סקר קטנטן...

עכשיו איך אני יכולה לוותר על זה?!

אני מעל שני הילדים שמחזיקים את השלט "ז´3", בחולצה הכחולה. טוב, אני שולחת את זה במסמך וורד, תפתחי ותראי למה. ת-ת-ת-תם!

עכשיו איך אני יכולה לוותר על זה?!

אני מעל שני הילדים שמחזיקים את השלט "ז´3", בחולצה הכחולה. טוב, אני שולחת את זה במסמך וורד, תפתחי ותראי למה. ת-ת-ת-תם!

לאנה

New member
not just near hot...........

don´t forget that there is other words like: sexy, cute, beautifol, sexy...........

הייתי כותבת גורג´ס, אבל כבר

מאוחר וכואב לי לחשוב... חחח... Good-Looking, Smile, Eyes, Blue, Blonde, and it keeps on going!!!

לאנה

New member
גם אני רציתי לרשום גורג´ס!

באט איטס סו לייט אנד איי דונט הב אינאף פאוור טו פיגייר אאוט האו טו רייט גורג´ס אין אינגליש...........

ווי אולרדי נוו דאט ווי אר טווינס

אנד דאט ווי וור ספרייטד און בירט´. דיד יו אנדרסטנד אני וורד דאט איי ג´סט וורווט? כאז איף יו דיד, ווי אר דפניטלי טווינס!!!

לאנה

New member
ייס!, איי אנדרסטנד אברי וורד!

תרגום - אנחנו כבר יודעות שאנחנו תאומות ושהופרדנו בלידה. הבנת איזשהי מילה ממה שכרגע כתבתי לך?, כי אם הבנת, אנחנו בטוח תאומות! דאט מינס דאט ווי אר טווינס!, איים סו האפי!

לאנה

New member
לאב יא טו סיס!

cha ching

New member
ג´ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ורק ג´ס! יש בו מן קסם כזה שאין בדין, דין כבר מתחיל לשעמם. ברור שאהבתי את דין בהתחלה, הוא היה כזה מקסים, מתוק, ו.......מלא קסם... אבל בזמן האחרון הוא פשוט מאוס! ולעוס! כמה אפשר?!?! ג´ס הוא השינוי החדש, ובדיוק מה שרורי החמודה והחרשנית צריכה-מישהו ספונטני, חמוד, ו....מלא קסם.... בנתם?! :))

shirakl

New member
ג´ס, ברור שג´ס

ג´ס הוא הרבה יותר גבר מדין, שהוא לדעתי סתם ילד קטן וקנאי. ג´ס גם הרבה יותר חתיך, יפה, חמוד... ונכון - לדין יש משהו די מעוות בפנים.

אני מת על ג´ס, סוף סוף גבר מספיק

חכם ושנון בגילה של רורי שיספק לנו קרב מוחות הולם לעומת דין הקרש הזה.

לסיכום, גילמוריי וגילמורתיי;

we have a winner!!! Jess, come over here, would you like to say something? Jess--->Yhea!!! I would like to say thanks to Michal and Lanna, Who brought me so far! Thank you!!!! *Holding
* *I know his reall name is Milo, but the heack with it.

לאנה

New member
איי לאב דיס גירל!

איף יו דידנט גט איט איי מנט מיכל............. אנד, אפקורס, איי אולסו לאב מיי סוויט ליטל ג´ס.........

למעלה