סקר קטן.

DuLcE NeTa

New member
סקר קטן.

מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה. זה פשוט משהו שמעניין אותי. איזה סטים אתם יותר אוהבים? של 3 העונות הראשונות או של הרביעית? האמת, שאני עדיין לא החלטתי XD ועוד משו קטן, נכון שהפספוסים של מ"ס מנדלבאום הם הכי, אבל הכי קורעים בעולם?! אני יכולה לצפות בהם 10101010101 פעמים ברצף!

אני אסביר לך למה קשה להחליט

בעונה הרביעית יש אלמנטים שלא ראינו בכלל בעונות הקודמות: יש את נתן שהוא שחקן מדהים וכיף לראות אותו תמיד. יש מעט גסויות, שלא היו קודם לכן, שתמיד מוסיפות קצת
להומור של התוכנית. יש פרקים שלמים ש"הבדיחה" הראשית בה מבוססת על טוויסט מפתיע בסוף. יש הרבה פארודיות והסתלבטיות על עולם הבידור הישראלי כגון: כוכב-נולד-לרקוד,להקות בנים, ראפרים, "בטיפול", כדורגל ישראלי, מחזות זמר וכו'.. את רוב האלמנטים האלה לא ראינו בעונות הקודמות מה שיצר לנו עונה שלמה שכיף לראות אותה באותו מידה של ה-3 האחרות אם היה לך חודש שחרשת ב-וי.אוו.די את פרקי הפיג'מות.. יכול פתאום לבוא לך חודש שלם שבו תחרוש אך ורק על פרקי העונה הרביעית (מה שסביר להניח, לא יקרה לך עם עונה כלשהי מהעונות הקודמות לה). מסקנה: תיקו

DuLcE NeTa

New member
מנצל"שת לעצמי.

יש לי דברים להוסיף למילון הפיג'מות. והוספתי משו אבל זה לא עובר לדף הראשי. להמשיך להוסיף בכל זאת? XD

2 ו 2 ו נ ת

New member
אני חושבת שכולכם טועים..

בעונה הרביעית יש את הסטים הכי יפים שימו לב יותר צבעוני יותר יפה..

אין כזה דבר "טועים" בעניין הזה^^

זה עניין של טעם ואת צודקת בזה שהסטים של העונה הרביעית הם יותר מושקעים אבל יכול להיות שבעניין הזה "כל המוסף גורע" למרות שחייבים להודות שההמבוגרי למשל נראה הרבה יותר כמו "המבורגרייה" מאשר בעונות הקודמות

2 ו 2 ו נ ת

New member
נכון סליחה

אני מתקנת את עצמי אתם לא טועים זה פשוט אני חושבת אחרת וזה פשוט מוזר לי שאתם לא חושבים כמוני .. אבל כל אחד והטעם שלא כמו שהוא אמר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא ממש משנה לי הסטים P:

העיקר שיש את השחקנים 3> והפספוסים הכי קורעים בתולדות התכנית הם של אילן הכוכב א' ושל הטברנה של גרי. אין עליהם פשוט איןןןןןןןןןןןןןןןן

shaharrr53

New member
חח באילן הכוכב א'../images/Emo6.gif

עודד:"רוצחת?!@" השוטר:"כן!היא רוצחת!גדולה!מנוולת!" חחחחחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעזוב את זה XDDD

שלעודד נתקע בקיר והצלחת נופלת ונתלית לו על החולצה זה קורע פשוט XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ובהטברנה של גרי גרי:ישלך מושג מאיפה אני משיג את כל הדברים האלה? עודד:ניראה לי שאני מכיר מישהו שיכול לעזור לך גרי:מממממממממממממממ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה