סקר קטן

TheLost

New member
סקר קטן

באיזו צורה אתם מעדיפים שהשרשורים על הסדרות יהיו? 1. שרשור אחד גדול ומבולגן עם כל הסדרות בו או... 2. שרשורים נפרדים לכל פרק בכל סדרה כל שבוע, יהיו הרבה יותר שרשורים בפורום אבל מצד שני השרשורים עצמם של הסדרות לא יהיו מבולגנים. תצביעו (כי נראה לי שצריך שיהיה כאן קצת יותר סדר
)

snier1991

New member
שרשור אחד גדול

זה אולי מבולגן אבל זה חשוב כי הם זה ייקרה לא ייפתחו שירשורים לסדרות כמו חילופי נשים אלא רק לסדרות הגדולות

AdamINC

New member
שרשור אחד גדול../images/Emo45.gif

עדיף על המון שרשורים שיפתחו כאן בכל יום. יהיה הרבה יותר קל להתמצא בשרשור אחד מאשר ב5-6 שרשורים כל יום.

קובי221

New member
אני בעד בהתחלה לפתוח שרשור

מרוכז, ולאט לאט לראות את מצב התגובות לסדרות מסויימות, ברגע שיהיה קצת לפתוח לפי סדרות.

TheLost

New member
אני דווקא בעד שרשורים נפרדים

כי לפי דעתי יש פחות בלאגן, כל שרשור הוא באמת על סדרה אחרת, מגיבים על הפרק ולא על 5 פרקים מסדרות שונות בבת אחת, הרבה יותר נוח לדעתי וחוץ מזה שבשרשור גדול - יש סדרות שאין להם כאן "קליינטים" ואין טעם אפילו לפתוח להם...

AdamINC

New member
אני חושב שבמשך הזמן

נשים לב לאיזה סדרות אין קליינטים.. וככה גם השרשור היומי יהפוך להיות באמת רק של שתיים-שלוש סדרות מרכזיות. אם זה יהיה ככה, אני מניח שזה לא ימנע פתיחת שרשור לכל סדרה בכל יום.

snier1991

New member
למי אין קליינטים?

קח לדוגמה את חילופי נשים כולם חשבו שאין לה קליינטים מעולם לא נפתחה לה הודעה ובגלל ההודעה היו 5 תגובות

הראשון../images/Emo87.gif

כי אם נלך על הדרך השנייה ייפתחו פה דיונים והרבה הודעות יעופו לעמוד 2. 3. 4.

שרשור אחד גדול

אם יהיו הרבה שרשורים קטנים,שרשורים אחרים לגמרי ירדו לעמוד השני. עדיף מבולגן על פני לא פייר.

DevilGirl92

New member
שרשור אחד גדול

לפעמים יש מה להגיד על סדרה מסויימת, אבל זה משהו קטן ולא יפתחו שרשור על זה, וככה יהיה אפשר להגיד את זה.

sapirh19

New member
אני דווקא חושבת

שצריך שירשורים נפרדים לכל סדרה מרכזית ושרשור קטן לסדרות הקטנות יותר

למעלה