דיייי אני בהלםםםםםםםםם מה זה כל החירבוש הזה על זה שיעל יותר מושלמתתתתתתתתתתתתתת מאפרת!!!בולשיט אחד גדולללללל אני מכבדת את דעתכם אבל אני בהלםםםםםם אני מתה על יעל,היא משחקת טוב ולעדתי היא הפסידה את תפקיד חייה כמו שנירו אמר!אם אפרת ויעל ישחקו באותה טלנובלה ואני איתם חח זה באמת יהיה מושלם... אבל אין מה לעשות!!!אפרת היא המושלמת פההההההההה
אפרת רולז! שמעו יעל שרוני אני מתה עליה, היא מאמי נשמה, אבל בהשוואה לאפרת כהן המדהימה בכישרונותיה ויופיה, יעל שרוני מקום שני. אפרת המלכה האמיתית!!! וחבל על ההודעה החדשה שפתחת.
ברורררררררר שאפרתושששששששששששש המושלמת ה100הממת המדהימה המקסימה ההורסת הכוסית ועודדדדדדד המושלמתתתתתתת..בקיצוררר מושלמתת אחתת גדולהההה..אין איןןן על אפרתוששש פשוטט מושלמתת...ת'אמתת רקק אפרתושש..חחחח..סתם תיראו במשחק החיים מזה אהבתיי את יעלושש כאילוו גם עכשיו אני מאודד אוהבתת אותה וחושבת שהיא מקסימה..אבל את
אפרת כהן מהממת!!!!!!!!! וגם יעל שרוני יפה!!!!!!!! אין לי מושג..... נ.ב= שמתם לב ששתיהן היו יכולות להתחלף בתפקידים? ועוד משהו: ב2 התפקידים שלהן הן מאוהבות בניר לוי, ועוד בזמן שהן נשואות???!!!!!
דההההההההההההההההה התשובה הכי ברורה בעולםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!! אפרתתתתתתתתתתתתתת כהןןן היא האדם הכי מושלםםם.. אין בה שום פגםםם!!! גם יעל חמודה, אבלללל סורי אפרתתתתתתתתת פשוט מדהימה!!מכל הבחינות!!!!!!!!!!!!!!!!! משחק יופי תכונות הכל הכל!!!!!