סקר קטנטן...

אני הכי אוהב..את...

העונה ..................אוקי אני כנראה אוהב את כולם אז ככה: עונה 1- אהבתי אותה ראיתי אותה ולא זזתי מהמסך תאמינו או לא לא ראיתי את התוכנית שבה הם באולפון ומספרים חוויות ...כי נרדמתי..אבל בהחלט לא העונה הכי מועדפת עונה 2- הקלטתי את כל הפרקים הייתי רואה אותו פרק ימים שלמי !!! כנראה היא המועדפת עליי עונה 3- הכי אל אהבתי לא יודע אויל כי זה היה במדבר ולא היה הכי מעניין כל המ שראו זה חול חול חול ועדו חול לא היה הכי טוב אבל כמובן אין על הישרדות עונה 4- עונה חביבה ביותר שם היה הטוויסט הראשון במשחק שלא קיבלו לא אש ולא אוכל.. אהבתי תעונה היתה יפה מאגניבה לא מסכים עם הבוכה אב היה סביר עונה 5-לא ראיתי אני מקווה לראות עונה 6- אני בתהליך הורדה שלה שמעתי עליה דברים טובים עונה 7-עוד לא ראיתי אני קמווה חלראות למרות שזה ניראה יל העונה הכי מוזנחת והכי משעממת ... עונה 8- פשוט שולטת זה היה הרגעים הכי מתוקים בחיים שלי !!!! אז כנראה שהמודעדף עליי זה עונה שנייה ושמינית

Boran

New member
אצלי

מקום ראשון עונה 7 מקום שניה בהפרש קטן מאוד עונה 6 אחריה עונה 2 אחריהן כל השאר.

באמת 7???

אולי תספר לי קצת על העונה הזאת איך היתה ? היה הפתעות היתה מושקעת?

העונה הכי טובה זו..

העונה הכי טובה זו העונה ה-ש-י-ש-י-ת(בשביל לעצבן את עמית..
)! בעונה הזאת הכי נהנתי!! פשוט כל רגע הייתה הפתעה!! מת על העונה הזאת! הכי טובה לדעתי..

dyrm1

New member
גם אני - עונה 6

בזכות רוב שעשה את העונה. אבל, יש לציין, לא ראיתי את עונה 7 של הישרדות עדיין. בקרוב ב- yes-real...

Sole Survivor

New member
גם אני

בגל שבעונה 6 היו האנשים הכיח מעניינים ורוב ססטרנינו הכי חמוד בעולם

amitooshacham

New member
הדירוג שלי

1. עונה 6 2. עונה 4 3. עונה 7 4. עונה 2 5. עונה 1 6. עונה 5 7. עונה 8 8. עונה 3

והדירוג שלי

1 עונה שישית טוויסטים יפים מישתתפים טובים מסימות מקריות ומום מושלם 2 עונה שביעית אין מה לדבר משימות יפות והנבל הכי תוב הישרדות 3 עונה שניה ביגלל הטאות הטיפשית של אחד המישתתפים והמיתמודדים 4 עונה שלישית ביגלל משימת האוכל ( לישתות דם נירה לי) 5 בהפרש קטן עונה רביעית משימות טובות איי נטוש ועוד 6 תילנד אין מה לומר צשימות טובות (חוץ המגדל הפזל) טוויסטים טובים ומקום טוב אבל הו היתבזז על המישתפים 7 עונה רישנה לא ראיתי ... 8 עולסרס לא ציריך לומר למה נכון?

Shai B

New member
תראה, ממש לא באו לרדת עליך, אבל...

זה פשוט לא הגיוני שאפילו ילד בן 11 ירשום כ"כ הרבה שגיאות כתיב בהודעה אחת! אני ממש לא קטנוני ובדרך כלל אינני מעיר על שגיאות וכדומה, אך הפעם זו באמת היתה הגזמה פרועה. כמעט כל מילה שניה היתה שגיאה. זה נראה כאילו מישהו "שתל" את השגיאות בכוונה על מנת ליצור הודעה מצחיקה או משהו כזה, מה שממש לא הצליח. עכשיו אל הדיון עצמו. העונה שאני הכי אהבתי, ללא ספק, היא העונה השישית שצולמה באיי האמזונס בברזיל. אהבתי את המתמודדים, את העלילה, את הכימיה בין המשתתפים, את התחרויות, את הדרמות ואת המיקום. המתמודדת שהכי פחות ציפיתי ממנה לניצחון, דווקא ניצחה, מה שמאוד הפתיע אותי בזמנו. אומנם היו כמה פרקים צפויים ומשעממים, אך בסה"כ עונה מעולה של "הישרדות". העונה השביעית היתה מעולה אף היא, וגם אהבתי את עונות 4 ו - 2, בהן לא סבלתי את המנצחות וממש לא הבנתי איך לעזאזל הן הגיעו לשם. בכלל שמתי לב שאני מאוד אוהב את העונות בהן מישהו / מישהי לא צפויים מנצח / מנצחת. עונות 3, 5, ו-8 היו אכזבות ענקיות בשבילי, ורוב הפרקים היו משמימים וצפויים. בעונות אלו, ניחשתי ישר מן הפרק הראשון את המנצחים. העונה הראשונה גם היתה טובה מאוד, והציבה רף מאוד גבוה יחסית לעונות שבאו אחריה. היחוד של עונה זו הוא הפשטות שלה, דבר אשר תמיד מייחד עונות ראשונות. כאן הכל סבב סביב הדרמות במשחק, בלי כל הטוויסטים והטררם שמסביב.

סליחה על הארה

אבל מה אתה קורה ליער שאובר האמזונס ואיי האמזונס הכבנה היא יערות הגשם רק שתידה ( ועל תאירו על השגיות!) ולפמים אתה עושה שגיות כתיב אז אני עושה כמה שגיות וזהו

Scaly

New member
עזבו את זה....

איך רוב לא זכה?!?!!? איך?!?!!? מאז ששידרו לראשונה את העונה ה6 ביס אני ממשיך ואומר לעצמי איך?!!?! הבנאדם גאון!! איך?!?! סעמק ג'ינה...אם כבר מי שהיה צריך לזכות זה מתאו מישהו יכול לתת לי אתר של המתמודדים בהישרדות 7.? בלי המנצח או ספויילרים שונים... העונה הזאת ביס מיום ראשון.....ואחריה אול סטאר הישרדות

למעלה