר. זה שבן אדם מאמין באלוהים וכל שניה צועק את זה לא הופך אותו לבן אדם טוב יותר! ענאהל היא בחורה סופר טיפשה וסופר פתאטית בעיני. וזה שהיא תאמין באלוהים, בפסלים או בסנטה קלאוס לא ישנה את זה בעיני! כשאני שופטת בן אדם אני שופטת אותו לפי האופי האישי שלו, לפי ההתנהגות והצורה שהוא חושב. לא לפי הדת שלו והאמונות שלו, זה ההבדל ביני לבין מלא אבל מלאאא אנשים דתיים שמסוגלים לפסול בן אדם רק כי הוא לא יהודי. ואם זה לא גזענות, אז מה כן?!

Hadas 87

New member
הוא שונא אותם כי הוא שונא אותם

זכותו לא לאהוב את מי שבא לו, הוא לא צריך להתנצל על זה. כמו שאני בטוחה שאת חולה להם על התחת רק כי גם את מאמינה ועושה לך את זה שענאהל כל שניה אומרת "השם ישמור" כמו איזו פרחה בת 14 אז הוא לא אוהב אותם אולי בגלל אותה סיבה ואולי בגלל אלף סיבות אחרות (ולא חסרות סיבות. גם אם לא היו מאמינים). ההודעה שלך תוקפנית ומיותרת. אין לך שום זכות לכנות בן אדם "מסכן" רק בגלל שהוא לא חושב כמוך.

Volldemort

New member
עונה

1. ניחוש אחרון לפני הגמר - איזה זוג נראה לכם יגיע במקום הראשון? בר ואינה. 2. מי הייתם רוצים שיזכה? בר ואינה D: 3. אם הייתם יכולים לבחור זוג אחד שהודח ולהכניס אותו לגמר (בנוסף לרביעייה) באיזה זוג הייתם בוחרים? אממממ... התימניות. 4. כמו שאלה 3 רק שהפעם, זה במקום זוג אחר, כלומר, אתם יכולים להכניס זוג אבל אתם צריכים להוציא זוג אחר (כמובן, שמי שאוהב/ת את המצב כמו שהוא יכול/ה לענות שהוא/היא לא רוצה להוציא אף אחד (ולכן גם לא להכסני אף אחד). אני משאיר כמו שהוא.

Drenthe

New member
אממ

1. ניחוש אחרון לפני הגמר - איזה זוג נראה לכם יגיע במקום הראשון? אני מרגיש שיש סיכוי טוב לבר ואינה, ואם לא הן אז עקיבא וענהאל; יש לי תחושה שהאחים לא יגיעו ראשונים. 2. מי הייתם רוצים שיזכה?האמת אני דיי מחבב את כולם, עדיפות משמעותית לאף אחד; אבל שבר ואינה יזכו, מגיע להן. 3. אם הייתם יכולים לבחור זוג אחד שהודח ולהכניס אותו לגמר (בנוסף לרביעייה) באיזה זוג הייתם בוחרים?ברור שבמוטי ופונדק; עד השלב שהם הודחו, חלק נכבד מההנאה בצפייה היה תלויה במוטי ופונדק. 4. כמו שאלה 3 רק שהפעם, זה במקום זוג אחר, כלומר, אתם יכולים להכניס זוג אבל אתם צריכים להוציא זוג אחר (כמובן, שמי שאוהב/ת את המצב כמו שהוא יכול/ה לענות שהוא/היא לא רוצה להוציא אף אחד (ולכן גם לא להכסני אף אחד). אממ בכל מקרה הייתי בדיעבד שמוטי ופונדק ישארו יותר במירוץ הרבה יותר; לכן מטבע הדברים הייתי מכניס אותם לגמר. במקום מי? האמת זאת שאלה דיי קשה, כבר התרגלנו בחודש וחצי האחרונים או אפילו יותר לכמה זוגות בודדים עם אינסוף מקטעים ללא הדחה, אז כבר התרגלנו לכולם. אם בכל זאת ארצה להדיח מישהו? אולי האחים; למרות שדיי קשה להגיד את זה.

Hadas 87

New member
עונה

1. ניחוש אחרון לפני הגמר - איזה זוג נראה לכם יגיע במקום הראשון? בר ואינה אבל זה רק בגלל שבטעות ראיתי שמישהו כתב את זה פה. ככה סתם בחיים לא הייתי מהמרת עליהן. אם לא הייתי יודעת את זה אז הייתי חושבת או הדתיים או האחים 50 אחוז סיכוי לכל אחד. 2. מי הייתם רוצים שיזכה? האחים. 3. אם הייתם יכולים לבחור זוג אחד שהודח ולהכניס אותו לגמר (בנוסף לרביעייה) באיזה זוג הייתם בוחרים? מוטי ופונדק, הכי הגיע להם. 4. כמו שאלה 3 רק שהפעם, זה במקום זוג אחר, כלומר, אתם יכולים להכניס זוג אבל אתם צריכים להוציא זוג אחר (כמובן, שמי שאוהב/ת את המצב כמו שהוא יכול/ה לענות שהוא/היא לא רוצה להוציא אף אחד (ולכן גם לא להכסני אף אחד). הייתי מעיפה את הדתיים, לא כי הם לא זוג חזק, אלא פשוט כי אני לא סובלת אותם ברמות קשות. הם מגעילים אותי. והייתי מכניסה את מוטי ופונדק שהיו אחלה צוות, ווינרים ופייטרים בלי התבכיינויות ובלי קיטורים כמו שאר הזוגות.

עונה

1. עקיבא וענהאל 2. עקיבא וענהאל 3. מוטי ועידן 4. מוטי ועידן במקום האחים, כי מה לעשות האחים חזקים יותר מהם ואז זה מבטיח את הניצחון לעקיבא וענהאל

למעלה