סקר--קינוח

סקר--קינוח

איזה קינוחים אתם מרשים לעצמכם פעם ב.... ולמה? האם אתם מכינים בבית או קונים איפה שהוא.
 

נירהמ1

New member
בלי קרמל שרוף נראה יותר טעים - נוסיף לזה

את הקפה והקינוח מושלם. אפשר מתכון בבקשה. תודה מראש,
 
בטח

אני אומר בערך כי אני עובד תמיד עם החושים לא עם מספרים על האש תרטיחי 500 מייל שמנת תוסיפי כוס סוכר ותערבבי עד שהסוכר ימס כשאת מכבה את האש תזרקי פולי קפה ותני להם להתקרר בתוך הנוזל לאחר מיכן תסנני את המסה והיה לך טעם של קפה עדין ומדהים בכלי אחר תפרידי חלבונים וחלמונים בחלבונים תעשי שקשוקה בחלמונים בכלי אחר תקשקשי ותוסיפי למסה הקרה של השמנת מסננים את כול המסה של השמנת כדי שלא היה קרישים של הביצה ויוצקים לקוקוטים מסדרים מגש של תנור מלא במים כלומר בין מארי ועליו הקוקוטים של הברולה אופים בחום של 100 120 מעלות כ45 דקות אני בודק אים זה מבושל על ידי תזוזה של המגש אים זה ניראה נוזלי אני שם את זה עוד טיפה זה אמור להיות במרקם בסמיכות של רוטב טיפה יותר ולא נוזלי
 

bali

New member
מנהל
אצלי יש שניים כאלה

1. סופלה שוקולד אמיתי (לא פונדנט). יש מעט מסעדות שמכינות את המנה הזו, וכשעושי את זה טוב זה מעולהההה. לא הכנתי אף פעם בבית מחשש שהסופלה יצנח והלכה כל העבודה. 2. קרם ברולה - את זה אני דווקא כן מכינה בבית, אבל לא לעתים קרובות. גם מלא כולסטרול וגם צריך לנצל גם 5-6 חלבונים במקביל... ולפעמים מתפנקת על קרם ברולה במסעדה. קשה להרוס קרם ברולה.
 
יש לי רעיון

או קיי את אוהבת את שתיהם למה שלא תעשי אותם במקביל ככה החלמון ילך לברולה והחלבון ילך לסופלה יש מתכון שכתבתי היום תעשי אותו בלי להוסיף את המונים {כמובן נישארים לברולה} אפייה של 7-8 דקות ולהגיש מייד הוא יוצא אלוף
 

bali

New member
מנהל
אני אשמח למתכון לסופלה שוקולד

שינצל את החלבונים
תודה רבה על הרעיון
 
למעלה