סקר קטנצ'יק..

stik17

New member
סקר קטנצ'יק..../images/Emo41.gif

מסכימים עם המשפט "עדיף להיות פחדן שחי מלהיות גיבור שמת" אם כן למה? אם לא למה? תודה..

SubSonicMadness

New member
לא,לא מסכים.

פחדן שחי,איזה הכרה יש לו בעולם? של פחדן,שלא היה מוכן למות בשביל מטרה שלו. גיבור מת,הוא מת,אך עם מקום כבוד אצל ליבם של אנשים ובשמיים. כי הוא נלחם על המטרה שלו. כמובן שתלוי מהי המטרה. שאנשים לא ימותו לי כי גזר זה לא טעים להם,כן?

stik17

New member
אני איתך אחי..../images/Emo45.gif

שמעתי את השיר של אביב גפן <כן כן אביב גפן> ואמרתי שיוו איזה פחדן הוא.. הוא אומר בשיר ככה:רופא תירשום לי כמה כדורים כי החיים הורגים אותי המציאות זה סם קשה מדי עדיף ללכת על קלים תירשום לי כדורים קצין עדיף להיות פחדן שחי מלהיות גיבור שמת אתה נלחם עם טנקים ורובים אני נילחם עם דף ועט תיקרא לי משתמט ממנטו מורי מה גורם לו להיות כזה ???לעזעזללל הוא לא מתמודד עם כלום!

SubSonicMadness

New member
זה כדי למשוך אנשים

זה אופן חיים של אנשים כאלה אני בשירים כאלה רק אם אני ממש בדיכי אז יוצאים לי שירים עצובים יצא לי אחד שממש אנשים בכו כשקראו אותו אבל בכללי יוצאים לי שירים יפים ושמחים ואופטימיים

noyy

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo31.gif

מה הטעם בלחיות חיים של פחד?

victoria777

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

כי אם אתה גיבור מת,גם ככה אי אפשר להשויץ בזה כי אתה מת.אז מה זה שווה?

noyy

New member
../images/Emo28.gifגיבורים בד"כ לא משוויצים

במעשים שלהם. את יודעת, צניעות...

SubSonicMadness

New member
מה... הכי כיף!

אין לך מושג איזה כיף זה לשחק קלאס עם השטן אבל הוא מרמה כל פעם שקופצים אז הוא נותן לי בתחת עם הקלשון ואז אני נופל והוא מנצח =(

SubSonicMadness

New member
הכוונה צביטה עם הקלשון בתחת

הכוונה צביטה עם הקלשון! נו שהוא בא כזה ו טינג שם לי בטנה עם השפיץ

prins2

New member
עדיף פחדן שחי

סתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםםםם.... נראה לכם?? ברור גיבור שמת..ככה אנשים לא ישכחו אותו..פחדן שחי ישכח עם הזמן גיבור שמת יזכר לנצח.. הרי כולם פה צומי, לא?? ->(אני יודעת משפט לא קשור..קבלו ביטול מחקו!)

007bg

New member
....

הסקות ואמירות אבסולוטיות הן תלושות לחלוטין...... כמה פחדן? אם יש'ך פוביה מכל דבר שזז, ואתה בעייתי בטירוף, אז יש יאמרו שלא הכי כדאי חיי סבל כאלו.... מאידך גיסא, אם מתת על הצלת העולם או/ו המשפחה שלך, אז כן, עדיף למות. לא על כל דבר, בשני הקטבים......

Marble Arch

New member
בעיניי ערך החיים הוא מעל הכל.

אז כן. משהו כמו- אל תהיה צודק, תהיה חכם!

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo31.gif+כנסו

בשביל מה לחיות בחיי פחד? אבל זה תלוי עד כמה פחדן, אם אתה מפחד מכל דבר כמעט אז לא שווה לחיות ככה.. אבל אם סתם מדברים קטנים אז לא נורא.. ושתדעו, שראיתי בטלויזיה אנשים שחיים בחיי פחד נוראים, וזה לא אשמתם.. זה כמו מחלה כזאת, נגיד אמא של ילד בן שנתיים שכשהם באוטו היא כל הזמן מסתכלת אחורה ותופסת אותה חזק חזק ופוחדת שיחטפו אותו או משו.. וגם כשהיא שוטפת ידיים אז היא שוטפת מתחת לציפורניים וזה.. היא ממש מסכנה
והיא אמרה שהיא ממש סובלת מזה, אבל עובדה, היא חיה ועוד תעובדה שיש לה בעל אוהב ותומך, וילד קטן, אבל עדיין היא אומרת שהיא בקושי נהנת בחיים כי היא כל פעם חושבת מה יהיה אחר"כ ומה יקרה ומה אם יפרצו לדירה וזה.. מסכנה |:

Marble Arch

New member
זאת כבר הפרעה נפשית (OCD),

ואם ראית את התכנית עד הסוף- בטח גם ראית שבסופה היא החלימה והיתה מאושרת.

למעלה