סקר קטן

mr devil1

New member
סקר קטן

אני עושה סקר קטן בקשר לזה אם אתם מביאים סקייט לבית ספר ואם אתם נוסעים איתו בהפסקה ואם כן אז בני כמה אתם ...

mcGooo

New member
אצלנו אסור..

פעם אחת הבאתי והמנהל אמר שאסור וכל זה מניאק אבל בפורים אני מביאה בדרך כלל ואז נוסעת בכיתות וזה חח אחלה פלאט ואני בת 16..

S h a n z i

New member
אני הבאתי לבית ספר לפני שבועיים

לי יצא להחליק קצת... אבל לשאר הבית ספר יצא להחליק....סמעק...פעם הבאה לא מביא לאף אחד בן 17

hazil sk8er

New member
ואללה יצא לי הרבה

כל יום שישי בתיכון בית אליעזר מרביץ סשן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בן 18 :O סבא תגיב גם אני חייב לדעת בן כמה אתה =\

b0redavid

New member
ס'עמק..

שאני הייתי מביא סקייט לבית ספר, רק התחיל הקטע של הנוו'ז בסקייט - זה בן כמה אני 26 ו 8 חודש

iitaii

New member
השיפוע הזה שבסקייט מקדימה

בסקייטים הישנים לא היה נוס היה רק טייל

mr devil1

New member
אהה אוי שיט אני יודע מה זה נוז

פפשוט לא הבנתי שהוא התכוון לזה אוי שיט איזה פאדיחות, אאההה אבל זה שלא היה נוז בישנים זה קצת חידש לי למרות שראיתי תמונות

sk8 stiil gr8

New member
שהיתי בבצפר רגיל היתי מבאי בפורים

ובחלוקת תעודות ופעם אבתי ביום רגיל נסעתי על השולחן ומורה אחת תפסה אותי ולקחה לי את זה אז אמרתי למנהלת שהיא שקרנית והיתי צריך ליכתוב לה מיכתב התנצלות עד היום היא מחכה לו חחח ואני בן 14 עכשיו

P Rod

New member
וואי זה כזה עצוב לשמוע תדברים האלה

"נסעתי בבית ספר ועשיתי גראפיטי בקיצור ונדליזם סקייט אנד דיסטרוי כמו טוני הוק , מורה אחת אמרה לי להפסיק אז ירקתי לה בפנים ואמרתי לה שתזדיין והיום אני עושה מוהיקן וקעקוע של פיסדראנקס"

Gulashuq

New member
חחחחחחחחחחח

itamar229

New member
פעם חברים היו מביאים

היינו מבריזים מאיזה שיעור ומוצאים איזה כיתה ריקה ומאלתרים לגדים וגאפים ושטויות אה ואני בן 14

למעלה