סקר קטנטן...

z O e i

New member
ג´ס. למרות ש

אני די נקרעת בין שניהם... דין ממש חמוד ורגיש... אבל בזמן האחרון קצת חסר אופי...

king spice

New member
ברור ש....

ברור שדין
הוא הרבה יותר חמוד, ואת המשך ההסבר תמצאו בוויכוח שלי ושל שמרית עם לאנה. |you

HaMsTeR

New member
ג´סססססססססססס../images/Emo99.gif

כן, דין יותר חתיך. אבל יופי זה לא הכל.

Josephin

New member
אז ככה- התאוריה שלי:

בעונה הראשונה ג´ס היה פשוט ג-ד-ו-ל! אבל, בעונה השנייה הפכו אותו למין רכיכה קרצייתית וחסרת אופי שנדבקת לרורי וכל רגע שלו על המסך ממש מציק... וחוצמזה, בקשר ליופי- דין הסתפר ואיבד את ליבי לנצח נצחים... ויש את ג´ס... שהוא פשוט מדהים מכל הבחינות האפשריות. אופי- שנון, ציני, עקשן, קורא ספרים (!!!), חכם, אינטליגנטי, ועוד... מראה- אההההההההההההה... מקסים!!! התאהבתי ממבט ראשון.

mgirl

New member
ג´ס

בלי קשר לעובדה שלדעתי הוא יותר חמוד מדין. הוא ~הרבה~ יותר אינטיליגנטי, אפילו רורי תגיד לו את זה בפרק Teach me Tonight שישודר בישראל בעוד כמה שבועות. דין נהיה חסר אופי נורא. הוא נגרר אחרי רורי כמו איזה מעריץ פסיכי, הוא אינפנטלי ולא בצורה החמודה, הוא תקוע ומשעמם ונורא מעצבן, הוא גבוה הרבה יותר מדי והוא הבן אדם הכי קנאי שראיתי בחיים! כמה אפשר? הדמות שלו נורא נדושה, והגיע הזמן שיעיפו אותו כבר. הוא נורא ´ילד טוב ירושלים´ כזה, משעמם מוות, שלא מוסיף טיפה לסדרה חוץ מהעובדה שזה מוסיף עוד צד לקונפליקט של רורי-ג´ס. (חוץ מהעובדה שלורליי שונאת אותו). והוא גם לא מציאותי. חוץ מהעובדה שהוא יותר מדי קנאי מהמציאות, איזה חבר ~ישמח~ לשבת ולראות סרט עם אמא של חברה שלו, לא חשוב כמה היא קולית? ואיזה חבר ידבר עם אותה אמא על החברה?! וג´ס... הוא חדש ומעניין, מסתורי מותח, ומלא קסם כזה, הוא חמוד ואינטיליגנטי, הוא לא סנוב כמו דין, אלא להפך, מסתיר את העובדה שהוא חכם כזה, ונשאר מחוץ לאור הזרקורים. למרות דמות ה´פושע הצעיר´ אפשר לראות שהוא אכפתי נורא, ושהוא סו טוטאלי מאוהב ברורי! (רמז: פרומו פרק הנ"ל, שאכפת לו רק ממנה!!). וכל שניה שהם ביחד, היא מעניינת, מותחת, מצחיקה, ופשוט פרפקט. זהו. זה מה שהיה לי להגיד.

mgirl

New member
~אני יודעת~

LOL סתם, ברצינות, הרי זה ברור! דין הוא, אם לצטט מישהי מכאן, ´רכיכה נדבקת´, וג´ס- בדיוק ההפך! דין הפך לחסר עמוד שדרה, שפוט של רורי, ו... פשוט נורא!

לאנה

New member
נכון!

ועוד לחשוב שבעונה שעברה אהבתי את דין......., בלעעע........

Gloria_Nathan

New member
אין לי כוח לקרוא את כל השרשור...

אבל אני מניחה שהרוב הוא בדעה שלי: ג´ס ואני רק יגיד שאני אהבתי אותו עוד מימיו כג´ד פרי. הוא בדיוק כמו שאני אוהבת אותם- גם בצורה חיצונית (לא ממש גבוה, עור לבן וטבעי, שיער שחור, חיוך מקסים ועיניים מ-ד-ה-י-מ-ו-ת) וגם פנימית (סרקסטי, רומנטי בצורה לא ממש שגרתית, לא דופק חשבון לאף אחד, ובעל קסם נערי).

mprb

New member
אף אחד מהם.

הם שניהם מעצבנים אותי
(אל תתייחסו אלי כי אני במצב רוח קרבי!!!)

mgirl

New member
אבל היא צודקת!

זאת אומרת, זה היה קצת קיצוני, אבל בעיקרון... כולם מתלהבים מצ´אד מוריי שהוא יפה שהוא חמוד שהוא מקסים, ומ´טריס שלי´ שהוא מדהים ומתוק ונחמד ופרפקט לרורי. לדעתי הוא תקוע. גם ב
וגם בדוסון קריק. והקוצים האלו רק מוסיפים לזה. ג´ס פוראבר!

או../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סופסוף מישי שמבינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות, שאני לא אוהבת גם את ג´ס. בעצם, אפחד לא חתיך/חמוד מבני בנות - גילמור, שהוא חבר/ידיד/רוצה להיות חבר/וואט אבר של רורי......... אם "עובדי" בנות - גילמור היו מחפשים יותר טוב, הם יכלו למצוא שחקנים יותר חמודים
*נסלקת על ידי חברות(חברי) הפורום* למרות שהם לא חמודים כ"כ, הם משחקים טוב....

mgirl

New member
טוב...

לוק חמוד
וחוצמיזה, לדעתי, אנחנו צריכים בדחיפות ידיד לרורי. כמו לוק צעיר. ואת תפקיד זה ממלא ג´ס. רק שמפיקי הסדרה טועים כאן, ודוחפים את ג´ס לקריירה רומנטית בזרועותיה של רורי, מה שלא הולך, כי צריך למתוח, כמו שעשו עם לורליי-לוק. לא למתוח על שתי עונות, זה לא, אבל למתוח. שהוא יהיה חבר טוב שלה. והם יסתובבו ביחד והכל, אבל חברים לא מבחינה רומנטית. וזה יהיה בערך שלושת רבעי עונה ככה, ופרק אחרון לעונה תהיה הנשיקה הלוהטת-משהו שלהם, טעונה במתח-מיני שהסדרה אספה במהלך ידידות רורי-ג´ס. זה מה שיקרה עם לורליי ולוק. כמו מה ש (
ענק!!) יעשו מפיקי אי.אר עם אבי וקרטר.

סולדד

New member
לא ממש לא

אולי דין אבל ג´ס וטריסטן כאלה חמודים וחתיכים ומושלמים ו... אני יכולה להמשיך שנים טוב אני חושבת שהבנתם את הכוונה

למעלה