סקר קטנטן

סקר קטנטן

בננות יקרות אני כבר חצי שנה משתמשת עם שפתון שקוף החלטתי שזהו נימאס והגיע הזמן לשנות לשפתון עם צבע אז יאלה שדרו באיזה שפתונים אתן משתמשות איזה צבעים של איזה חברות ובאיזה מחירים נע כול שפתון יש לציין שיש לי שפתיים דקות ולא עבות... אוהבת.. מאיוש

אוקי אז ככה...

בדרך כלל אני משתמשת בגוונים של שפתון חום, קודם אני תוחמת את השפתיים עם עפרון חום כהה ואחר כך שמה אודם חום או של בועז שטיין שעולה 69 ש"ח או של גיורא שביט שאני לא ממש זוכרת כמה הוא עולה קניתי אותו עם עוד כמה דברים, או של קאסטרו שגם אותו קניתי עם עוד כמה דברים ובנפרד אין לי מושג כמה הוא עולה. או שאני שמה ליום יום גלוס שקוף של בועז שטיין שעולה 69 ש"ח או של ברברה וולף שגם אותו קניתי בקניה מרוכזת ואני לא זוכרת כמה הוא עלה בנפרד.

../images/Emo41.gifהמממממממ...../images/Emo41.gif

אני משתמשת בליפ גלוס של לנקסטר שהוא בגוון וורוד כזה, הוא גם עם מברשת אז הוא נוח לשימוש... הוא עלה לי משו כמו 12 דולר בדיוטי פרי... אבל חוץ מזה יש את הליפ גלוס של לנקום בטעמים שזה דבר ממש סופני ואני לא כ"כ זוכרת כמה הם עולים אבל הם שווים את זה בכל מקרה... היה לי אחד כזה ונאבד:(( אגב, למה את פגועה מאהבה?

Springy

New member
Juicy Tubes

של לנקום, שווים כל שקל ועולים 80-90 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי. שפתון: נסי את make up for ever, בערך אותו מחיר ועמידות נפלאה.

katykr

New member
גם למייבילין יש משהו בסגנון...

אבל זול יותר...אני לא יודעת אם יש בארץ...

מאיוש יקרה.........

עוד מעט החורף מגיע- והחום והבורדו נכנס שוב לעניינים... לכן, לכי על גלוס חום כך שלא יהיה לך מראה עשוי מדיי, וגם צעיר. את בטח יודעת שיש גלוסים לכל החברות וזה מתחיל מ- 50 ומשהו של גייד על לחברות גדולות משהו כמו 70,80 ש"ח.

קניתי ועלה לי 110שקל

אבל צבע מדהים חום וורוד כזה סוף הדרך שחושבים על זה יחסית יקר לא?

כן זה באמת יקר... אני חושבת שכבר

היה עדיף שהיית קונה כבר את של בועז שטיין הוא פשוט מעולה עם מרקם מעולה!!! אני אישית ממש מרוצה ממנו, והוא גם ממש לא יקר, וגם בטעמים מכל הצבעים, לי יש את זה בצבע בורדו וזהב מהמם.. והוא עולה רק 69 ש"ח ממולץ לכולכן בנות!!!

למעלה