סקר קטן.

Ophel McNeil

New member
סקר קטן.

שלומות, אני רוצה לערוך סקר קטן, ולא מייצג, שבכלל לא שייך לפורום, אלא לי. עכשיו, אתם מוכנים בבקשה גם לענות עליו? כי יש לי הרגה (משום מה), שאף אחד לא קורא את ההודעות שלי, ושאני מדברת אל עצמי (לין- שקט!). השאלה/סקר- מי יותר שווה, ליאו או קול? עכשיו, אל תתחילו לעצבן אותי, שאלתי מי יותר שווה. ז"א אל תתחילו להתחכם (קול יותר חתיך, אבל את ליאו הייתי יותר מעדיפה בתור חבר...), פשוט תענו, ועדיף עם כמה שיותר נימוקים. (הראשון שמציין שליאו מתנהג כמו בת- מת). אני, כמובן, כפי שלין וכל השולחנות בכיתה שלי יכולים להעיד, מעדיפה את ליאו, שהוא הדבר הכי קרוב למושלמות על פני כדור הארץ, אפילו יותר מטלוויזיה עם כבלים (מצד שני, טלוויזיה עם כבלים גוררת את ליאו, אז אני לא בטוחה...). חוץ מזה, קול הרס את פיבי, יש לו בערך שתי הבעות, והוא לוהט כמו דלי קרח באלסקה. עכשיו, אל תהרסו לי את האגו יותר משהוא כבר, ותענו! אופל מקניל, ושיירי הכבוד העצמי. נ.ב. זאת הפעם ראשונה שאני מנסה להדגיש, אז אל תאשימו אותי עם זה גרוע.

drank cupid

New member
קול!

לדעתי קול יותר שווה מליאו... ואנשים רעים הם סקסים! למרות שהוא טוב אז גם סקסי (הוא יהיה תמיד סקסי... מיה....

ברו שקול!

הוא חתיך! הוא מתוק! והוא ופיבי כל כך מתוקים יחד! ליאו חמוד אבל הוא כזה תינוקי, בכל מקרה, קול שם את ליאו בכיס הקטן, וחוץ מזה! באתר טי וי פריק כבר עשו את הסקר הזה!

As I Am

New member
זלגאדיס!! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

מושלם!! ^0^ *בורחת* אה, וההדגשה יצאה מעניינת... תלוי מה רצית להדגיש
אני בטוחה כמובן שאת מה שרצית להדגיש הצלחת... אבל משום מה לא נראה לי שזה יצא כמו שצריך... וליאו מתנהג כמו בת. *ממשיכה לברוח* לין ילדה קטנה עם שתי צמות ושלושה וידאוקליפים שלמים של סליירס על המחשב. לעזאזל עם ליאו וקול (ד"א אני מעדיפה את קול... ליאו מעצבן אותי לאללה בזמן האחרון), אני רוצה זלגאדייייס!

Ophel McNeil

New member
מה?!

לין!!! את... את... את! קודם כל, לא משנה כמה ליאו מעצבן אותך (ועדיין לא הבנתי למה... נמקי, אשה!), קול אמור יותר. אני מבינה שיש את הקטע הזה של לאהוב אנשים רעים, שהם "עלק" סקסיים, משהו כמו "אני כל כך אפל ועמוק, חבקו אותי". אבל יש לו שתי הבעות פנים (גבות מצטופפות- ´אני רע, ואני יודע את זה´. גבות מצטופפות ומבט של כלב- ´אני טוב, פיבי, תדעי את זה´), הטקסטים שלו איומים (כבר אמרתי את זה פעם, ואני אחזור- "אתה גזלת את אהבת של פיבי ממני... ועכשיו אני- אהרוג אותך!" סליחה? מה הבעיות שלו?!), ויש לו סקס אפיל של נעל! נכון, בבערך שלושה פרקים, שבהם הוא ניסה לחזור לפיבי, ו"החליט" שהוא טוב (משום מה, היה לו קשה לעמוד בזה... :), הוא באמת היה סקסי במידה מסוימת, אבל אז שוב הכל נהרס כשהוא התחיל עם הפרצוף של כלב נטוש.... ואח"כ, עם כל הטלנובלה שנהייתה איתו (קול טוב... לא, קול רע... לא, קול טוב...), בכלל הרגה בעיניי את הדמות. וליאו לא מתנהג כמו בת! אוקי, אז הוא כן, אבל זה רק עושה אותו יותר חמוד... ותוצאות הסקר צפויות מראש. ליאו חמוד, קול חתיך (עלק...), מי שאוהבת את הטיפוס שלך חמוד, תבחר בליאו, ומי שטיפשה- תבחר בקול. ולין, חכי חכי את, יבוא יומך. אופל מקניל, כתבתנו מהשטח.

PopPy

New member
מעניין מה רצית להדגיש../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

קשה קשה... ליאו נורא חמוד והוא מזכיר לי את דין קיין{
}, אבל קול כזה סקסי
והוא נראה טיפה זקן בזמן האחרון
אז כרגע זה קול
, אבל הגבול מאוווווווווווד דק... אגב לין, את מנהל מאוד... אה... גמישה בקשר לעוף שקשור לדברים יפניים, מה
אתי, הילדה ששלחה קטע לרק בישראל ולא קיבלה קרדיט (או לחילופין: הילדה שרצחה את אורי גרוס, תמר מרום וארז טל)

Diva Star

New member
לייק דהההה...

ברורה שליאו
הוא כזה חמוד
פייפר הזאת מניאקית...

Ophel McNeil

New member
נכון?! נכון?! :-../images/Emo14.gif

פייפר פשוט -מ-ר-ו-ש-ע-ת- אליו! אני היחידה ששמה לב שהיא כל הזמן מתנהגת כמו בחורה במחזור? זה אמנם הופך אותה לחמודה ומצחיקה, אבל זה גם גורם לה להתעלל בליאו בטירוף, ולא חסרים דוגמאות (או כמו שהיא בעצמה הגדירה את מערכת היחסים שלהם הכי טוב שאפשר- "מותק, אני אוהבת אותך, אבל אני מתחילה לקבל מגרינה"
). אחרי שראיתי את פרק החתונה לשהם
חטפתי מחלה ויומיים לא יכלתי לצאת מהמיטה... יותר מצירוף מקרים בעיניי.
אוף, שיתגרשו, אופל מקניל.

S.tal

New member
אההההה.... ברור שליאו!!

הוא כזה חמוד!!! בעיקר בגלל שהוא ממש נחמד, ומיד מנסה לעזור והכל... :) ובאמת קצת מעצבן אותי איך שפייפר מתייחסת אליו... אמנם גם אותה אני אוהבת, אבל הוא ממש מסכן!! מה הוא עשה לה?! בלה...

ליאו

קודם כל הוא הרבה יותר מתוק ורגיש מקול, ולקול יש נטיה לסבך את כל המצב. ליאו הוא יותר דואג ורגיש

Paige

New member
למה לא להתחכם?

כן אופל... אני יודעת שהתכוונת בעקיפין אליי :) ליאו חמוד, הייתי באובססיה אליו תקופה דיי ארוכה (כולל הכתוב מעל תמונה שלו ביומן שלי משנה שעברה "אהבת חיי הנוכחית"), וגם לא ממש אהבתי את קול... ואז זה נכנס בי! ליאו כבר מזמן לא מה שהוא היה פעם... קול רק משתפר!! המבט הקר, המבט החם, העיינים, הפנים, הגוף.... כשהוא לוחש בלטינית, אני פשוט נמסה!!! אז כמו שאומרים... ליאו חמוד. קול לוהט!!!!!!! שני קול ודיאט קולה בבקשה :)

Ophel McNeil

New member
טוב, הקולות לא זזים כבר שנה,

אז אני אבין מזה שהסדר נגמר. ובכן, בצורה משונה, בדיוק כמו בפעם הקודמת שערכתי את הסקר (בפורום אחר), ליאו ניצח על חודו של קול... (חחחח.... רק עכשיו שמתי לב להתחכמות המאוד מאוד משעשעת.
טוב, כדי שאני אסתום). התוצאות הסופיות הן 5 קולות לקול
ו-6 קולות לליאו
(כן פייג´, ספרתי, פעמיים, ואפילו רשמתי שמות. שה לך, אנשים, או יותר נכון נשים, אוהבים יותר את ליאו). מה קורה פה, אנשים?? ליאו היה צריך לנצח בהרבה יותר קולות!! אני עדיין לא מאמינה שלין הצביעה לקול... טוב, לא נורא- כל דמות מנגה באה יומה! אופל מקניל.
נ.ב. לין- אולי ה
שלי מתנהג כמו בת, אבל הוא לפות לא נראה כמו אחת! אה, אופס, סליחה... לא יצא טוב, תשכחו מזה.

As I Am

New member
גררר...!!! ../images/Emo103.gif

זאלוס *ל*א* נראה כמו בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מושלם!!!! (ואני כותבת את הדברים האלו כשלירון מסתכלת מהצד - הלכה כל ההכחשה שלי...
) אממ... וליאו... וול... *בורחת מאופל* הוא פשוט עולה לי על העצבים בזמן האחרון... לא יודעת, כאילו - די כבר עם הטיפוס המתוק והמושלם הזה... אם הוא לא עם קול, הוא פשוט לא שווה הרבה... ~_^ לירון: צק צק צק... *שמה את האצבע המורה לפני הפרצוף* Naughty Naughty! ^_^ אגב, לידע כללי- סליירס רצה כבר 10 שנים ביפן ובארה"ב, אז נא לא לרדת על חמשת המופלאים שלי... או בעצם, קצת יותר.. ^-^

למעלה