סקר קטנצ'יק..

My self and i

New member
../images/Emo28.gifעל איזה תוכנית את מדברת?

לא נראה לי שאנחנו מדברות על אותו דבר, כי היא ממש לא החלימה, והייתה רחוקה מלהיות מאושרת

Marble Arch

New member
ניראה לי שזה היה ב"המוח האנושי"

זה שודר בערוץ 8/ביביסי פריים. זה של ערוץ 4 הבריטי. כמובן שאני לא מתתכוונת לזלזל במחלה, קשה מאוד לחיות איתה אבל יש לזה טיפול. האישה שאת מדברת עליה היתה בלונדינית לא? היא דיברה על זה שכשהיא לוקחת את הבן שלה בעגלה היא עושה הרבה סיבובים במקום כדי לראות שאף אחד לא רוצה לפגוע בה. זה באמת נורא עצוב אבל בסוף התכנית בעזרת טיפול תרופתי וטיפול בחשיפה היא הגיעה כמעט אם לא לחלוטין להחלמה מלאה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifמכירה את התוכנית הזאת

ראיתי איזה הפרק של מישהי שבאמת היו לה בעיות עם שטיפות ידיים, היא שטפה אותן כל שניה :| היה לה גם משהו בסימטריה [נראה לי!!!], שכל הזמן שהיא הלכה ברחוב היא הייתה צריכה להחליף בין הרגליים כדי שהצעדים יהיו שווים, ואם היא הייתה נוגעת במשהו ביד שמאל, אז היא הייתה מחויבות לגעת בו שוב גם ביד ימין, כדי "לחלק" את התפקידים ולאזן בין הידיים [קשה להסביר את זה נו
]. אבל אני לא חושבת שמה שיש לה בוגע הסימטרייה זו באמת הפרעה, כמו שהציגו את זה... גם אני נורא דומה לה בקטע הזה. :|

My self and i

New member
../images/Emo28.gifאמ,

ראיתי את זה לפני שנה, אני לא זוכרת איך היא נראתה
אבל אני זוכרת שהיא לא הבריאה, ואני לא שמעתי שהיא עשתה הרבה סיבובים במקום

Marble Arch

New member
שרשרת מצוין. ../images/Emo140.gif

כנראה שבאמת לא דיברנו על אותה תכנית. בכל אופן מOCD אפשר להחלים בעזרת טיפול תרופתי וטיפול בחשיפה. העולם אופטימי!

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif לא מסכימה

בגלל כבוד, ואני לא יכולה להסביר את זה, או שתבינו או שלא

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אבל כמו שאמרו

תלוי באיזה מיקרה מדובר. בדרך כלל אני לא תומכת בפתגם הזה אבל זה לא 100 אחוז

למעלה