סקר קטנטן כשאומרים לכם אמינם איזה שיר עולה לכם בראש?
B bLAck hALo New member 16/8/05 #2 ... של אמינם-Infinite לא של אמינם (כשאומרים לי 'אמינם')-Mariah Carey- Clown <כי השיר עליו>
F FuCkInG C r A z Y New member 17/8/05 #14 נכון זה ממש עליו גם הקטע שהיא אוהבת את המוזיקה שלו שהם לא נגעו אחד בשני שהיא מדברת על כל התהילה שלו ומה יקרה כשה יגמר ובסוף חח שהיא אומרת לו שאמא שלו בטח לא לימדה אותו את זה חח דווקא הצחיק אותי. <טוב חפרתי>
נכון זה ממש עליו גם הקטע שהיא אוהבת את המוזיקה שלו שהם לא נגעו אחד בשני שהיא מדברת על כל התהילה שלו ומה יקרה כשה יגמר ובסוף חח שהיא אומרת לו שאמא שלו בטח לא לימדה אותו את זה חח דווקא הצחיק אותי. <טוב חפרתי>
L LEnnA no 1 New member 16/8/05 #5 בדרך כלל the real slim shady אבל בזמן האחרון סטאן טקוע לי בראש ולא רוצה לצאת
L lp 12 New member 16/8/05 #6 stan../images/Emo45.gif כפרע על השיר הזה נתקע לי בראש איזה אחד בא לכאן ואמר משו על השיר הם *הוספתי אותו למחשב * וזה נתקע לי בראש ולא הפסתקתי לשמוע אותו
stan../images/Emo45.gif כפרע על השיר הזה נתקע לי בראש איזה אחד בא לכאן ואמר משו על השיר הם *הוספתי אותו למחשב * וזה נתקע לי בראש ולא הפסתקתי לשמוע אותו
O odikel New member 17/8/05 #12 WE BELONG TOGTHER גם שיר של מריה שמדבר על אמ ושלו.............................. 8 מיילס
K KingpinEX New member 17/8/05 #15 ghetto gospel אין לי ממש שיר אחד שקופץ אבל תמיד שאני שומע את השיר הזה אני חושב שכל כך שומעים שהוא עשה... מה שמזכיר לי את החיים שלו.
ghetto gospel אין לי ממש שיר אחד שקופץ אבל תמיד שאני שומע את השיר הזה אני חושב שכל כך שומעים שהוא עשה... מה שמזכיר לי את החיים שלו.