סקר קטנטן..

HANYK

New member
סקר קטנטן..

מי הכי חתיך, יפה, מושך...? פייסי הפשוט מתוק והשמנמן.. והכי הכי שרמנטי? דוסון המיסתורי.. והחי בסרט? ג´ק כחול העניים.. עם נטיות פשוט מקסימות? מי הכי מתוקה, יפה והכי מתאימה לפייסי (שלי)? גואי הסקרנית, והחמודה? ג´ן השובבה והסקסית? אודרי המקסימה והפשוט מתוקה? תענו ... ןנמקו כמובן.... אצלי זה פייסי השולט!
סאב והצל

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif../images/Emo13.gif

כמה דברים!!! קודם כל ברור שג´וש הכי חתיך
,מושך
,מושלם
,יפה
,מדהים
וכו... ושנית ג´ואי הכי מתאימה לפייסי(שלי! שלי! שלי!!!) כי הם פשוט זוג מושלם! וכמו שנאמר...
TRUE LOVE

אה....../images/Emo105.gif

והסיבה ל-
זה: פייסי שמנמן?!?! ממש ממש לא! הייתה לו תקופה אבל עכשיו!! הוא שלד של עצמות! טוב,לא להגזים אבל הוא נראה מעולה!! ורזה במידה נורמלית.... אבל גם כשהוא היה שמנמן הוא היה מושלם!

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo6.gif

חח העונה הרביעית הוא באמת היה שמנמן
אבל הוא עשה דיאטה כנראה והוא נראה מצוין
וממ אני מסכימה עם טל. פייסי ממש חמוד ויפה ומקסים והוא הדמות האהובה עלי.. אחר כך ג´ק. ודוסון אחרון...... ובקשר לבנות.. ג´ואי. ג´ואי הכי מתאימה לפייסי
חח ואודרי מקסימה ומתוקה?!? חחח ממ אני אשתוק..
* עדיין לא מתאוששת מהספוילרים *

פייסי../images/Emo23.gif

פייסי הוא הכי מושלם בעולם!!!!!!!!!!! אתה תותח אין אין עלייך מתה עלייך אתה הגדול מכולם חוץ מזה מהבנות זאת ג´ואי ללא שום ספק

HANYK

New member
טוב אני רשמתי שמנמן כחיבה לדמות

אני הכי הכי הכי הכי הכי הכי אוהבת את פייסי ... הוא מקסים וזה דווקא נחמד שהוא שמנמן יש לו לחיים כאלה מתוקות!

shirakl

New member
שאלה קלה ביותר..

ברור שפייסוש הכי שווה!!! אין אפילו שאלה.. ומי הכי מתאימה לט? ללא ספק ג´ואי! והוא גם הכי מתאים לה.. הם זוג מושלם, חייבים לחזור להיות יחד!!

למעלה