סקר קטן:

yam74

New member
הכי שימושי אצלי

מזרן איכותי ועבה לפעילות (שימושי אצלנו בעיקר מגיל חודשיים), אני פורסת על הריצפה עם צעצועים כמעט כל בוקר
מנשא בייבי ביורן - מציל חיים
מובייל של טייני לאב עם
(הקלאסי) - איתמר מאושר ממנו
תיק לעגלה יפה ופרקטי
וכמובן מצלמה דיגיטלית... מחמותי

ליcות

New member
אצלנו - מובייל של טייני לאב

ששימש אותנו נאמנה עד גיל חצי שנה בערך, ושמיכת תינוק לעגלה. זה בשימוש עד היום..

liat77

New member
לגבי המזרן פעלויות-

זה לא כמעט אותו דבר כמו האוניברסיטה??? מקווה שהבנתי נכון זה לא מגיע עם צעצועים-את הצעצועים צריך להוסיף?

אין קשר לאוניברסיטה. משהו אחר

לגמרי. האוניברסיטה זה עם הקשתות וצעצועים למעלה, להביט ולעודד תפיסה שלהם. המזרן הוא לעודד התהפכויות וזחילה בשלב יותר מאוחר עד לשלב הזחילה. שניהם שווים ביותר. חובה

אצלנו:

אוניברסיטה "גן משחקים" של טייני לאב מובייל של טייני לאב - אייל משוגע עליו (קיבלנו בהשאלה - לא במתנה) לול (כנ"ל - בהשאלה) קיבלנו גם הרבה בגדים במתנה, וזה היה מאוד שימושי - כי לא הצטרכנו לקנות בעצמנו...

אילנית03

New member
מזרון מדיאדה

בגדים לגיל 3 חודשים , 6 חודשים , שנה משחקי התפתחות לפי גילאים תלושים לשילב

אילתית 2

New member
אוי המון מתנות שימושיות

תלוי בגיל בהתחלה: ספר הקשיח שנפתח מצד אחר צבעוני והשני שחור לבן, מובייל, אוניברסיטה, טרמפולינה אח"כ: שולחן פעילות, אוטו בימבה, אוהל כדורים, נדנדה, מגלשה החצר נהייתה חצר משחקים והמתנות האחרונות: כלי מטבח ואוכל לקטנטנה ממש מתלהת ו"מאכילה" את הבובות ואותנו כל הזמן, לוח ציור אוהבת לצייר ויש עוד המון בשפע תלוי בילד ותלוי בגיל

tunalover

New member
מנשא "תינוח" עד גיל 10 חודשים

הלכתי איתו יומם וליל ולכל מקום.

yaf79

New member
איזה כיף לכן. רק לי מביאים רק בגדים

ואת כל הצעצועים אני צריכה לקנות לבד
תגידו מה ההבדל בין אוניברסיטה לשמיכת פעילות? שווה שיהיה את שניהם או שזה מיותר? קנינו כבר את האוניברסיטה של טייני לאב החדשה עם 17 פעילויות (למרות שבאופן אישי עדיין לא איתרתי את ה-17).

Dana3563

New member
שאלה לגבי הטרמפולינה...../images/Emo9.gif

המתנה הכי שימושית שלנו היתה טרמפולינה רוטטת.
הוא עוד ישן איתנו אבל במשך היום, הוא בדר"כ נח בטרמפולינה. בקשר לרטט - שמתי לב שזה מרגיע אותו, לפעמים גם מרדים אותו, אבל אני לא רוצה שזה יהיה הדבר שיגרום לו להירדם. לכן, אם אני שמה אותו שם, אני מכבה את הרטט אחרי 10 דקות.
ואז הוא מתחיל לבכות.
יש למישהי עצה?
עוד שאלה בקשר לרטט... זה לא, אה...
מפריע להתפתחות באיזורים מסויימים בגוף שלו, נכון?
דנה

happy

New member
טרמפולינה שאפשר להשתמש מגיל 0

מנשא קלטת של ביבי מוצארט והיום של ביבי מק דונאלד. מגבת עם כובע מחובר. מובייל פעמוני רוח (הכי זול בשילב ומצויין) מזרן שפורסים על השטיח והקטנים יכולים לשכב עליו ובהמשך לזחול.

duvdevann

New member
עונה:

בגדים גרביים שמיכות אוניברסיטה לול מוביילים וכל מיני צעצועי קולות ונשכנים נדנדה אנחנו קנינו ומאוווווווד שימושית צעצועים לעגלה. קשת לעגלה כשהתינוק עוד שוכב ומגש צעצועים לקדימה של העגלה כשהתינוק כבר יושב

לוליLuli

New member
אצלינו:

מזרן פעילות מבייבי טבע ,הגדול טרמפולינה של פישר פרייס 3 מצבים כרית הנקה ענקית של שילב וכמובן בגדים..צעצועים .... המובייל של שילב 3 מנגינות (אומנם מושאל לנו,אבל עד כה נהנו מאוד)

a t g n

New member
מובייל לאוטו. זה מרתק אותה גם

בלי שמפעילים את המוסיקה והאורות.

את כל הדברים אנחנו קנינו לה, היו

מתנות שלא אהבנו אז הזדכנו בטויס אר אס, והוספנו 200 שקל ולקחתי את הנדנדה של פישר פרייס, הדבר הכי כייפי, יש לה גם לול ועוד דברים אבל הנדנדה להיט

למעלה