סקר קטנטן

dizzy dan

New member
סקר קטנטן../images/Emo124.gif

עגיל בשפה התחתונה- סקסי בטירוף, או דוחה ??????

MARMELAD

New member
גם וגם

תלוי על מי - באיזה גודל - וכמה עוד עגילים על הפרצוף אם זה עגיל קטן וחמוד ולבחור אין עוד עשרה עגילים בתפזורת על הפנים - סקסי לאללה. כל מצב אחר - PASS

Yaniv-DC

New member
אז ככה.

בשפה התחתונה זה דוחה אותי. אני מאוד אמביוולנטי לעגילים בגבה/ציץ/קורקבן. מאוד אוהב באוזניים, שלא לדבר על הלשון (מי שלא התנשק עם לשוניסט לא יבין זאת). אם אפשר להוסיף איזה קעקוע (או שניים או חמישה) - סבבה.

עגיל בטבור?

איכס, מגעיל. בגבה זה גם תלוי אם מתאים או לא. בלשון זה יפהההה (ואני מסכימה עם הקטע של הנשיקות). ~אמילי~ שיום אחד יהיה לה מספיק אומץ ללכת ולעשות עגיל בלשון (סתם כי ראיתי עגיל נוראאאא יפה)

onzomba

New member
נו בוודאי...

לי יש ארבע, והם מסתדרים מצוין. ועם כבר שואלים, אני אישית לא מת על עגילים בשפה, אבל גוף שלך החלטה שלך. תבדוק, שיים טבעת מזויפת, ותראה עם זה נראה לך מתאים...

.m

New member
../images/Emo31.gif turn off!

קעקועים - כן. פירסינגים למינהם (למעט באזנים, אז זה לא מפריע לי) - לא!!!
mai

dizzy dan

New member
עשיתי לעצמי כמה החלטות לשחרור

נכון שאני משתחרר רק עוד שנה וחמש, אבל אני מעדיף לתכנן מעכשיו, כדי שיהיה לי משהו לחכות לו. אז ככה- אני מתלבט בין עגיל בגבה (שאומרים שמתאים לי כי יש לי גבות גדולות- אבל לא כמו של שימי תבורי!), לבין עגיל בשפה (שנראה לי הדבר הכי שווה שיש). שניהם ביחד זה יותר מדי, אז אני צריך לבחור. רציתי לצבוע את השיער לירוק כהה מאוד, אבל אמרו לי שיתאים לי כחול סיני. מה זה לעזאזל? ואני רוצה קעקוע, במקום לא קונבנציונלי- משהו בכיוון של ליד הכף יד... אני מנסה לחשוב מה זה יהיה (כנראה כמו של ההוא מהפפרז). נשמע סביר?

MARMELAD

New member
תשובות לד.

כחול סיני אני לא מכיר אבל שחור סיני זה שחור שבזווית מסויימת של האור נראה כחלחל. אני מניח שלזו הכוונה (ויתקנו אותי הספרים מבינינו) עגיל בגבה זה סקסי בטירוף. עגיל בשפה יוצר קונוטציות מסויימות - קח בחשבון. קעקוע בכף היד? אוי הברוך. אני ממליץ על קעקוע בעורף אם כבר מקומות לא קונבנציונלים או בחלק העליון של הכתף.

dizzy dan

New member
בחלק העליון של הכתף

זה לא קונבנציונלי??? זה דווקא הכי מיושן שיש... אני לא מתכוון ממש על הכף יד, אלא ליד, בפרק (רק מה- שנראה לי שזה יכאב!!!)

לחברה שלי יש

והיא אמרה שזה לא ממש כואב... זה די תקוע לשים שם קעקוע לדעתי...

.m

New member
קעקועים זה אחלה

מה דעתך על:
קעקוע על כף הרגל
קעקוע באשך (כואב, אבל מ-גניב)
על הקרקפת וכחול סיני - זה כחול-שחור. בשמש זה נראה ממש כחול, ובצל שחור.
mai

dizzy dan

New member
אוווצ´../images/Emo5.gif

אני לא עד כדי כך סדיסט.... באשך???? אני מקווה שצחקת....

dizzy dan

New member
אף פעם לא ראיתי מישהו עם קעקוע שם

אני יודע שאם אני אראה, אני ארים את הגבה (בתקווה שיהיה שם עגיל)

לירוי25

New member
אם כבר לעשות פירסינג

אז בגבה, בלשון או בפיטמה. בשפה זה דוחה נטו!

Amir16

New member
עגיל בפיטמה...

זה סקסי בטירוף
זהו החלטתי בחופש הגדול אני עושה עגיל בפיטמה... יש לי עגיל אחד בגבה אבל עגיל בפיטמה זה הדבר הכי מגרה שיש

למעלה