סקר קטנטן

שילדס

New member
סקר קטנטן

רציתי לשאול אותכם חברי הפורום היקרים איזה ספר אתם קוראים עכשיו???? האם הספר שאתם קוראים מזוהה למצב הרוח שלכם?? תודה

fantom

New member
ספרים רבותיי,ספרים ../images/Emo47.gif

אך אפשר בלי ספרים ???? את האמת, אני עכשיו קורה שני ספרים א . ספר שהוריי הביאו לי מישראל של רם אורן ונקרא "אש חיה " ואני ממש בהתחלה. ב . הספר השני הוא ספרו של עו"ד ששי גז "המשפט הפלילי" לא יודע אם הם משקפים את מצב הרוח אבל ספרים אני קורה בכל מצב רוח

שילדס

New member
דן , אתה עורך דין???

אני יודעת ש"המשפט הפלילי " הוא למשפטנים זה ספר של 500 עמודים בערך סחתיין תהנה

danistar

New member
אני סיימתי לקרוא את "מכתבים ברוח" ../images/Emo63.gif

ספר מצוין של אומן גדון - יוסי בנאי . הדיסק המלווה - "לאט" גם הוא מומלץ בחום .

אני סיימתי אתמול את

הפיתוי של רם אורן.... חולה על ספרים

"מאה חורפים" של מיכל שלו ../images/Emo63.gif

ספר מצויין. קראתי אותו בקריאה רציפה. וחוץ מזה אין לי פה ספרים בעברית, לקחתי גם מחברים "שווים ושווים יותר" של סמי מיכאל, אבל הוא בינוני - קצת יבבני (אבל כתוב יפה). אני בכלל לא קוראת בהתאם למצב רוח שלי, כל ספר שיש לי אני קוראת. ואם אני קונה, זה בדרך כלל רבי המכר האחרונים.

Gefen

New member
"סודות ששמרתי בבטן" ../images/Emo63.gif

של ליהי לפיד.. כן..אמנם היא "אשתו של"...אבל תאמינו לי שפה מגיע לה את כל מחיאות הכפיים בזכות עצמה. זהו "ספר נשים" מובהק..שמתאים לקריאה בשלב מסויים בחיים -אחרי כמה שנות נישואים, בעל ילדים..וחיות אחרות..
קראתי ונהניתי...מומלץ!! גפן

marsala

New member
ספר חובה ../images/Emo63.gif ../images/Emo70.gif

יער נורווגי של הרוקי מוראקאמי אחד מהספרים שילוו אותי לשארית ימי ענק

MARMELAD

New member
אני קורא את

מסעותיו של גוליבר, הגרסא המקורית כולל ארבעת המסעות לארץ הגמדים לארץ הענקים לארץ המדענים ולארץ הסוסים מ-ד-ה-י-ם

inbale

New member
מישהו קרא את הספר של ורד מוסינזון?

זה שמספר על זוג שמכיר דרך האי סי קיו??

Yaniv-DC

New member
אוי... ומה שאני קורא...

אני קורא מושגי יסוד ביחסים בין לאומיים, וגם סוציולוגיה של הפוליטיקה (כרך א+ב), וגם את העשר חוברות של אנגלית לתלמידי מדעי החברה - רמה A....

fantom

New member
ספר מעניין???? ../images/Emo47.gif

ספר לי את העלילה ספר מרתק?????? מה קורה בסוף עם הגיבור או הגיבורה

Tokyo

New member
אני בדיוק סיימתי לקרוא את

"חשוב והתעשר" של נפוליאון היל. מומלץ!!!!

Yaniv-DC

New member
אז ככה.

ברה"מ מתפרקת, הבדלנות האמריקאית מתערערת, ויש גם איזה מרקס בדרך (אין ספר שהוא לא מופיע הכלב הזה).

**Blue-Lagoon**

New member
אמממ

עכשיו אני קוראת את PETALS IN THE WIND של וירג´יניה אנדרוז ספר יפה.. אבל הראשון יותר יפה FLOWERS IN THE ATTIC די מטומטם אבל עצוב וסוחף!!! וספר ישראלי מ-ע-ו-ל-ה זה שבועת רחל של מיכל שלו הוא פשוט מדהים הייתי צריכה להכריח את עצמי לעזוב אותו כדי לא לסיים לקרוא אותו ביום אחד..

**Blue-Lagoon**

New member
אמממ

עכשיו אני קוראת את PETALS IN THE WIND של וירג´יניה אנדרוז ספר יפה.. אבל הראשון יותר יפה FLOWERS IN THE ATTIC די מטומטם אבל עצוב וסוחף!!! וספר ישראלי מ-ע-ו-ל-ה זה שבועת רחל של מיכל שלו הוא פשוט מדהים הייתי צריכה להכריח את עצמי לעזוב אותו כדי לא לסיים לקרוא אותו ביום אחד..

למעלה