סקר קטנטן...

א ו ד ם

New member
69??

אמממ נחמד... מדי פעם כזה.. אבל לא משהו.. 99- שטו ?!?! מיסיונרית.. נחמד מדי פעם.. דוגי סטייל ?? יאקקקקקקק נגד אנאלי !!! רכיבה... פ-צצצצצ-ה ואני מעל הגבר? אממממ אחלה !!! חחח קצת קשה לי להיות מתחתיו.. אני נמחצת חחחחחח

אודם.....

דוגי סטייל זה לא אנאלי.... פשוט, איך להגיד את זה בעדינות, איבר המין הגברי פוגש את איבר המין הנשי כשהיא עם הגב אליו ומתכופפת...

א ו ד ם

New member
אההה וואלה? חחחח

טוב לדעת... לא משנה אנאלי לא אנאלי.. לא אוהבת ת'תנוחה הזאת..

הדרומית

New member
אם את בקטע של לגמור חזק../images/Emo80.gif

דוגי סטייל זאת התנוחה. את עומדת\יושבת על 6, והוא נכנס מאחורה. אחריי שהוא בתוכך את יכולה ממש לשלוט בזויות, ולהגיע לאורגזמות שקשה מאוד להגיע אליהן בתנוחות אחרות. כמובן שהדבר דורש המון ניסיון. בנוגע לרכיבה- כן, אכן מדובר בחדירה עמוקה מאוד, אבל קשה לגמור ממנה. לי לפחות. לא יודעת מה עם האחרות. אני אוהבת לרכב (חחחח זה נשמע גרוע), אני נהנית, אבל לא מגיעה לאורגזמה וברוב המקרים, מחליפה תנוחה.

Black §now

New member
מזה לעזאזאל..

כל המספרים של התנוחות איך אני אמור לפרש את זה?

peace a love

New member
חבר'ה נו באמת קצת דימיון....

99 כאילו בתחת....... ועכשיו שאני חושב על זה כל תנוחה יכולה להיות הכי כיפית שבעולם רק שתלוי עם מי עושים. לא ככה?

peace a love

New member
טוב שאני אנסה אני אודיע לך ../images/Emo3.gif

למרות שלא נראה לי. בשכיבה אולי, אבל אני מדבר על עמידה. כנראה יש לך סופר זין או משהו......

טינקר2ל

New member
99 רולזזזזזז!!!!

69 אני לא אוהבת... אבל הכי כיף זה התנוחה המיסיונרית או איך שלא קוראים לזה...

../images/Emo12.gif אה... אני מעדיפה...

להיות למטה ושהבחור ישכב מעלי, לא יודעת למה... יותר נחמד לי ככה. 99 לא אוהבת בכלללללללל- לא כיף בכלללללל. דוגי סטייל נשמע נחמד אבל עוד לא ניסיתי 69 זה לא משהו כי אי אפשר באמת להנות כשאתה עסוק בלענג את הצד השני. רכיבה- לא אוהבת וחוץ מזה ניסיתי רק משהו אחד שהיה נחמד: שני בני הזוג שוכבים על הצד, הבן מאחורי הבת אבל חדירה רגילה, לא אנלית. אפשר ואפילו מאוד סימפטי

למעלה