סקר קטן

d a s t

New member
סקר קטן

אני יושבת וקוראת את התגובות של כולם, וחשבתי לעצמי... בטח כל מי שבפורום רואה את הסדרה כי הוא ראה את הסדרה כשהוא היה קטן. אז תהיתי בני כמה חברי הפורום??? אז אני יעל, ואני בת 20, משתחררת עוד שבוע מהצבא (הגיע הזמן...).

Th3onE

New member
עונה (מין הסתם).

יובל 16 וחצי.. כיתה י"א.. (מזל טוב על השיחרור ^_^ ).

Fairywitch

New member
חנה, 30 (../images/Emo10.gif)

אני עדיין לא רגילה למספר הזה שנדבק לי לייד המילה "גיל"

Fairywitch

New member
אה, אז אני מניחה שראיתי את הסדרה

בגיל 20 בערך, כלומר הרבה לפני ש"הארי פוטר" הפך להיות התנ"ך שלי

Slider26

New member
אני בן 27...

שהסדרה היתה בערוץ 6, אני חושב שהייתי בן 15 או 16, כבר לא זוכר אפילו.

Shaycus

New member
שי

בן 21, משוחרר שבוע וחצי
בעצם אולי זה כבר שבועיים וחצי..לא יודע הזמן באזרחות עובר מהר ראיתי את הסדרה לא זוכר באיזה גיל כי אני סנילי, נראה לי 12-13 אחת הסדרות.

Double U

New member
שי, בן 16

אבל ראיתי את הסדרה הזאת לפני הרבה שנים עוד כשהיא שודרה בערוץ הילדים בימי שישי אחה"צ.

Freemee

New member
בן 19

בצבא.. אני רואה שכמעט כולם ראו את הסדרה בערוץ 6. אני דווקא לא :p באותו זמן בכלל לא היה לי כבלים (רק ערוץ 1 ו2 החופרים) אבל חבר שלי שהיה חולה על גולשים בזמן הקליט את הכל על VHS אז בקיצר ראינו מרתונים אחרי שכבר שידרו איזה כמה פעמים בערוץ 6. בסה"כ ראיתי איזה פעמיים את כל הסדרה ועכשיו זאת הפעם השלישית שלי

rocket

New member
אני בת 23

וראיתי את הסדרה כבר בשידור הראשון שלה בערוץ הילדים בגיל 14 נדמה לי. ראיתי את כל השידורים החוזרים שהיו מאז.

The Quickening

New member
דוד בן 24

והתחלתי לראות את הסדרה כבר בפעם הראשונה ששידרו אותה בערוץ 6 עכשיו אני רואה אותה בפעם השלישית למרות שהפסדתי הרבה פרקים מהעונה החמישית (לא היה לי חשק כבר לראות אותה, בטח אתם מבינים למה)

למעלה