סקר קטן . . .

האם כוונתך לשטן יהוה ?

מאמין אני במציאות השטן, אך איני מאמין בגרוש ליהוה.

אמור לי מי הוא אלוהך ואומר לך ...מי אתה

אלוהים שגרם לאנשים לעופף? אלוהים ששורף אנשים שמתגעגעים לאבטיחים במצריים כשהם צועדים עם ילדיהם בני ה 3 במדבר היבש? אלוהים שגורם לאנשים צרעת כי הם דיברו לשון הרע? אלוהים שברא עץ פרי עושה פרי למינהו (כולל פוטוסינטזה) ביום שלישי אבל רק ביום רביעי את השמש? אלוהים שברא את השמיים ואת הארץ בראשית... אבל ביום הרביעי את המאור הגדול, המאור הקטן ואת הכוכבים? אלוהים שעיבר את הבתולה הקדושה מרייה ונולד ממנה בתור ישו? אלוהים שצריך למלוק לו יונים כדי שיכפר לך על ...? אלוהים שרוצה שיהרגו אישה שנתגלה שהיא לא בתולה אחרי ה"חתונה"? אלוהים שדורש מוות על משכב זכר? אלוהים של בני ברק? אלוהים ששולח ילדים להתפוצץ בת"א, כי היהודים צריכים להיות נשלטים ע"י בעלי כאפיות? וסליחה על האוריינטציה לשלוש הדתות המונותאיסטיות... +מבקשים את המחשב

הרי איך אומרים?

יש 2 סוגי חיים. אחת טוב ואחת רע ואז מה אומרים? תבחר בטוב. עד כאן בסדר. עכשיו אם אני רוצה לחיות ברע או בטוב אז אני בכל מקרה אקבל את העונש אז מה זה משנה אם אני לא יבחר בטוב אם זה לא נקרא ``בובות בתיאטרון`` (הרי זה לא משנה אם אני יעשה טוב או רע) כי בכל מקרה אני יקבל עונש. ולא אני אומר את זה. זה הם אומרים.

מאמינה באלוהים?

האמת, התחלתי לכתוב שאני מאמינה באלוהים אך מאמינה שהוא הרים ידיים... פתאום עצרתי את עצמי, רגע, אני באמת מאמינה שהוא קיים? אני יודעת שאני מאמינה שקיימת איזו ישות עליונה, תקרא לזה אלוהים מצידי. מה שכן... בדת אני לא מאמינה, לא מרגישה שום קשר או צורך לשמור על איזה ספר חוקים מוזר שכ"כ לא קשור לחיים במאה ה21. ואם כבר שאלת, אני גם לא מגדירה את עצמי "יוצאת בשאלה", אני פשוט חיה איך שצריך לחיות לדעתי ולא מתעסקת בזה יותר מדי.

ואפרופו אלוהים הרים ידיים...

ראיתם את הדבר הזוועתי הזה? אני התחלתי לבכות איך שראיתי...

Le Fay

New member
יותר פשוט לדרוס מאשר לשמור מרחק.

והייתי מראיינת בדחיפות את הילדים שלו.

למעלה