תראה, ממש לא באו לרדת עליך, אבל...
זה פשוט לא הגיוני שאפילו ילד בן 11 ירשום כ"כ הרבה שגיאות כתיב בהודעה אחת! אני ממש לא קטנוני ובדרך כלל אינני מעיר על שגיאות וכדומה, אך הפעם זו באמת היתה הגזמה פרועה. כמעט כל מילה שניה היתה שגיאה. זה נראה כאילו מישהו "שתל" את השגיאות בכוונה על מנת ליצור הודעה מצחיקה או משהו כזה, מה שממש לא הצליח. עכשיו אל הדיון עצמו. העונה שאני הכי אהבתי, ללא ספק, היא העונה השישית שצולמה באיי האמזונס בברזיל. אהבתי את המתמודדים, את העלילה, את הכימיה בין המשתתפים, את התחרויות, את הדרמות ואת המיקום. המתמודדת שהכי פחות ציפיתי ממנה לניצחון, דווקא ניצחה, מה שמאוד הפתיע אותי בזמנו. אומנם היו כמה פרקים צפויים ומשעממים, אך בסה"כ עונה מעולה של "הישרדות". העונה השביעית היתה מעולה אף היא, וגם אהבתי את עונות 4 ו - 2, בהן לא סבלתי את המנצחות וממש לא הבנתי איך לעזאזל הן הגיעו לשם. בכלל שמתי לב שאני מאוד אוהב את העונות בהן מישהו / מישהי לא צפויים מנצח / מנצחת. עונות 3, 5, ו-8 היו אכזבות ענקיות בשבילי, ורוב הפרקים היו משמימים וצפויים. בעונות אלו, ניחשתי ישר מן הפרק הראשון את המנצחים. העונה הראשונה גם היתה טובה מאוד, והציבה רף מאוד גבוה יחסית לעונות שבאו אחריה. היחוד של עונה זו הוא הפשטות שלה, דבר אשר תמיד מייחד עונות ראשונות. כאן הכל סבב סביב הדרמות במשחק, בלי כל הטוויסטים והטררם שמסביב.