סקר קטנטן

לירוי25

New member
תיקח בחשבון שזה כ-ו-א-ב-!-!

לאקס המשותף של ושל הנסיך היה עגיל בפטמה. הוא סיפר לי שכשהוא עשה אותו הוא ראה כוכבים מרוב שכאב לו.

לירוי25

New member
מודה ומתוודה...

אצלו הוא היה 4 שנים ואצלי חודש וחצי. תזכירי לי בהזדמנות לספר לך על הפרידה ממנו, רק על זה שווה לי להוציא ספר שמספר על כל האקסים המופרעים שלי.

.m

New member
תזכורת ../images/Emo70.gif

אז כולנו ממתינים בקוצר רוח לסיפור האקס המשותף...
mai

Amir16

New member
כן אני יודע...

שזה כואב אבל אני חושב שזה שווה את הכאב זה ממש יפה וסקסי...

MARMELAD

New member
כןןןןןן

יהיה לך יפה! בכלל אני אוהב גברים עם .. אהה.. חורים במקומות לא שגרתיים

.m

New member
לאאאאאא

לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאא בבקשה לא... mai

spainbar

New member
אני ממש גדול בדיבורים, אבל פחדן לא

קטן.... אני צריך שיחזיקו לי את היד... אפשר לעשות בהרדמה כללית? ס´

skeep

New member
כמו תמיד אני נאלץ להתערב בדיון

ולעשות את זה כמו תמיד באיחור ניכר. אז ככה: 1. קעקועים- כן, אבל לא יותר משניים, ושיהיו קטנים. אני ממליץ או באיזור הכתף או בישבן. לבחורות שביננו, אני ממליץ על קעקוע קטן על השד. לחברה שלי היה אחד כזה בשד ועוד אחד בישבן וזה בהחלט תרם לה....וגם לי. 2. פירסינג- כן, רוב המקומות בהחלט טובים ומתאימים, אבל עד שני פירסינגים לפרצוף! (לא כולל לשון שיכולה לההיות פירסינג שלישי)

זורבבל

New member
רק אני כזה ../images/Emo132.gif ?

למעט עגיל (ביחיד, לא ברבים) במקום הסטנדרטי (כן, זו עדיין האוזן) אני נגד
.

אני גם לא מת על פירסינג שהוא

במקום שהוא לא באוזן. אבל יש לי שתי אנקדוטות שיוצרות בי צורך קיומי לספר אותן: א. לפני כמה זמן דיברנו בצבא על חורים לעגילים ובלה בלה בלה, ואז אחת הקצינות הסתכלה לי על האוזן, ואמרה לי "וואללה, יש לך שני חורים". ואני אמרתי לה "מה פתאום יש לי רק אחד" וככה התווכחנו, עד שהסתכלתי ונזכרתי לפתע פתאום, שמתישהו בתקופת הפנימיה, משכתי את רויטל בידה הצחורה ויצאנו למרכז העיר בי-ם (היה פחות מסוכן אז) ועשיתי עגיל שני באוזן! ב. יש לי חבר טוב שיש לו קעקוע על הכתף שמצוייר עליו במבי! במבי של וולט דיסני. וזה ממש ממש מגניב.

למעלה