סקר קטנטן!!!

mor kutcher

New member
סקר קטנטן!!!

אוקיי, יש לי סקר-הוא די נדוש אבל שיהיה:
איזה זוג אתם הכי הכי אוהבים בסדרה???
נכון שיש 3 זוגות מרכזיים- -אריק ודונה -ג'קי והייד -ג'קי וקלסו אבל אפשר לכתוב כאן גם דמויות שלא באמת זוגות, ואתם חושבים שיוכלו להיות זוג נפלא!!! חייבים להסביר למה בחרתם בזוג שבחרתם!!!!! לזוג המנצח ייפתח שירשור תמונות רק שלו!!! הזוג שלי:ג'קי וקלסו למה? כי הם היו הזוג הכי מצחיק והכי יפה שנראה על מסכינו, ולמרות שהיו להם קשיים בדרך- הם תמיד אהבו אחד את השניה!!! כשהם ביחד הם הכי מתוקים שיש, מגיע להם 100 אם מדברים על כימיה, והיו להם את הסצינות הכי חמודות בעולם!!!!! *קדימה, עכשיו תורכם!!!

popit

New member
../images/Emo23.gifג'קי והייד!

כי הם הזוג הכי שווה בעולם! והוא כל כך שינה אותה, והם עשו הרבה אחד לשני, והם פשוט מתוקים!אין עליהם!

AsHtOn GiRl 3

New member
ג'קי וקלסו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

כי הם הזוג השולט!!! התאהבנו בהם בעונות הראשונות והתרגלנו לראות אותם ביחד,מאוהבים
הם כ"כ חמודים ביחד!!!!

Magical me

New member
ג'קי והייד.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

משלימים אחד את השני לטובה

L i l A L o

New member
ג'קי וקלסו

פשוט כל כך מתאימים- הוא- היפיוף הדביל והיא- המעודדת הריקנית.. פשוט- זוג משמיים... חח אבל מאותה סיבהגם ג'קי והייד ממש מתאימים הפכים משלימים אבל בכל זאת יותר אהבתי את ג'קי וקלסו ביחד...

mor kutcher

New member
אנשים!!!

אם לא שמתם לב, אנחנו לא מתקדמים בזה!!! זה היה אמור לעורר עוד יותר את הפורום וזה מרדים אותו... אז ככה,בינתיים יש: *3 קולות לג'קי וקלסו *2 קולות לג'קי והייד *קול 1 לפז ולורי אם אנשים לא ייכנסו ויביעו את דעתם- הזוג המנצח יהיה ג'קי וקלסו ונפתח את שרשור התמונות שלהם...

roddicks girl

New member
אני חושבת ש.....

אני ברצינות מעדיפה את ג'קי והייד, כי הייד הוא חכם כזה והיא מפגרת כזאת והם הזוג החדש הכי לוהט בשכונה- והם גם משלימים אחד את השני ממש יפה, ואני ממש אוהבת אותם..... זה גם יותר מצחיק כשקלסו מנסה לחזר אחרי ג'קי עכשיו כשהיא עם הייד... ולג'קי יש עדיין רגשות כלפיו.... "get off my boyfrienf" זהו סיימתי- ג'קי והייד לנצח!!!!!!

למעלה