סקר קטנטן-

סקר קטנטן-

תענו לי על זה בשיא הכנות- בנים- למה אתם מנסים לשחק אותה קשים להשגה???? ולמה כשאתם מגלים שבת אוהבת אותכם אתם משחקים לה ברגשות...??? בנות- למה תמיד אנחנו פתוחות- פותחות את הלב ושופכות הכל- כולל רגשות ואחר כך אוכלות אותה???

nulila

New member
את מביאה סתם סטיגמות...

זה לא נכון כל כך מה שאת שואלת , כאילו לא רק בחורים "משחקים אותה" קשים להשגה, זה נפוץ אצל הנשים באותה מידה ... ולגבי משחקים ברגשות?? את יודעת כמה בנות עושות את זה?? אפילו הרוב..אנחנו מלכות בקטע הזה :) ויש המון גברים רגישים ובאותה מידה נשים שלא אוהבות לחלוק... אז אני נמנעת מלהגיב חחח :) , כי באמת את סתם מכלילה ומציגה את הגברים קצת כמנייאקים ואת הנשים כתמימות.. גם אני חשבתי פעם ככה! וגילתי שבכל צד יש "מנייאקים" ו"קורבנות" , בשבילך אישית אני מקווה שלא יצא לך להיות באף אחד מהצדדים האלה כי זה ממש לא נעים באף אחד מהם...

בשלולית

New member
בואנה אני לא יודעת איך לענות לך

אנחנו כנראה דפוקות!!!! חחח אבל אין מה לעשות אנחנו המין השולט - אנחנו הרבה יותר רגישות וזה אחלה!! אז למה אנחנו לא אחת עם השניה בעצם? חחחחחחח

המין השולט?!?!?!?!?

בשלולית

New member
אני לא "נותנת" שישחקו לי ברגשות!!

אני ילדה רגישה.... וקל נורא לפגוע בי...... תאמיני לי שאני לא "נותנת" שיפגעו בי! מה אני יכולה לעשות שלא כל דבר שאומרים לי נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה? אני לא יודעת להתעלם כל כך בקלות מדברים פוגעים... מה לעשות... בן אדם רגיש אנוכי....

ה מ ש י ח

New member
ובזה שאת מגדירה את עצמך ככזאת

וקובעת את העובדה זהו על עצמך- את בעצם נותנת לעצמך מין לגיטימציה לזה שקל לפגוע בך. רגישות זה תמיד טוב אבל יש גבול, והגבול הוא הפגיעה. כל עוד את פוגעת בעצמך אז זה לא טוב, וכשאת עונה לי בסגנון "מה אני יכולה לעשות" אז כבר חרצת את גורלך במו-ידייך. אבל אם את מזוכיסטית וכיף לך להרגיש מסכנה אז לכי על זה.

בשלולית

New member
חחחחח טוב אני לא מזוכיסטית...

ולא כייף לי להרגיש מסכנה ואני לא מרגישה מסכנה בכלל.... ברור שאני מנסה להיות חזקה אבל זה הדפקט הכי גדול אצלי... הרגישות המוגזמת שבי...

s h i r k u s h

New member
../images/Emo26.gif

תכל'ס את צודקת, הרבה פעמים אני פתוחה וכנה עם הרגשות שלי ואומרת ובסוף נדפקת מזה כי דורסים אותי ופוגעים בי. אני מניחה שזה אופי רגיש יותר והבנה וקליטה של הרגשות שלנו.

flowers girl

New member
כי..

ככה זה.. אנחנו אולי פתוחות מדי וזה מפחיד לפעמים בנים.. שלא רגילים לזה או משהו.. אני לא יודעת

למעלה