סקר קטנטן

bluestvixen

New member
סקר קטנטן

כשנשברות לכן ציפורן אחת או שתיים אתן מורידות גם את השאר?

poynter

New member
אם היית שואלת אותי אם השאלה הזו

לפני שהגעתי לפורום הייתי עונה לך שממש ממש לא! מה שנשבר-נשבר ומה שנשאר-נשאר. היום, אחרי קרוב לשנה בפורום אני יכולה להגיד לך שבהחלט כן. אפילו ציפורן אחת - אני מורידה הכל ומאריכה מחדש.. המחסור הזה של הציפורן(או יותר) הורס בעיניי את כל היופי של היד והלק

lital303

New member
עמדתי בפני הדילמה הזאת לפני מספר ימים

נשברה לי ציפורן אחת אז החלטתי להוריד גם את השאר. כמובן שזה היה הקש ששבר את גב הגמל כי בכל מקרה הציפורניים שלי היו חלשות ומפוצלות אבל משכתי ומשכתי... בכל אופן, אני לא אוהבת שהציפורניים לא באותו אורך. אם השבירה לא רצינית ולא משפיעה כל כך על האורך - ניחא, אם השבירה רצינית אז אין מצב להשאיר ציפורן אחת קצרה כשהשאר ארוכות.

Osnatz1

New member
תלוי איזו ציפורן ../images/Emo3.gif

לא ברור לי למה, אבל אני לגמרי מתעלמת מהציפורניים באגודלים.. מבחינתי הן לא נחשבות בכלל.. אז אם הן נשברות (מה שקורה לרוב, הן היחידות כמעט שנשברות לי) אני לא מורידה את השאר. אפילו עכשיו יש לי באגודל ימין ציפורן מסכנה כזאת.. היא נראית כמו הגורה של שאר הציפורניים.. וזה עוד אחרי שהיא צמחה, היא נשברה לי ממש עד הבשר. מה שטוב זה שאני יכולה לבחון את ההצהבה שלה עם המחזק של ניילטק, כי השאר כבר צהובות.. אם זה באחת משאר הציפורניים, לפעמים אני משאירה או רק מקצרת טיפה כדי שההבדל לא יהיה מאוד משמעותי.. אם זה ביותר מציפורן אחת, אני כבר אקצר את כולן.. ואני לגמרי מסכימה עם פויינטר.. לפני שהגעתי לכאן גם הייתה לי תקופת זוועה שרק הציפורניים בזרת-קמיצה-אמה של יד ימין היו ארוכות וכל השאר קצרות/אורכים משתנים. משהו מזעזע לגמרי.. אשכרה הסתובבתי עם 3 ציפורניים ארוכות ועוד יד וחצי קצרות ושבורות.. אני חושבת שפשוט התלהבתי שסוף סוף צמחו לי כי זה היה בדיוק כשהפסקתי לכסוס אז התבאסתי לגזור אותן..

lital303

New member
הדימויים שלך תמיד מצחיקים אותי!

הגורה של שאר הציפורניים

לגמרי כן!

זה מעצבן אותי שהציפורניים לא באותו אורך אז אני גוזרת את כולן... ככה זה, פרפקציוניזם חמור

לייאןן

New member
כן, אם זה ממש ממש נראה קצר אז כן

אם זה טיפונת לגזור אז תלוי אבל בדרך כלל תמיד אני גוזרת..

thenoa

New member
עונה!

אם זה לא משמעותי ולא נראה מגוחך - ניחא. אם זה ממש בולט - גוזרת הכל. כרגע יש לי ציפורן אחת דיי ארוכה והשאר בינוניות, וזה לא מפריע לי.

cockta

New member
אוף,

בגלל שאני משחקת כדורסל וגם חוטאת בלפתוח דברים עם הציפורניים, מה שמחריב לי אותן לגמרי, אני שוברת את הציפורניים הרבה ואין לי לב לגזור את כולן. אז האורך לא אחיד אצלי. לא יודעת, זה מפריע לי בקטנה אבל אני לא אוהבת שכל הציפורניים שלי קצרצרות רק כי אחת נשברה!

למעלה