למה ישר חשבת שזה אתה?
D De-Panther New member 11/7/03 #38 דברי עיברית זה הרבה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif יותר מובן לי
G ganooov New member 13/7/03 #41 ../images/Emo45.gif האזינו להילה, היא יודעת ../images/Emo13.gif על מה היא מדברת. בדרך כלל . בכל מקרה, מכנס זה רק חצי, את הולכת ככה ברחוב
../images/Emo45.gif האזינו להילה, היא יודעת ../images/Emo13.gif על מה היא מדברת. בדרך כלל . בכל מקרה, מכנס זה רק חצי, את הולכת ככה ברחוב
מ מלאכית16 New member 10/7/03 #15 עם קולפן ../images/Emo110.gif סתם רציתי להיות מקורית. ריצ'רץ' זה יותר נחמד.
D De-Panther New member 10/7/03 #19 ../images/Emo6.gifעם פומפה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
C coolit New member 10/7/03 #17 ../images/Emo3.gif הכי שולת זה להוריד את החולצה כמו בפרסומות, לתפוס את שני הקצוות באלכסון, ו...וויפ!! להרים בבת אחת. זה הכי שקסי.^^ חצאית. אבל בחצאיות הג'ינס שלי יש ריצ'רץ'. אם כי במכנס ג'ינס שהיה לי היו כפתורים... הממ... והוא כל הזמן נפתח
../images/Emo3.gif הכי שולת זה להוריד את החולצה כמו בפרסומות, לתפוס את שני הקצוות באלכסון, ו...וויפ!! להרים בבת אחת. זה הכי שקסי.^^ חצאית. אבל בחצאיות הג'ינס שלי יש ריצ'רץ'. אם כי במכנס ג'ינס שהיה לי היו כפתורים... הממ... והוא כל הזמן נפתח
M mishmesh New member 10/7/03 #20 זה תלוי מה יש בחולצה\מכנס... בכל מקרה, להוריד את החולצה כמו הזה בפרסומת של אורנג OBOX זה הכי שולת.
C coolit New member 10/7/03 #25 בדיוק מה שהתכוונתי.../images/Emo13.gif חשבתי על הפרסומת של אורנג' אז.
G GinnyWeasley New member 10/7/03 #22 מישו לבוש בכלל?../images/Emo123.gif../images/Emo80.gif|נמשים| קיץ....חם...מה לובשים?? גופית חוטים מינימלית ומכנסון......איפה פה יש ריצ'רץ' ואיפה בדיוק הכפתורים מורידים אותם בצ'יק באלכנוס כזה (כמו בפרסומת השולתת של אורנג' ^^) אבל אם כבר אז ריצ'רץ'....במכנסים דפנטלי ריצ'רץ'! בחולצה בחיים לא ריצ'רץ'!!!
מישו לבוש בכלל?../images/Emo123.gif../images/Emo80.gif|נמשים| קיץ....חם...מה לובשים?? גופית חוטים מינימלית ומכנסון......איפה פה יש ריצ'רץ' ואיפה בדיוק הכפתורים מורידים אותם בצ'יק באלכנוס כזה (כמו בפרסומת השולתת של אורנג' ^^) אבל אם כבר אז ריצ'רץ'....במכנסים דפנטלי ריצ'רץ'! בחולצה בחיים לא ריצ'רץ'!!!
ה הרמיוניDanger New member 11/7/03 #32 השיטה ההפוכה: הופכים את החולצה, מכים אותה בצד הפונה כלפי מעלה כך שכל החולצה יורדת למטה, חותכים עם סכין את התחתית (שעתה פונה כלפי מעלה) ואוכלים עד שנותר רק עוד טיפה בד, ואז מערבבים את המעט הנותר עם הצווארון. יאמי
השיטה ההפוכה: הופכים את החולצה, מכים אותה בצד הפונה כלפי מעלה כך שכל החולצה יורדת למטה, חותכים עם סכין את התחתית (שעתה פונה כלפי מעלה) ואוכלים עד שנותר רק עוד טיפה בד, ואז מערבבים את המעט הנותר עם הצווארון. יאמי
A As I Am New member 11/7/03 #33 אתם צוחקים? ../images/Emo103.gif ריצ'רץ' לחולצה זה דבר מסוכן! אם זה נתפס במשו קטן, ישר... :O בג'ינס, או מכנס - ריצ'רץ', בחולצה, עדיף בלי כלום, אבל אם יש משו - כפתורים.
אתם צוחקים? ../images/Emo103.gif ריצ'רץ' לחולצה זה דבר מסוכן! אם זה נתפס במשו קטן, ישר... :O בג'ינס, או מכנס - ריצ'רץ', בחולצה, עדיף בלי כלום, אבל אם יש משו - כפתורים.
ה הרמיוניDanger New member 11/7/03 #37 אם זה נתפס בשיערת-חזה גסה ואיתנה יש כאן דיעות קדומות בקשר לריצ'רץ' בחולצה.. אלא אם כן הריצ'רץ' הולך לך בדיוק על הפיטמה, אני לא מבינה מה רע ומסוכן בו כלכך -- <omg >
אם זה נתפס בשיערת-חזה גסה ואיתנה יש כאן דיעות קדומות בקשר לריצ'רץ' בחולצה.. אלא אם כן הריצ'רץ' הולך לך בדיוק על הפיטמה, אני לא מבינה מה רע ומסוכן בו כלכך -- <omg >