סקר קטן

פוציקי

New member
סקר קטן

מהן נקודות התורפה שאת/ה מזהה ביום יום כתוצאה מהעובדה שאת/ה הורה יחיד? אני מניחה שאת/ה נתקל/ת בקושי יום יומי - יש ימים בהם הקושי בלתי נסבל וישנם ימים בהם אפשר לנשום לרווחה. איפה הקושי בא לידי ביטוי? ערב נפלא וסופ"ש נעים

dlita1

New member
סקר קטן

הקושי בא לידי ביטוי בהרבה תחומים לצערי כשאני חולה/עייפה/עצבנית אני חייבת להמשיך לתפקד דהיינו אוכל כביסה סדר וכו' קושי כלכלי כשאני צועקת אין מי שיעצור אותי נהגת מונית מסיעה מחזירה להעסיק אותם בסופי שבוע להיות גם אמא וגם אבא קשה מאד - הפעלת שיקול דעת בהחלטות קטנות וגדולות למרות הכל לא הייתי חוזרת אליו כי הוא היה שווה לעשרים ילדים גם כשהייתי איתו הייתי חד הורית מהרבה בחינות. קשה להיות לבד אך קשה יותר היה לחיות עם אבא שלהם. אגב - אני אמא לילד בן 12 ילדה בת 11. כשהם חולים אני זו שלא ישנה בלילה וצריכה לתפקד למחרת. את אף אחד לא מעניין איזה לילה עברתי. פוציקי רוצה לשמוע עוד?

פוציקי

New member
חמודה

אני כל כך מכירה וכל כך מבינה - חבל שאנשים/נשים נוספות לא נותנים את כולם פה... זה חשוב לי - אני מקדמת מיזם ואני זקוקה למידע הזה - אולי ביום ראשון אוכל לצאת בהצהרה שיש לי פתרון בשבילי ובשבילכן מאחלת לך אורך רוח וסבלנות ואני בטוחה שאת מגדלת את ילדייך עם המון אהבה ומשקיעה את כל כולך כל טוב ואני פה דיקלה

פוצקי

אולי עכשיו כשהילדים ישנים נתפנה לענות לך : הדבר הבסיסי ביותר, כשאני חולה וצריכה ללכת למרפאה אם השכנה לא יכולה לשמור על הילדה אני צריכה לקחת אותה איתי לקופ"ח אבסורד לא ? לעבוד שעות נוספות כדי לייצר משכורות מפרנסת אז תוציאי את זה על בביבי סיטר אבסורד לא ? וכמובן מצטרפת לשכנה מלמעלה לילה טוב ובהצלחה לך ולנו ...

פוציקי

New member
האמת שאין כמו לקרוא ולחוש

האמת שיש לי המון לספר - את מוזמנת להכנס לבלוג שלי שיש בו המון ממני וניתן ללמוד באמצעותו עליי. אני גרושה עם תאומים בני 4 - בן ובת מדהימים גרושה כבר 3 שנים לומדת את החיים וממשיכה את המסע שלי כמו שאני יודעת מה קורה לי במסע? תגלי בבלוג סופש נעים http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=potzik

מרגנית2

New member
היום נתקלתי בקושי רגשי

השכנים הזמינו אותי להתארח עם עוד אורחים שלהם... ונורא רציתי להשאר אבל הפצפון היה כל כך עייף. והלכתי לישון איתו וכל כך הצטערתי. אבל מצד שני האחריות הזו המוחלטת לילדים שלי גורמת לי לאפס את עצמי. פשוט אי אפשר לעשות שטויות. וגם קשה לי לרוץ אחריו. אחרי הפצפון שלי. זה ממש קושי פיזי.

a44

New member
אחד הקשיים שלי ...

כאשר אני צריכה לקבל החלטה משפחתית, ולעמוד מאחוריה - הלואי והיה לי עוד שותף לכך. כאשר צריכה להתעמת עם המתבגרת שלי. חושבת איך זה היה אם אבא שלה היה אומר לה את מה שאני אומרת. איך היתה מקבלת את הדברים ממנו... מרגישה שאם היה לי פרטנר, והיינו יחד שנינו מולה, הדברים היו מתקבלים אצלה אחרת.

למעלה