סקר קטנטן......

סקר קטנטן......

למרות שבעלי קצת צוחק עליי בעניין הפורום,הוא דווקא המליץ לי לשאול אתכן בעניין כלשהו שאנו חולקים עליו. מה עדיף,כדאי יותר,או מה אתן עושות.... להגיע הבייתה לאכול,לראות טלוויזיה,או כל אחת ועיסוקיה ולפני השינה להתקלח ולישון,או להכנס להתקלח ורק אח"כ לאכול(נקיים)?

shelycat

New member
.............

האמת היא שאני לא אוהבת להתקלח לפני השינה, לא אוהבת ללכת לישון עם שיער רטוב או אפילו לח וממש מתעבת תחושה של כרית לחה/רטובה ומצד שני כשאני מגיעה הבייתה אני קודם כל מחליפה לבגדי ב` אוכלת ונרגעת. באופן כללי אני שייכת למתקלחי הבוקר כך שהשאלה לא רלוונטית עבורי.

POOH*

New member
אני כנ"ל...

ממש כמו שליקט... שונאת לישון עם שיער רטוב... משתדלת להתקלח בכלל בבוקר. אבל כשעבדתי בגן היו ימים שהייתי חייבת להתקלח כשחזרתי - ואז דבר ראשון מקלחת, בגדי ב´ וזהו. POOH

בגדול אני מעדיפה לפני המיטה החמה

כי אחרי המקלחת אני קפואה... אבל אם אני חוזרת אחרי שיעור ספינינג... מזיעה ומפיצה ניחוחות של בריאות... אז המקלחת עוקפת את ארוחת הערב (שוב... אלא אם כן קיבתי המסכנה זועקת לאוכל באופן שאינו ניתן להתעלמות...) אין חוקים! אבל בחורף יותר כיף להינס מיד לפוך ולסדין החשמלי...

אוי שכחתי... סליחה.... אני מנסה

להתקשר אליה... את לא יכולה פשוט לטשטש לה את הפנים אולי ביניים?

אני אנסה, אבל אין לי

תוכנות גרפיות ואסור לי להוריד כאלו מהאינטרנט (בגלל זה אין לי מסנג´ר).

אני מעדיפה מקלחת לפני האוכל

שאני באה הביתה אני דבר ראשון מורידה נעליים, ותכשיטים מעליי, ואז כבר על הדרך אני נכנסת למקלחת , עוברת לבגדי בית, והולכת לאכול , לראות טלויזיה ואז למיטה....

תוכי

New member
אני מעדיפה............

לבוא לבוא הביתה - להוריד טבעות, שעון ולהחליף בגדים לצפות בטלוויזיה לאכול וגם אני מאוהבי המקלחת בבוקר לא אוהבת להתקלח בלילה חיים משתגע ממני

אוסנת123

New member
אני...

קודם אוכל ואח"כ אמבטיה וישר למיטה. הטלוויזיה מלווה את כל התהליך - מבשלים מולה ארוחת ערב, אוכלים מולה ובוהים בה קצת לפני השינה... מזל שאין טלוויזיה באמבטיה...

אביבית1

New member
בדרך כלל

מקלחת ואז אוכל מול הטלויזיה, אבל אם אני ממש רעבה אז המקלחת יכולה לחכות

למעלה