סקר קטנטן....

דנתתת

New member
הממ... ברור ש..

אפרת .. אין היא ענקית גם יעל שרוני חמודה אבל לדעתי אין על אפרת !

i love אפרת

New member
שתיהןןן../images/Emo99.gif

ברור שאני יותר מעריצה של אפרת אבל יעל שרוני ממש מקסימה

ברור שיעל שרוני המדהימה!!!

אין על יעלוש שלי...
! זאת אומרת, גם אפרת מותק והיא מושלמת והכל, אבל פשוט אין אין אין על יעל שרוני
כמו שאין אין אין כמו במבה של אוסם!!!

מה?מה?מה?מה?מה?מה?מה?????????????

דיייי אני בהלםםםםםםםםם מה זה כל החירבוש הזה על זה שיעל יותר מושלמתתתתתתתתתתתתתת מאפרת!!!בולשיט אחד גדולללללל אני מכבדת את דעתכם אבל אני בהלםםםםםם אני מתה על יעל,היא משחקת טוב ולעדתי היא הפסידה את תפקיד חייה כמו שנירו אמר!אם אפרת ויעל ישחקו באותה טלנובלה ואני איתם חח זה באמת יהיה מושלם... אבל אין מה לעשות!!!אפרת היא המושלמת פההההההההה
אאאאא אפרת איזה שלמות

אפרת זה ברור!!!!

אפרת רולז! שמעו יעל שרוני אני מתה עליה, היא מאמי נשמה, אבל בהשוואה לאפרת כהן המדהימה בכישרונותיה ויופיה, יעל שרוני מקום שני. אפרת המלכה האמיתית!!! וחבל על ההודעה החדשה שפתחת.

KiShKooSh

New member
קשה לי להשוות......

אמ.. את שרוני לא ראיתי, ואפרת.. סורי אבל עם טונות של מייקאפ, טונות
לא יודעת אני לא ממש חושבת שהיא צריכה אבל עדיין, זה הורס ששמים כ"ך הרבה מייקאפ

ת'אמתת אבל רק את האמתת..אזז כנסוו!!

ברורררררררר שאפרתושששששששששששש המושלמת ה100הממת המדהימה המקסימה ההורסת הכוסית ועודדדדדדד המושלמתתתתתתת..בקיצוררר מושלמתת אחתת גדולהההה..אין איןןן על אפרתוששש פשוטט מושלמתת...ת'אמתת רקק אפרתושש..חחחח..סתם תיראו במשחק החיים מזה אהבתיי את יעלושש כאילוו גם עכשיו אני מאודד אוהבתת אותה וחושבת שהיא מקסימה..אבל את
אפרתושששששששששש יותררר

אויש איזה שאלה רטורית!ברור שאפרתתתת

איזה שאלה?????? נו מה נראה לכם??????????????! אפרתתתתתתת אאאא איזה שלמותתתת
למרות שאת יעל שרוני הערצתי מאוד ואני עדיין מעריצה שלא תבינו אותי לא נכון,אבל אין מה לעשות אפרת היא המושלמת פהההההה
אאאאאאאאא אפרת איזה שלמות

../images/Emo41.gif לדעתי....

אפרת כהן מהממת!!!!!!!!! וגם יעל שרוני יפה!!!!!!!! אין לי מושג..... נ.ב= שמתם לב ששתיהן היו יכולות להתחלף בתפקידים? ועוד משהו: ב2 התפקידים שלהן הן מאוהבות בניר לוי, ועוד בזמן שהן נשואות???!!!!!
הפרודיה "מיכאלה" רולזזזזז איזה קטעים איתם

אני בכלל לא מבינה

איך אפשר להשוות בכלל?!!?!??!?!?!?!?!?!?!? אנשים אומריםםםםם יעל שרוני!? מה קורה איתכם!?!??! אפרת כהן לשלטון!
יעל שרוני סתם.. אפרת כהן ה
איך אני אוהבתתת אותהההההה
וזה בכלל לא להשוות!

צודקת ב-100%

אי אפשר להשוות אף אחת לאפרת כהןןןןןןןןן
אאאאאא השלמות
אני מעריצה של יעל שרוני אבל אין מה לעשות חח אפרת היא המושלמתתתתתת
ואי אפשר בכלל להשוותתתתתת
אאאא אפרתתתתת
אפרת רולזזזזז!
מיכאלה רולזזזזזזז!

כאילווווווווווווווווווווווווווווווו

דההההההההההההההההה התשובה הכי ברורה בעולםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!! אפרתתתתתתתתתתתתתת כהןןן היא האדם הכי מושלםםם.. אין בה שום פגםםם!!! גם יעל חמודה, אבלללל סורי אפרתתתתתתתתת פשוט מדהימה!!מכל הבחינות!!!!!!!!!!!!!!!!! משחק יופי תכונות הכל הכל!!!!!

למעלה