סקר קטנטן ......

YANIVMC

New member
סקר קטנטן ......

יש לי שניי שאלות: 1) מי לדעתכם יותר סקסית ושאני מתכוון לסקסית אני מתכוון לס ק ס י ת ??? בילי הראשונה או השנייה ???? ( כי אני חושב שהראשונה ... כן זו עם השפתיים הענקיות שווה בטירוף ...) 2) מי יותר שווה ??? אריק או ניקולסססססססססס??? ( כי בתור גיי גאה אני אומר שניקולס הורס ותאמינו לי שיש לי טעם ... ולמה למען השם הוא הלך על קייט???)

CAMILABENJA

New member
התשובות של אנוכי

1. בילי השנייה.. 2. ניקולס כוסון בטירוף אבל יש בו משו שדוחה אותי! אולי החיבה הבלתי נסבלת לקייט! ואני גם מעדיפה את הטיפוס של אריק.. אז אריק

YANIVMC

New member
עוד שאלה ....

לצערי כל יום בסביבות השעה 16:50 היני יושב וצופה בסידרה האהובה עליי : " ימיי חיינו " . לאחרונה יצא בין אימא שלי לביני וויכוח ענק שיצא ממנו שבו ( האהוב של הופ ) יותר שווה מג'ון.... לא בשביל משהו אבל אני חושב שלג'ון יש אופי ויופי כובש ושהוא סקסי בצורה הורסת ..... יותר מבו ... לא שהייתי מתנגד לאורגיה בין שלושתם .... כן לא שכחתי את ניקולס המושלם .... בקיצור מה אתם חושבים מי צודק יותר אני ( שבחרתי בגון ) או אימא שלי שבחרה בבו .... * אגב תגידו מה שתגידו אין אבל אין על ניקולס השווה .... ולחשוב שהוא האחיין של ויוויאן .... הלוואי לאימא שלי היו כאלו אחיינים ...

shanyz

New member
חחחח../images/Emo6.gif קרעת אותי../images/Emo70.gif

אני מסכימה איתך שוב- ניקולס הורס בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי חתיך בתוכנית...
מממ... ת'אמת...פעם הייתי אומרת בו..אבל הוא מזה הזדקן...
אבל הוא כזה רומנטי עם הופ
נראה לי שבו.. אוף אבל אני אוהבת גם את ג'ון...

PinkyRaSta

New member
בו

לאדעת יש בו חן כזה... הוא לא יפה. אבל ג'ון זקן כזה ושעיר.... בלהה ובו חמוד כזה. D:

FDNYCarlos

New member
תשובות:)))

אני חושבת שבילי השנייה יותר סקסית וניקולאסססס כמובןןןן!!

shanyz

New member
מסכימה איתך../images/Emo70.gif ניקולס הורס../images/Emo23.gif

לדעתי ניקולס יש לו גוף הרבה יותר יפה.. אבל פנים יש לאריק
אבל אם אני צריכה לבחור את אריק או את ניקולס אז ניקולס...איזה גוף
מהבנות? אני חושבת שבילי השניה...

i love gina

New member
אוקיי , גם אני..

1. בילי השנייה, קריסטה אלן הכוסית! 2. היתי הולך על ניקולאס.. באמת ישלו גוף טוב...

Art Freak

New member
<<<<>>>>

1) בילי השניה 2) אריק! ניקולאס דוחה... בעעע כל הקטעים שלו עם קייט...WTF?!

shasha14

New member
לדעתי../images/Emo26.gif

בילי השנייה מהממת
ואריק המתוק, למרות שבדייס הוא משעמם אבל ב"מלאך שחור" הוא מושלם

maj

New member
נקרעתי!

אני מסכימה איתך...אני יותר אוהבת את ג'ון...הרבה יותר שרמנטי, הרבה יותר סקסי, והאופי, להנמס! הוא פשוט הורג אותי.. וגם הסצינות עם מרלנה.....
בילי השניה היא נעל....והשפתיים של הראשונה..:S בכל מקרה, אם צריך לבחור אז את הראשנוה.. ואני מעדיפה את אריק...:p

s t e l l a

New member
ניקולאס הכי שווההההההה../images/Emo99.gif

כמו שאמרת
ה ו ר ס ! חולה עליו!
ולמה קייט ממש יפה אפילו שהיא מבוגרת.. וברור שבילי השנייה יותר סקסית
ואני מעדיפה את בו. בעצם לא יודעת.. בשניהם יש משהו

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאריק המושלםםםם../images/Emo99.gif

ובילי הראשונה יותר סקסית.. אבל שניה יותר מתוקה כזאת.. אני אישית אהבתי תשניה יותר..

הצילצול

New member
תשובה בשבילך...../images/Emo70.gif

בילי באמת יפה! היא יותר יפה מכולם בסידרה! וניקולס....
יו איך הוא עושה לי את זה.. אני זוכרת את הקטע שהוא עזר לקייט להחליף גלגל ברכב וירד גשם......... איזה גוףףףףףףףףףףף
יו איזה חתיך הניקולאס הזה!
בא לי לתת לו

Noopy

New member
התשובות שלי...../images/Emo41.gif

1. בילי השניה כמובן!!!
2. אממ.. נראה לי שניקולס.. אבל גם אריק בכלל לא רע! שניהם
... חחחח..

למעלה